Sat. Sep 24th, 2022
Kevin Hart Längd
Kevin Hart Längd

Kevin Hart Längd /\ Harts debut i stand-up som Lil Kev var ett misslyckande på The Laff House i hans hemstad Philadelphia. I början var hans karriär förföljd av bakslag, inklusive att han blev buad utanför scenen flera gånger och till och med fick kyckling kastad på honom.

Det var inte förrän han började tävla i komiska tävlingar i delstaten Massachusetts som hans publikrespons började förbättras efter dessa första misslyckanden.

Genom

Hart måste jobba hårt för att finslipa sin humoristiska röst. Genom att fördjupa sig i sin egen osäkerhet och livserfarenheter skapade han sin egen unika röst. Det måste vara en öppen bok på grund av det jag gör”, förklarade han. “Men den här boken skrivs nu.”

Seriously Funny

I’m a Grown Little Man, Seriously Funny, Laugh at My Pain och Let Me Explain släpptes båda som långfilmer av Hart 2011 respektive 2013, och han har sedan dess turnerat med dessa tre shower.

En av årets mest sålda komedi-turnéer, “Laugh at My Pain” inbringade över 15 miljoner dollar för Hart. “Little Jumpman” är ett spel tillgängligt på iTunes av Hart.

Denna app låter dig se hans Facebook-, Twitter- och YouTube-konton på ett och samma ställe. Harts internationella efterföljare byggdes mest upp genom hans virala videor på videodelningssidan.

Och nu då? Turnén började den 9 april 2015 i AT&T Center i San Antonio, Texas, och avslutades den 7 augusti 2016 i Columbus.

Civic Center i Columbus, Georgia, som en del av Harts världsturné. I ett pressmeddelande daterat den 16 juli 2015 meddelade Universal Pictures att Kevin Hart: What Now?, en ståuppkomedifilm som innehåller en föreställning från Hart’s What Now?

Kevin Hart Längd

Tour, skulle släppas i USA den 14 oktober 2016. På Lincoln Financial Field i Philadelphia den 30 augusti 2015 bevittnade 53 000 personer liveinspelningen av showen.

“Ride Along”, “Scary Movie 3”, “Get Hard”, “Soul Plane”, bland många andra. Han har påståtts vara så lång som 5’4,5″ tidigare, och när han tryckte på saken på CNN backade han så småningom för att säga 5’2″‘.

Det spelar ingen roll hur hög du är. Det bästa och viktigaste du kan ha är en unik personlighet. Du behöver inte vara världens längsta person för att ha lite personlighet. Din självkänsla är den avgörande faktorn för hur lång du verkligen är.

Glöm inte halvtummen. Jag är 5 fot, 412 tum lång. Tidigare har jag haft hissar, men jag slutade när jag hörde att Tom Cruise gjorde det, och jag antog att han stal mitt koncept.

Människor, jag växte som ett ogräs i natt. Jag är nu 5″5!” Jag tog precis en kroppsmätning! En tillväxtökning har skett i min kropp! Jag går till NBA om jag når en höjd av 5’6.”

Det faktum att jag är 5 fot 5 tum lång och har GRÅTT HÅR gör det så att alla kan se toppen av mitt GRÅA RÖVHUVUD!

Som son till Nancy (som dog 2007) och Henry Hart, föddes han den 6 juli 1979 i Philadelphia, Pennsylvania. Robert är hans äldre syskon.

Hans mamma arbetade som systemanalytiker för Office of Student Registration and Financial Services vid University of Pennsylvania, där han växte upp i ett hushåll med ensamstående föräldrar.

Under större delen av sin barndom var Hart tvungen att ta itu med sin fars kokainberoende genom att förlita sig på humor som ett sätt att hantera. Efter att hans fars drog- och alkoholberoende behandlats växte deras band starkare.

Senare, i sitt stand-up-framträdande, skulle han prata om sin mamma som en kärleksfull men skrämmande kvinna.

George Washington High School-graden Hart gick en kort stund på Community College of Philadelphia innan han hoppade av och åkte till New York City efter examen. I Brockton, Massachusetts, arbetade han som skoförsäljare efter det.

Kevin Hart Längd
Kevin Hart Längd