0 0
Read Time:3 Minute, 18 Second

Val kilmer sjuk /\ Val Edward Kilmer är en amerikansk skådespelare. Han föddes den 31 december 1959 i Los Angeles, Kalifornien. Han har throat cancer och är sjuk.

I filmen Top Secret! från 1984 fick Kilmer sitt stora genombrott. Han har varit med i filmer som Top Gun, True Romance, Heat, Déjà vu, Alexander och Batman Forever, som alla var stora hits. Skådespelerskan Joanne Whalley var gift med Val Kilmer. I New Mexico äger han en gård. Kilmer går till Church of Christ, vetenskapsman.

Lite bio om Val kilmer sjuk

  • Val Kilmers halscancer har spridit sig.
  • Skådespelaren Val Kilmer , 58, är allvarligt sjuk i halscancer.
  • Han fick diagnosen 2015 och hans tillstånd blir allt allvarligare.
  • Nu har cancern spridit sig till hjärnan och lymfkörtlarna, skriver Radar Online .
  • Det verkar som att när cancern väl har börjat sprida sig är den svår att kontrollera, säger en källa till tidningen.

Under de senaste månaderna, när han gick ut, försökte han dölja sitt ansikte. Radar Online säger att kändisens vänner är oroliga för att han inte har länge kvar att leva.

Hans vänner säger att han bara väger 40 kilo och äter nästan ingenting.

Valar äter inte heller mycket. En källa berättade för Radar Online att barnen tog honom till hans favoritrestaurang, men han var så artig att han bara åt några tuggor.

Val Kilmer dolde det faktum att han var sjuk länge. Han pratade inte om att han hade cancer förrän ett år efter att han fick veta att han hade det.

Han har nästan tappat rösten på grund av sjukdomen. Han ägnar mycket tid åt att måla och rita på grund av detta.

Kilmer arbetar med färger, penslar, stenciler, metaller och skulpturer för att glömma sina problem. En källa säger att skådespelarens hus är fullt av hans målningar, och att hans stil är “modern abstrakt och färgstark popkonst”.

Val Kilmer gick till slut med på att genomgå operation, kemoterapi och strålning.

Stjärnan berättar också att han aldrig kände sig rädd när han kämpade mot sjukdomen. Inom Christian Science betyder döden inte att en person helt försvinner. Istället betyder det att andra människor inte kan se den personen längre.

Val Kilmer sa dock till New York Times att han “inte riktigt skulle dö”, men han visste att han var tvungen att gå emot sin tro för sina barns skull. Han säger: “Jag vill bara inte vara utan dem.”

Han ville förmodligen bara hjälpa mig. På den tiden var det mycket press på mig från allmänheten. Jag har dock behandlats för cancer. Trots att min tunga fortfarande är svullen så mår jag bättre. Val sa: “Min röst och mitt tal var aldrig detsamma, och ibland tror folk att jag är full.”

Kom ihåg att Kilmers vän Michael Douglas sa i en intervju för ett halvår sedan att Val har samma sjukdom som han slog för flera år sedan: halscancer. Han sa att han hjälpte en kollega genom att skicka honom till läkarna som räddade hans liv. Val svarade att han inte var sjuk; han hade bara en klump i halsen som han inte kunde förklara, men han kunde hantera det.

Killers familjemedlemmar hade redan berättat för reportrar om skådespelarens sjukdom. Han vill förmodligen inte träffa en läkare eftersom han tillhör en grupp som inte använder droger utan ber för att bli av med cancer. Artistens mamma försökte få honom att se förnuft genom media, men Val fick inte hjälp förrän han bara var en skugga.

Scenen där Maverick och Iceman, som brukade vara fiender, ses igen är den som har förändrats mest i “Top Gun 2”. Val Kilmer, som fick diagnosen halscancer för sju år sedan och var tvungen att tigga om att få vara med i uppföljaren, säger att filmen är “djupt personlig och rörande”. Kerstin Gezelius tittar på vad som är så intressant med mötet mellan en känd person och en stjärna som har dött ut.

Val kilmer sjuk

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %