0 0
Read Time:3 Minute, 12 Second

Johan pehrson familj /\ Pehrson, hans fru och deras fyra barn bor i Rebro. men du kan klicka på länken för mer information. Sedan den 8 april 2022 har Carl Johan Georg Pehrson, en politiker från Sverige född den 8 maj, fungerat som Liberalernas ledare. Han tjänstgjorde tidigare i samma valkrets från 1998 till 2015 som riksdagsledamot och representerade Rebro län.

Pehrson föddes i Rebro län i Längbro. Hans juridiska grundutbildning avslutades vid Uppsala universitet. Han tillhörde tidigare Liberala Ungdomen i Sverige tills han gick med i Folkpartiet Liberalerna 1985. Pehrson tjänstgjorde som hovskrivare vid Rebro tingsrätt innan han valdes att tjänstgöra i riksdagen 1998. Pehrson tjänstgjorde som Liberalernas partisekreterare från 2001 till 2002.

Lite bio om Johan pehrson familj

  • Den 8 april 2022 avgick Nyamko Sabuni som partiledare.
  • Samma dag meddelade Liberalerna att Pehrson som förste vice ordförande tar över som tillförordnad partiledare.
  • Han kommer att leda Liberalerna över riksdagsvalet i Sverige 2022.
  • Sedan, på ett extra riksmöte i december, väljs en ordinarie ny partiledare.

På vårt hotell var en pensionär instängd under ett ton skräp. Enligt Johan Pehrson stannade jag för att hjälpa människor som var allvarligare skadade än min familj. Snart var allt som fanns kvar av restaurangerna vid stranden kaffeved.

-Det har varit många svåra lidanden här. Glasbitar som flyter i floden har skurit av benen och armarna på många offer som Pehrson har stött på. Johan Pehrson mötte upp sin fru och sina barn några timmar senare.

Jag hade ingen aning om vilket berg de var på. När vi återförenades var det en enorm lättnad. Familjen Pehrson tog sig ut i säkerhet.
Barnen har hanterat den här situationen väldigt bra. Nu kan vi bara vänta och be att inga ytterligare jordbävningar inträffar.

För tvååringar som inte är inskrivna i förskolan presenterades Liberalernas förslag om obligatoriska språktest i måndags. Föräldrar till barn som inte kan svenska bra bör uppmuntras att skriva in dem i förskolor som undervisar i språket.

Enligt Märta Stenevi, talesperson för Miljöpartiet, “När man hotar att tvångsomhänderta barn som inte är inskrivna i förskolan handlar det inte längre om barnens rättigheter, utan om att misstänkliggöra stora grupper av föräldrar på grund av sin bakgrund. .”

Det liberala partiets ledare Johan Pehrson hävdar att idén syftar till att få ett slut på det utanförskap som utvecklats i Sverige till följd av föräldrar som inte pratar flytande svenska hemma. Han oroar sig för att denna alienation kan överföras till barnen.

Enligt Johan Pehrson ska man kunna erbjuda spökförskolor om det visar sig att ungarna inte har någon exponering för svenska språket alls.

För att fler individer ska kunna svenska vill Liberalerna sätta ytterligare press på föräldrar att skriva in sina barn i förskolan. Det är bara en av många idéer om utbildning och inkludering i partiets valplattform. För att uppnå dem krävs enligt L-ledaren Johan Pehrson en förändring av den politiska dominansen.

Även i politiskt ömtåliga områden, hävdar hon, att använda dem som ett hot i den politiska diskursen har katastrofala effekter på det nödvändiga förtroendet mellan föräldrar och myndigheter.

Johan Pehrson svarar att målet inte är att “skicka socialtjänsten till någon”, utan snarare att satsa på barnens vägnar för att de ska lyckas akademiskt och ta itu med integrationsfrågorna de står inför.

Jag är medveten om att det finns individer som förföljs av Miljöpartiet eller islamistiska organisationer med motiveringen att socialtjänsten har ondskefulla avsikter, sa Johan Pehrson.

Liberalernas partichef Johan Pehrson kommer sist (till vilken position i ordningen?) och säger i en intervju att tvååringar som misslyckas på ett språktest ska kunna tas ifrån sina föräldrar med tvång. Många vänsterpartister har sedan dess försökt minimera hela händelsen. Test på ett barns språkutveckling görs redan på BVC. Att vilja lära barn svenska bra kan inte anses vara otillbörligt.

Johan pehrson familj

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %