Sat. Oct 1st, 2022
Joel Kinnaman Längd
Joel Kinnaman Längd

Joel Kinnaman Längd /\ I Warner Bros.-filmer baserade på DC Comics antihjältegrupp Suicide Squad (2016) och James Gunns uppföljare/mjuk omstart från 2021, The Suicide Squad, gestaltar Charles Kinnaman Rick Flag.

NASA-astronauten

Apple TV+ science fiction-drama For All Mankind, där han spelade NASA-astronauten Ed Baldwin, hade premiär 2019.

Storstad 1990

Som barnskådespelare i den svenska såpoperan Storstad 1990 började Kinnaman sin skådespelarkarriär. Denna begäran om en audition kom från Charles Kinnamans äldre syster, som dejtade en av seriens regissörer vid den tiden.

Efter att ha haft huvudrollen i 22 avsnitt som Felix Lundström drog han sig tillbaka från skådespeleriet.

Skådespelaren återupptog sin artistkarriär 2002, och han har inte slutat sedan dess. Bortsett från “Easy Money”, “The Darkest Hour” och “RoboCop” har han en lång lista med anmärkningsvärda skådespelarroller under sitt bälte.

Charles Joel Nordström Kinnaman är känd för sina framträdanden i Easy Money och Johan Falk-kriminalserien, en svensk-amerikansk skådespelare.

För sina framträdanden i The Killing på AMC, Altered Carbons första säsong som Takeshi Kovacs och House of Cards, är han bäst känd i USA.

En barnskådespelare i den svenska såpoperan Storstad var början på Kinnamans skådespelarresa (1990). Ett äldre syskon till programmets regissör bad Kinnaman att ansöka om programmet eftersom hans syster dejtade honom.

Han tog en paus från skådespeleriet efter att ha porträtterat Felix Lundström i 22 avsnitt. Skådespelaren och producenten Joel Kinnaman är en svensk-amerikan.

När han spelade Johan “JW” Westlund från Easy Money, Frank Wagner från Johan Falk Films, detektiv Stephen Holder från The Killing och NASA-astronauten Edward Baldwin från For All Mankind på Apple TV+ fick han mycket uppmärksamhet.

Joel Kinnaman Längd

Suicide Squad och The Suicide Squad spelar Rick Flag. i RoboCop-filmen, Takeshi Kovacs/Elias Ryker i Altered Carbon och Alex Murphy/RoboCop i actionfilmen.

Dessa skådespelare inkluderar Elliot Baker i den psykologiska thrillerbilden Edge of Winter; Erik Heller i action-dramaserien Hanna; Pete Koslow i kriminalthrillern.

The Informer; Guvernör William “Will” Conway i House of Cards USA-anpassning; och Thomas Steinman i The Secrets We Keep.

Kinnaman sökte en byrå i USA för att stärka sin skådespelarkarriär. Till att börja med gjorde han sin internationella biodebut i thrillern.

The Darkest Hour, som hade premiär på filmfestivalen i Cannes i juni 2010 och distribuerades över hela världen i december samma år. Som detektiv Stephen Holder spelade Kinnaman i fyra säsonger av AMC:s

The Killing, baserad på den danska serien Forbrydelsen, från april 2011 till augusti 2014. När det var dags att rollsätta huvudrollsinnehavarna i Thor och Mad Max: Fury Road, var Kinnaman en av dem. av de ledande kandidaterna (2015).

Trots Kinnamans förklaringar att han är angelägen om att uppträda och bli känd i USA, “känner jag mig inte tvungen att acceptera någon roll bara för att det är USA.

Trots det faktum att jag fortfarande är en blivande artist, jag känner ett behov av att ta risker och försöka nya saker, även om de kan misslyckas”, är det en.

Förutom att synas i Daniel Espinosas Hollywood-debut, Safe House, fick Kinnaman kontakt med Easy Money-regissören Daniel Espinosa 2012 och spelade i den oberoende filmen Lola Versus.

Enligt rapporter har Kinnaman fått rollen som Alex James Murphy/RoboCop i omstarten av RoboCop, som först tillkännagavs den 3 mars 2012.

Släpptes i februari i år. Han medverkade i thrillern Run All Night och den psykologiska thrillern Child 44 2015.

Joel Kinnaman Längd
Joel Kinnaman Längd