0 0
Read Time:2 Minute, 55 Second

Marcus Och Martinus Föräldrar /\ Marcus och Martinus Gunnarsen är tvillingar från Norge. De föddes den 21 februari, kommer att uppdateras inom kort, i Elverum stad. De växte upp i Trofors, som ligger i Nordnorge. 2012 vann de Melodi Grand Prix Junior med en låt om sina egna liv som heter “To drápar vann.” De människor som gillar dem kallas “MMers”.

Duons första album, Hei, kom ut 2015 och låg i toppen av VG-listan i 126 veckor. Under 2015 års Spellemannpris var de aktuella för tre priser;

Några vanliga fakta om Marcus Och Martinus Föräldrar

  • “Årets popgrupp” för debutalbumet, “Årets låt” för “Elektrisk” och “Årets nykomling”.
  • I maj 2016 släpptes deras första singel på engelska, “Girls”, tillsammans med Madcon.
  • 2016 vann tvillingarna priset “Årets Spellman”, och var då de första vinnarna under 18 år.
  • Samma år släpptes låten “Like it like it”, tillsammans med Silentó , och duons tredje album Moments släpptes samma år, och nominerades till Spellemannprisen.
  • Den 20 maj 2022 vann bröderna finalen av Masked Singer Sweden , som sändes på Tv4.

Marcus och Martinus första album, Hei, kom ut 2015 och tillbringade 126 veckor på VG-listan. De nominerades till samma tre priser för sitt första album och för de tre Pop Group Awards.

Efter att gruppens första engelskspråkiga singel kom ut ett år senare, arbetade de med Madcon på ett projekt som heter “Girls”.

Förutom låten släppte Marcus och Martinus sitt andra album Tillsammans. Albumet toppade listorna i alla fyra skandinaviska länder, samt i Norge, Finland och Danmark.

Nordens mest populära poplåt.” När du går till Marcus & Martinus hemsida är det det första du ser. Det är några stora ord att använda för att prata om två tonåringar. Men sedan de vann “Melodi Grand Prix ​​Junior” i Norge 2012 har popduons karriär i stort sett gått spikrakt.

Allt började när deras låtar toppade listorna i hemlandet. Sedan blev de kända i Sverige, där deras konserter var slutsålda och folk blev galna. Under våren 2018 åkte duon på en turné som omfattade 21 shower i 14 europeiska länder. Alla föreställningar var fulla. Europa sveptes av Marcus och Martinus vurm. Resten av världen får vänta nu.

Marcus och Martinus är i Stockholm för en kort resa. De åker tillbaka till Norge imorgon så att de kan fokusera på de sista proven i nian. Kjell-Erik Gunnarsen, deras pappa, sitter i en stol vid soffbordet. Sedan förra året är han Sönernas chef på heltid. Han är lärare, så när tvillingarna är på turné hjälper han dem också med skolarbetet.

Marcus och Martinus är i Stockholm för att jobba på sitt nästa album i den berömda studion Bagpipe, där Lady Gaga, ABBA och One Direction har spelat in hits. Planen är att visa en mer vuxen popduo. De ska spela in ett nytt album i sommar i studior i New York och Los Angeles.

Tayla Parz, en amerikansk låtskrivare som har arbetat med stora namn som Rihanna, Demi Lovato och Nicki Minaj, hjälper duon.

Tayla Parx säger att Marcus och Martinus har personligheter som gör att alla runt omkring dem blir kära i dem. Deras energi får dig att bli kär i deras talang varje gång, oavsett om de är i studion eller på scenen. De har blivit bättre på vad de gör under de senaste åren, och jag tror att USA och resten av världen kommer att kunna berätta när de provar det.

Marcus Och Martinus Föräldrar

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %