0 0
Read Time:3 Minute, 11 Second

Nathalie björn pojkvän /\ Gun Nathalie Björn, försvarare för det svenska landslaget, föddes i Uppsala den 4 maj. Hon dejtar den italienska landslagsspelaren Aurora Galli. som började tävla i augusti 2021 för Everton LFC. Hon gjorde sin landslagsdebut 2016 och bidrog till lagets VM-brons- och OS-silversegrar 2019 respektive 2021.

Björn hade tidigare representerat Sirius och hennes moderklubb är Vaksala SK. 2013 deltog hon i åtta matcher för Sirius i Elitettan. Sedan dess har hon deltagit i två säsonger av damallsvenskt spel för AIK. Eskilstuna United anställde Björn i december 2015, och hon gick med på ett tvåårskontrakt.

Lite info om Nathalie björn pojkvän

  • Inför säsongen 2018 skrev Björn på ett tvåårskontrakt med FC Rosengård .
  • I juli 2021 värvades Björn av den engelska klubben Everton.
  • Björn var med i Sveriges trupp i U19 EM 2015 .
  • I maj 2019 blev Björn uttagen i Sveriges trupp till fotbolls-VM 2019.
  • Björn spelade fyra matcher.
  • Under OS 2021 (2020) spelade Björn alla sex matcherna med landslaget, som slutligen slutade på andra plats.

Hanna Glas satt framför tv:n och funderade på “Gud vad häftigt att spela med A-landslaget” när Sverige tog silver i VM 2003. Sedan hon debuterade 2017 mot Norge och förlorade med 2-1 har det gått uppåt.

Med hjälp av sin familj, särskilt hennes älskade Christoffer Milde, har Hanna Glas blivit en av de bästa högerbackarna i världen under sina proffsperioder i PSG och Wolfsburg. Landslagsbacken skickade en kyss direkt in i tv-kamerorna under EM-matchen mot Brasilien på Friends Arena tillsammans med en adress till hennes älskare som inte kunde närvara vid matchen.

Det svenska laget hade stora förhoppningar på tävlingen innan den ens kom igång. Man hoppades att deras världscupprestation i brons i Frankrike två år tidigare skulle förbättras i Japan. Det kan dock vara svårt att förutse vad som kommer att hända innan det faktiskt händer. Inte minst när världsmästaren USA var första motståndare.

Filippa Angeldahl, landslagskollega och barndomsvän till Björn, citeras för att säga: “Jag minns att jag, innan vi gick ut på planen mot USA, stod med Filippa och lade händerna på hennes axlar, eller om det var tvärtom, och sa “Nu går vi!”

Sedan, så fort matchen började, trodde vi också att vi var otroligt starka. Det var en väldigt spännande match till att börja med eftersom vi hade en stor tilltro till varandra som lag under OS och tyckte att vi var ett av de bästa lagen där.

På ngelstaskolan i Uppsala strosar Nathalie Björn och hennes pappa förbi grusplanen. Tjejer från Vaksala Sportklubb som är födda 1997 springer runt på gruset år 2002. Filippa Angeldahl är en singel bland dem.
Fadern till Nathalie säger till sin dotter: “Du ska spela där.”

Så det ägde rum. Nathalie började snabbt springa bredvid Filippa på Vaksalas träning. De knöts snart som lagkamrater och vänner. Tiden tillsammans med Christer, Filippas pappa, som en ivrig tränare, var värd det. Filippa gjorde det slutgiltiga beslutet. Nathalie, en mittback som flyttade upp framåt.

– Vi gjorde det bra. Även om just den årgången i Vaksala var riktigt bra, förklarar Nathalie att det inte var förrän vi var 14, eller till och med 15, som vi verkligen insåg hur bra vi var.

Ett mycket betydelsefullt ögonblick kommer att inträffa onsdagen den 21 juli 2021 i svensk damfotbollshistoria. Inte bara för att det var första gången vårt landslag besegrade USA med en poäng större än ett mål i en mästerskapsmatch.

men för displayen.

Naturligtvis är slutresultatet 3-0 fantastiskt. Men det finns flera sätt att göra en 3-0-seger. Att dagens triumf inträffade efter betydande svensk överhöghet gör den historiskt betydelsefull. På de flesta områden var vår nationella trupp överlägsen de bästa lagen i världen. inte minst taktiskt.

Nathalie björn pojkvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %