0 0
Read Time:2 Minute, 50 Second

Emma härenstam föräldrar /\ Harenstam är en Smålandsbaserad svensk familj. Information om hans föräldrar kommer att ändras inom kort. Johan Andersson, född 1840 i Smålands Kavsjö socken, är den förste medlemmen i släkten Harenstam. Han bodde på en gård i Hafrida grd och sedan i Forsheda, Forsheda socken i Småland, där han också hade kvarn.

Han var gift med Karolina Johannesdotter, född 1843 i Gnösjö socken, men hon dog strax efter att de gift sig. Alfred Harenstam, hans son och chef, var far till historikern Curt Harenstam och farfar till underhållaren Magnus Harenstam.

Lite bio om Emma härenstam föräldrar

  • Tv-journalisten Chris Härenstam är adoptivson till Bengt Härenstam, som också tillhör denna familj.
  • Den 31 december 2014 fanns det 84 personer med efternamnet Härenstam i Sverige.
  • Intresset ligger förutom väder, djur, natur, träning och musik.
  • Goda vänner och familj tar också upp en stor del av fritiden.

Emma gick ut gymnasiet med inriktning mot naturvetenskap och djurvård. Hon ville se världen och backpackade och arbetade på olika platser längs vägen. Efter några år bestämde de sig för att bli meteorologer, så de flyttade till Stockholm för att studera. Även här bröts det upp av olika jobb och att hjälpa till med läxor blev en favorit. Emma var väldigt exalterad över att börja sitt första jobb som meteorolog på SVT sommaren 2021.

Birgitta Harenstam skriver i tidningen Expressen att familjen går samman för att prata om hur man ska fördela arvet. Dottern som inte riktigt var hennes har också varit där.

  • Vi har träffats. Vi är alla vänner. Inget är fel i familjen. Det ser bra ut. Vi har ett motto som säger “Vi håller ihop”, och det gör vi.

Birgitta Harenstam sa också till tidningen att hon inte vet varför den oäkta dotterns arv ska bli mindre. Men för Harenstam var det givet att dottern skulle få en viss summa.

– Han gjorde det utan att ens tänka på det. Men jag har ingen aning om hur jag ska svara på det. Hon säger till Expressen att det är skrivet som det är. Harenstam gav sina barn Tomas och Katarina företaget Heb Web AB långt innan han dog. Harenstams upphovsrätt, närstående rättigheter och andra rättigheter gavs till Heb Web Ab, enligt bouppteckningen.

Som kommentator för SVT är Chris den som berättar för oss alla som tittar på hemma hur sorglig eller glad en sportmatch var. Det gör han genom att vara både kunnig och känslomässig. Men för Chris kunde det ha varit klart redan 2002.

Chris Harenstam pratar om att ta över för Arne Hegerfors som SVT:s första kommentator vid fotbolls-VM 2002 i Japan och Sydkorea. Det gör han samtidigt som han kisar mot solen på Ingarö idrottsplats några mil söder om Stockholm.

Det var som en dröm som gick i uppfyllelse. Jag läste som en galning och lärde mig allt jag kunde om allt. Chris kan minnas att Sverige var där och att allt var en stor grej.

Den nya rösten i media från SVT nagelfors. Kvällstidningarna var alltid dåliga om honom och gav honom de sämsta betygen.Det var svårt. Då och då blev jag uttråkad och tänkte ge upp. Folk berättade i brev till mig att jag fick jobbet för att jag är släkt med Magnus Harenstam. Gud, jag har inget med Magnus Harenstam att göra.

Emma härenstam föräldrar

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %