Sun. Oct 2nd, 2022
Maggan ullared död
Maggan ullared död

Maggan ullared död /\ Någon följer mig. Gick med på. Alla tror att paret har splittrats. “Ullared”-profilerna har intervjuats av Nöjesbladet för att ta reda på vad de gör nu. – Som tur var blev jag kvar. För, som välkända deltagare Maritta Söderström uttrycker det, “jag skulle ha återvänt i en likväska.”


Hyvönen, 74 och öppen för Hänt, diskuterar såväl goda som dåliga tider. Medan de tittat på Ullared har tittarna kunnat se parets glädje såväl som deras sorg.

Maritta och Gunnel kommer inte alltid överens, men Gunnel kan ta en tugga av Maritta när hon tror att hon gör fel.

Gunnels lillasyster, Hänt, diskuterar vissa omständigheter där hon kan vara särskilt irriterad på henne:

Gunnel påpekar

Maritta säger alltid till mig vad jag ska köpa. Hon kan aldrig fatta ett beslut. Gunnel påpekar att han betalar för sina egna föremål, så han måste också bestämma vad han köper.

Det kommer

Till slut försökte hon få mig att betala för parasollet när vi reste. Vet du vad? Det kommer inte att hända. Trots att jag betalade för solstolen nekades jag tillgång till parasollet trots att jag betalade för det.

Maritta kunde ligga i skuggan medan jag var tvungen att vara ute i solen hela dagen. Hon insisterade dock på att jag skulle betala.

Maritta var där för Gunnel när hon fick veta att hon hade lungcancer, och systrarna har alltid varit överens om sin kärlek till Ullared.

Han hade varit tvungen att genomgå en serie rygg- och bukoperationer för att ta bort tumörerna sedan dess.

Det finns inga ord för att beskriva hur hemskt det är. Jag har gjort sju operationer. Läkaren var tvungen att garantera mig att allt var borta senast jag såg honom.

Ytterligare ett brev som Gunnel inte ville ha kom i början av sommaren. Läkaren ringde för att berätta att cancern hade dykt upp igen efter en längre period utan någon operation eller sjukdom. Jag brast ut i gråt. Så fort min man kom in i rummet började tårarna rinna.

För att rädda Gunnel behövde en stor lungoperation genomföras mycket snabbt. Nästan två månader senare återhämtar hon sig fortfarande från operationen hon just genomgått på en vecka.

Smärtan jag upplever är olidlig. För att komma till lungan bröt de revbenen. När jag rör mig eller nyser gör det ont. Jag tillbringar större delen av mina vakna timmar i soffan, men nu hoppas jag att det bara blir bättre.

Det har blivit lovat mig av läkaren att jag inte kommer att behöva några fler operationer eller strålbehandling. Det kommer dock att ta lite tid.

Jouko “Jocke” Hyvönen, Marittas make sedan 76 år, är också en nära vän. Hänt delar med sig av olika historier om hur hennes man hjälpte henne genom svåra tider eller organiserade saker som gjorde henne glad under deras föredrag.

Maggan ullared död

Mitt liv kretsar kring honom. Jag hade dött om han inte hade varit där.Gunnel och Jocke fick nyligen ett brev på posten som gjorde dem båda ledsna.

“Katten försvann mitt i all denna ångest”, sa pojken. “Jag är ledsen”, mumlar Gunnel till Hänt med tårar i ögonen.

Det var ett svårt beslut för paret att ta, men Rufus var tvungen att föras till veterinären när han plötsligt blev sjuk.

Jocke, ska vi låta Rufus somna? Jag frågade just. Gunnel gråter när hon fortsätter: Vi följde med honom till veterinären, och de hade tänt ljus och en filt åt honom.

Efter rollen som Emelie i Rederiet lever nu Anna Maria Käll så här.Fortsätt läsa för att lära dig mer.

Min man lade honom till vila i trädgården efter att vi tagit honom hit. “Nu Gunnel, kan du titta ut”, sa han till mig på kvällen. Sedan märkte jag att han hade placerat blommor på graven, tänt ett ljus och skapat en ljusslinga runt kyrkogården åt honom.

Gunnel Hyvönen, stjärnan i “Ullared”, fick reda på att hon har lungcancer den här veckan. Efter en rad tester fick hon besked om att hon ska opereras veckan därpå.

När läkaren ringde och frågade om jag skulle komma in eller om vi kunde ta det per telefon så kom vi överens om att göra det. – Så fort jag började gråta insåg min make vad som pågick. Det här är sista gången, ropade jag i ångest.

Gunnel säger sig ha haft cancer tidigare och att ha genomgått ett flertal operationer för att behandla denär som om du är på väg till kyrkogården. När jag var i Ullared sprack min blindtarm. Läkaren antydde då att jag hade smekt mig nära. Det fick göras på plats.

Gunnel var förkrossad när hennes katt “Rufus” dog i februari i år.Mitt hjärta gör ont för honom. Just nu, i exakt detta ögonblick, behövde jag hans hjälp.

Maggan ullared död
Maggan ullared död