0 0
Read Time:3 Minute, 56 Second

Victor leksell längd /\ Lars Victor Andreas Leksell, som föddes i Torslanda den 4 april 1997,

Hans höjd är 6 fot 1 tum (155 cm) . Han är en svensk sångare som blev känd genom musikprogrammet Idol på TV4. 2020 var Leksell den första artisten vars låt på svenska hade spelats på Spotify mer än 100 miljoner gånger.

Leksell var med i Idol 2017. Han vann Revanschen och tog sig till kvalveckan, men han röstades bort i kvalfinalen. 2018 släppte han låtarna “Var du sover” och “Tappat”, som skrevs av William Forsling och Petter Alfredsson. I maj 2021 hade “Tappat” spelats mer än 36 miljoner gånger på Spotify, och samma år var den nummer sex på de svenska listorna. Leksell har ett avtal med Sony Music om att göra musik.

Några viktiga punkter om Victor leksell längd

  • Under 2019 släppte han ytterligare två låtar, “Allt för mig” och “Klär av dig”, varav den första också har legat på de svenska topplistorna, om än på fjärde plats.
  • Under sommaren 2019 nominerades han till tre kategorier i Aftonbladets tävling Rockbjörnen , och vann den 13 augusti 2019 sin första Rockbjörn i kategorin “Årets genombrott”.
  • Den 30 augusti 2019 släppte han låten “Bra för dig” tillsammans med gruppen Estraden .
  • Låten nådde förstaplatsen på Topp 50 i Sverige på Spotify och idag har låten över 30 miljoner streams på Spotify. Den 17 januari 2020 släppte han låten “Svag” och efter bara 24 timmar hamnade låten i första plats på topp 50 i Sverige på Spotify.
  • Den 13 mars 2020 släppte Victor Leksell sin nästa singel “Fantasi”.

Leksell var med i Idol 2017, och han tog sig till Top 21 och kvalveckan innan han röstades bort. 2018 släppte han låten “Tappat”, som har spelats på Spotify mer än 5 miljoner gånger. I februari 2020 har mer än 25 miljoner människor lyssnat på låten. “Svag”, hans femte singel, nådde etta på den svenska singellistan. Detta var Leksells första nummer ett singel. Några veckor efter att han spelat låten på Musikhjalpen 2019 lade han ut den. Låten låg etta i sju veckor i rad, från vecka fyra till vecka elva. I vecka elva tog “Blinding Lights” av The Weeknd över topplatsen. Men i vecka 12 gick “Svag” tillbaka till toppen av diagrammet och stannade där i en vecka. Låten låg även etta på Sveriges Radios Svensktoppen-lista den 3 maj 2020. Därefter fick låten tre platinapriser i Sverige. Den nådde även topplistan på listorna i Norge. I mars 2020 kom han ut med sin sjätte singel, “Fantasi”. Den nådde nummer sju på den svenska singellistan.

Den 10 april 2020 släppte Leksell, Molly Sandén och Joakim Berg en cover på Kents låt “Sverige”, och alla pengar de tjänade på den kommer att gå till Radiohjalpens covid-19 riskgruppsinsamling. Låten nådde toppen av den svenska singellistan som nummer 11. Leksell spelade sedan i SVTs liveshow En kvall tillsammans den 11 april 2020 för att hjälpa till att samla in pengar till saken. Han kommer även att spela på den svenska “Amaze”-festivalen den 25 juli 2020.

Folk vill veta Victor Leksells ras, nationalitet, härkomst och etnicitet. Låt oss kolla upp det! Enligt offentliga källor som IMDb och Wikipedia är Victor Leksell inte av en viss ras. I den här artikeln kommer vi att lägga till ny information om Victor Leksells religion och politiska åsikter. Ta en titt på artikeln igen om några dagar.

Den 10 april 2020 släppte Leksell, Molly Sandén och Joakim Berg en cover på Kents låt “Sverige”, och alla pengar de tjänade på den kommer att gå till Radiohjalpens covid-19 riskgruppsinsamling. Låten nådde toppen av den svenska singellistan som nummer 11. Leksell spelade sedan i SVTs liveshow En kvall tillsammans den 11 april 2020 för att hjälpa till att samla in pengar till saken. Han kommer även att spela på den svenska “Amaze”-festivalen den 25 juli 2020.

Innan hon blev känd började hon sjunga 2017 när hon deltog i Idol 2017. 2018 kom hennes låt “Tappat” på Spotify och spelades mer än 5 miljoner gånger. Detta gav henne mer uppmärksamhet. Victor är född och uppvuxen i Torslanda.

Sommaren 2019 nominerades Leksell i tre kategorier till tävlingen “Rockbjörnen” som hölls av tidningen Aftonbladet. Efter det, den 13 augusti 2019, vann han sin första “Rockbjorn” för “rets genombrott.” Leksell var också aktuell för “rets nykomling” på den svenska “Grammisgalan” 2020.

Victor Leksell är en svensk sångare från Torslanda. Han föddes den 4 april 1997. Sedan hans första låtar kom ut 2018 var hans mest populära låt “Svag”, som kom ut 2020. Låten nådde etta på den svenska singellistan och fick även en tre- tid platinacertifiering i Sverige.

Victor leksell längd

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %