Mon. Sep 26th, 2022
Danny Saucedo Flickvän
Danny Saucedo Flickvän

Danny Saucedo Flickvän /\ Danny Saucedo, 35, och Anna Eriksson, 25, tillkännagav sin förlovning och förlovning hösten 2019. När de först började dejta har Danny Saucedo berättat om hur mycket han älskar henne i intervjuer.

träffade

Det är troligt att våra gemensamma vänner presenterade oss. I år träffade jag henne. Några månader efter att parets förhållande offentliggjordes sa Saucedo till Aftonbladet att hon var “extremt briljant” och “väldigt härlig”.

Danny Saucedo

Martin Björks YouTube-serie “Intim med Björk” blev mycket mer intim när Danny Saucedo hälsade på i somras.

Danny Saucedo avslöjade också att han är skicklig i konsten att sängkläder och förklarade att detta beror på följande:

– Eftersom jag tycker att det är tilltalande. Saucedo berättade för Björk hur mycket han tycker om att ligga med henne och hur mycket han ser fram emot det.

Han har gjort det förut, och nu är det dags för honom att göra det igen.Han lägger upp ett foto på de två som ler mot kameran på Instagram.

Till bilden skriver han “Min lilla makaroner” och lägger sedan till ett hjärta.Nyligen uppgav Danny Saucedo att han hade provat “Sex Dust”-pulvret.

Sexuellt explicit material. Ja, jag köpte den i London i en Urban Outfitters-butik. Det verkar inte fungera för mig.

I morse, när jag förberedde mig för att tömma en låda som hade svämmat över med olika föremål, stötte jag på den. Danny Saucedo å sin sida hävdar att det inte har fungerat.

Sångaren Danny Saucedo uppgav hösten 2019 att han har gift om sig efter att ha separerat från sin ex-flickvän Molly Sandén.

Anna Eriksson, fotomodell, hade i verkligheten slagit honom. Danny beskrev hur han och Anna träffades i en intervju han gav inför sitt Globeframträdande.

Danny Saucedo Flickvän

– Det är troligt att våra gemensamma vänner presenterade oss. I år träffade jag henne. Artisten fortsatte med att beskriva hur snäll hon är och hur smart hon är för Aftonbladet.

Paret har varit tillsammans sedan dess. På sociala medier har de inte förkunnat sin kärlek så ofta som Danny har gjort, även om han har nämnt henne i intervjuer då och då.

På RixMorron Zoo gör Danny ännu en intervju angående sitt engagemang i Melodifestivalen.

Under intervjuns gång hänvisas dock kort till Anna när det tas upp att paret har en åldersskillnad. Tio år yngre än Danny, Anna är en relativt nykomling på dejtingscenen.

För några dagar sedan fick du en rad frågor och svar om att din pappa skämtade, där du uppgav att du har en guilty pleasure. Roger, radiosändaren, säger något som Danny svarar på, “

Ja, de kommer till mig. Jag är rädd att jag måste vänta med att göra dessa på beställning. Ibland kommer dock min yngre flickvän att höja ett ögonbryn mot mig, och det vet jag säkert, han säger det på radion.

Det här är ett fräscht förhållande för musikern Danny Saucedo och hans sambo Anna Eriksson, som bara är 24 år gammal. Anna är modell och har kontrakt med Stockholmsgruppen, en modellbyrå i Sverige.

Beskrev deras koppling sedan november förra året, Danny erkände i december att han och Anna är ett föremål. Utöver allt detta delade han med sig av deras söta framtidsplaner.

Danny uppgav i december att han planerade att surfa i Costa Rica under julen i en intervju med Morrgong-gänget för Mix Megapol.

– Jag tar med min flickvän att surfa i tre veckor. Danny berättade för Mix Megapol att han hade en ny flickvän.

“Fantastiskt”, rubricerade han bilden på Anna. Nästan 13 000 personer har gillat fotot, och kommentarsfältet frodas. Förutom Gabriel Forss är Sarah Dawn Finer och Kristin Kaspersen några av de andra som har kommenterat.

Paret har också delat strandfotografier och videor på sina sociala mediekonton.

Danny Saucedo Flickvän
Danny Saucedo Flickvän