Sat. Sep 24th, 2022
Arvingarna ålder
Arvingarna ålder

Arvingarna ålder /\ I Julia Roberts film “Pretty Woman” från 1990 är Vivian Ward en av de mest förtjusande karaktärerna någonsin. Även med den stela peruken på sig är hon en viljestark ung kvinna som förstår hur man kör en pinne och ändå ser bra ut.

Det faktum att hon också har arbetat i sexindustrin har utan tvekan format hennes karaktär och gett henne livslektioner som har hjälpt till att forma den kvinna hon är idag.

utmanande

Roberts, en relativt oerfaren skådespelerska vid den tiden, tog en risk genom att spela som sexarbetare i filmen. Roberts, å andra sidan, har en lång historia av att ta sig an utmanande roller.

Pretty Woman

Shelby Eatenton Latcherie, en diabetiker som längtar efter att bli mamma, spelad av Julia Roberts i “Steel Magnolias”, var inspirationen till “Pretty Woman”, som släpptes bara ett år senare. För sitt arbete i den här rollen hedrades hon med 1990 Golden Globe för bästa kvinnliga biroll.

Roberts missade nästan rollen som Vivian i “Pretty Woman” på grund av konkurrens från Michelle Pfeiffer och Meg Ryan. Den hette från början “3 000” och skrevs av J.F.

Lawton, som inspirerades av sina egna upplevelser som sexarbetare från sent åttiotal i underhållningsbranschen (via Biografi).

Om Vestron Pictures, det ursprungliga produktionsbolaget, inte hade gått i konkurs, skulle filmens slut ha varit mycket mer dyster och tragisk.

Garry Marshalls lättsamma justeringar av berättelsen skulle bättre passa filmen med Roberts skådespelarexpertis, trots att Roberts redan hade säkrat rollen innan Vestrons konkurs.

Julia Roberts var bara några år in i sin skådespelarkarriär när “Pretty Woman” släpptes på bio, så hon måste ha varit en ung skådespelerska i filmen. Ta reda på hur gammal hon verkligen var genom att läsa vidare.

Arvingarna ålder

Julia Roberts är en av dem som bara har det. Roberts är en filmstjärna i ordets alla bemärkelser, från hennes karisma med hög effekt till hennes granne-charm till hennes häpnadsväckande vackra utseende.

När hon dog, skulle hon betraktas som en av de största bioskådespelerskorna genom tiderna tack vare sitt ljusa leende och smittande skratt.

Oscarsbelönad skådespelerska har visat sin mångsidighet i en mängd olika genrer, inklusive romantiska komedier, dramer, thrillers och så vidare.

Det spelar ingen roll hur många filmer hon har medverkat i; hon är mest känd för sin roll som filmstjärna, och hon är kapabel att sälja en film enbart på sitt namn.

Med det i åtanke, bestämde vi oss för att betygsätta alla dessa filmer exklusive animerade filmer och mindre roller.

Vi fick en lista på 43 filmer, som vi sedan sorterade efter konsensus bland kritiker, kulturellt värde och Julia Roberts framträdande plats i varje bild.

Det här är de finaste och sämsta Julia Roberts-filmerna, i ordning. Det kommer att finnas spoilers i den här artikeln.

Här är en lista över varje Julia Roberts-film, från den sämsta till den bästa, betygsatt från sämst till bäst: https://www.looper.com/781011/

Första gången Roberts och regissören Garry Marshall arbetade tillsammans, gav de oss “Pretty Woman” 1990. Efter “Runaway Bride” har deras efterföljande samarbeten blivit allt sämre – från den passande “Alla hjärtans dag” till den fasansfulla “Mother’s Day”.

som helt enkelt inte går att se. “Mother’s Day” har en fruktansvärd Rotten Tomatoes-recensentpoäng, och den allmänna bedömningen är att den ligger i slutet av Roberts filmografi när det gäller kvalitet.

Chockerande nog kunde inte ens stjärnor som Julia Roberts och Kate Hudson stoppa denna inaktuella snoozefest från att vara helt omöjlig att se. Entertainment Weekly avrådde läsarna att inte ta med sina mammor för att se filmen.

Ur synvinkeln av till synes obundna främlingar firar “Mors dag” moderskap och familj genom generationer. På en reklamturné i Atlanta porträtterar Roberts romanförfattaren och tv-personligheten Collins, som marknadsför sin nya bok.

Där hittar Kristin (Britt Robertson), Mirandas biologiska dotter, henne och de förlovar sig live på sändningen med Miranda som tittar på.

En Razzie-nominering för värsta skådespelerska gick till Julia Roberts, men låt oss vara tydliga: den här filmen var hårt nedsmutsad av hela skådespelaren.

Arvingarna ålder
Arvingarna ålder