Sun. Oct 2nd, 2022
Alexandra Brings Pojkvän
Alexandra Brings Pojkvän

Alexandra Brings Pojkvän /\ För andra gången i sitt liv har Alexandra Bring fött ett barn.
På Instagram skriver hon “Livet är perfekt.”

Alexandra Bring

Profiler av viktiga opinionsbildare och utbildare Nader Chebaro, 36, och Alexandra Bring, 29, blev föräldrar till en flicka.

grannskapet

“Och med det presenterar jag för er min veckorapport för vecka 42. Hon är i grannskapet. Ingenting kan bli bättre “i hennes Instagram-texter.

Bloggens läsare gratulerade varandra i kommentarsfältet. Kenza beskriver känslan av längtan som “djup” i sin uppsats. Det här är fantastiska nyheter, och jag är glad för din skull”, skriver Bianca Ingrosso. Har en dotter som redan heter Lou.

Hon heter Alexandra Bring, 32, och är en av Sveriges populäraste träningsbloggar. De två systrarna och en poddpodd som de driver med sin syster Victoria Törnegren är det som gjorde henne känd i sociala mediers ålder.

Instagram är där Alexandra lyser starkast. Över en halv miljon människor följer henne varje dag på Instagram.

Nu när Alexandra redan har två döttrar är det givet att en av dem blir storasyster! Som en del av ett bildspel på Instagram har hon nu delat bilder på sina flickor tagna medan hon är gravid med deras tredje barn. Alexandra Bring är redan mamma till Lou och Tula.

Under loppet av deras förhållande har Alexandra och hennes partner bara tillbringat sex och ett halvt år tillsammans. Stort grattis till din friska graviditet!

Det är officiellt: Alexandra Bring och hennes partner välkomnade sitt första barn till världen. På söndagen gick vattnet hem och bara några timmar senare föddes hon.

Alexandra Bring och Victoria Törnegren, båda infekterade av influensaviruset, var gravida inom några veckor från varandra.

Victoria Törnegren var först med att meddela sin graviditet med Erik Forsgren, en internetinfluencer. Alexandras syster, Alexandra, var också gravid med sin pojkvän bara några veckor senare.

På grund av att det är lätt att blogga, podda och instagramma, har vi kunnat spåra de växande magarna och den kommande förlossningen. Häpnadsväckande händelser ägde rum i torsdags.

Efter att vattnet kommit tillbaka till huset åkte Alexandra Bring, som hade bestämts att stanna i sex veckor, till BB.

“Tålamod som hennes mamma och pappa hade. Sa jag inte att hon skulle dyka upp tidigt?” Alexandra har en blogg där hon lägger ut sina funderingar.

Medan hon hade planerat att gå och träna modifierade Alexandra Bring sina planer när vattnet stängdes av halv fyra på söndagseftermiddagen.

Efter det uppgav hon att hon räknar med att bli mamma före syster Victoria, som kommer om bara några veckor. “Klockan vi anlände till BB var 16.30, vårt rum var klart 17.30 och vi kunde inte lämna.

Vilken FANTASTISK upplevelse UT AV DENNA VÄRLD! Jag är fortfarande förbryllad över det faktum att vår dotter har kommit.

vi inte hade tid att gå till gymmet för mitt benpass var det tur att vi inte behövde”, skriver Alexandra.

För att hon ska nå vuxen ålder måste familjen nu tillbringa de närmaste veckorna på neonatalvården. Familjen mår bra, trots bebisens tidiga och oväntade ankomst.

“Kvinnokroppen är ett under att se. Det är fantastiskt, är vi inte alla överens? “I sina blogginlägg diskuterar hon olika ämnen. Nej, jag tror inte det är den tiden än.

Alexandra Brings Pojkvän

Här är några av de bästa simhålen i Stockholmsområdet som du kan dra nytta av i sommar.

Har du några fler råd att lägga till? Skicka ett mail till redaktionen. Simma, äta och promenera är alla möjliga aktiviteter här i sommar. Turkost vatten finns i en konstgjord sjö på Ekerö.

Letar du efter en utländsk upplevelse? Det är dit du ska gå! Många tycker om att bada här på sommaren på grund av de olika aktiviteter som finns. En volleybollplan, en boulebana och ett utegym.

Lidingö har hopptorn, volleyboll, klätterställning, minigolf, grillplats och såklart en bra badplats om du är sugen på en hel dag! Tantolundens strandbassäng är rymlig, med bryggor och klätterväggar som gästerna kan njuta av.

Tantolundens strandbassäng är rymlig, med bryggor och klätterväggar som gästerna kan njuta av. På Kungsholmen finns en klippbassäng med bryggor, gräsmatta och trädäck.

Under månaderna juni till augusti är badet öppet för allmänheten från 9.00 till 19.00. på vardagar och helger.

Kristinebergsbadet, en barnpool och en lång brygga där man kan sola och bada, ligger också på Kungsholmen. Det är inte svårt att hitta ett ställe att äta i området! Simning, hopptorn, minigolf, restauranger och en grillplats finns här.

En brygga ger tillgång till en strand där du kan bada och sola. Även om det inte finns någon sandstrand, skulle en hel dag i skärgården vara ett utmärkt sätt att tillbringa din semester.

Sedan, efter att ha köpt en biljett och packat lite snacks, kan du spendera dagen med att utforska skärgårdens klippöar.

Alexandra Brings Pojkvän
Alexandra Brings Pojkvän