0 0
Read Time:3 Minute, 52 Second

Daniel ståhl flickvän /\ Daniel Arvid Paavali Sthl är en svensk friidrottare som tävlar för Sprvagens FK. Han föddes den 27 augusti 1992 i Solna. Sthl är nuvarande världsmästare och olympisk mästare för diskus. Han har även det svenska rekordet med ett kast på 71,86 m.

Sthl började spela ishockey när han var åtta år gammal med Jarfalla HC. Han spelade där i fem år innan han som 13-åring flyttade till Sollentuna HC. Sedan bytte han till AIK och spelade där i åtta månader. Där spelade han med bland andra Adam Reideborn, Mika Zibanejad och Rickard Rakell. Han gick sedan tillbaka till Jarfallas B-juniorer och spelade där i några månader. Efter det slutade han med ishockey för gott och fokuserade på andra sporter.

Lite bio om Daniel ståhl flickvän

  • Ståhl var en tid världsetta under säsongen 2014 med ett kast på 66,89 m på Irvine Invitational.
  • Vid EM i Zürich i år blev han dock utslagen i kvalet efter att ha kastat 59,01 m som sin bästa.
  • Han slutade femma i Peking-VM 2015 på resultatet 64,73 m. I juli 2016 deltog Ståhl vid EM i Amsterdam där han lyckades ta sig till finalen [33] och en gång där kom han på femte plats med 64,77 m. Vid OS i Rio de Janeiro i augusti samma år kastade Ståhl 62,26 m som längst i kvalet, vilket inte räckte för att gå vidare till final. [
  • 36] Senare under säsongen 2016 tog han sig dock återigen till världsetta när han vid SM-tävlingarna den 28 augusti vann diskuskastet med ett nytt personligt rekord på 68,72 m.

Förmodligen följde två “bad guys” efter henne hem den natten, så den svenske diskusatleten Daniel Sthl fick komma till hennes undsättning och fungera som livvakt.

Jag frågade Annimari om hon mådde bra. Hon sa att hon var rädd för två berusade som följde efter henne och störde henne. Jag föreslog att vi skulle bete oss som ett par, så jag presenterade henne som “min flickvän”. Sedan sprang de iväg, sa Sthl till Iltalehti efter loppen i Åbo i måndags.

Under banketten sägs det att två “dåliga män” följde efter henne. Det var ett dåligt läge tills den store hjälten Daniel Sthl kom för att hjälpa till. Han tog hand om Korte och såg till att ingen annan kunde ta sig till henne.

Jag frågade Annimari hur hon mådde. Hon sa att hon var rädd för två berusade som följde efter henne och störde henne. Jag föreslog att vi skulle bete oss som ett par, så jag presenterade henne som “min flickvän”. Sedan sprang de iväg, sa Sthl till den finska tidningen Iltalehti på måndagskvällen efter loppen i Åbo.

Daniel Sthl, som vann guldmedaljen vid VM i Doha, säger: “Jag är en man, så jag gråter inte.” Framgång kommer från att ha ett moget sinne. Sthl var inte redo för uppståndelsen när han steg till världstoppen.

Guld på världscupen, guld på världscupen, guld på världscupen, Daniel Sthl springer runt Khalifa Stadium och ropar iförd svensk flagga. Bara några minuter innan blev han den första svenska personen att vinna världsmästerskapet i diskuskast.

Han tar sin tur under festen. Han springer ut på gräset direkt efter sista kastet och använder ärevarvet för att springa över ett hinder som är uppställt för herrarnas 400 meter häck-final.

– I historien är det en dag som kommer att leva i legenden. Det är jättekul att guldet har kommit. Jag är så stolt över mig själv eftersom jag jobbat hårt i ett helt år för att göra mig redo för det här. Jag tillbringade tusen timmar på gymmet och tusen timmar på gymmet, och jag tävlade över hela världen. Jag är så glad och glad.

När Sthl berättar om hur han mår efter karriärens största framgång skakar rösten.

Alla vill ha guld från världens bästa diskuskastare. Men Daniel Sthls tränare har haft stora problem med att somna.

Vesteinn Hafsteinsson älskar ordning och reda. Daniel Ståhl älskar att skämta. De är bäst när de jobbar tillsammans. Nu ger de varandra beröm. Daniel säger att Vésteinn är den bästa tränaren i världen. Och kopplingen är unik.

“Daniel Sthl är den mest ödmjuka personen i världen. Han är den ende av mina 55 aktiva anställda som skakar min hand varje dag. Han är den enda personen som skickar vykort till min fru och mig. Han kanske tar en bild av en björn och säg: ”Tack för allt, tränare, och hej Anna.” Du kan omöjligt förstå hur viktigt det här är, säger Vésteinn Hafsteinsson till Radiosporten.

Daniel ståhl flickvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %