Sun. Oct 2nd, 2022
Monia Sjöström Familj
Monia Sjöström Familj

Monia Sjöström Familj /\ Svenska kvinnliga dansbandssångerskan Linda Monia Paulette Sjöström har sjungit med Grönwalls.

och var medlem i bandet som skapade det 1991 och vann SM 1992 i dansband. Hon deltog även i Melodifestivalen 1997 och placerade sig på elfte plats med sin låt “Nu I dag.”.

Hennes pris för “bästa dansbandssång” gavs i “Fr jag lov.” magazine i februari 1999. “Monia”, ett countryalbum inspelat i USA, och “Söderns hjertas ros”, ett countryalbum inspelat i Sverige, kom båda in på den svenska albumlistan efter att hon lämnade Grönwalls.

2004 återvände hon till Grönwalls och 2006, under Svenska Dansbandsveckan i Malung, fick hon priset Guldklaven i kategorin “Årets sångare”.

Svenska dansbandssångerskan Monia var med och grundade Grönwalls 1991 och vann 1992 svenska dansbandsmästerskapen med gruppen, som hon också sjöng i. Hennes låt “Nu I dag” slutade elfte i Melodifestivalen 1997 med hennes medverkan.

skicklig på den tvåhjuliga typen. I dansbandstidningen “Fr jag lov” utsågs hon till “Sveriges bästa dansbandsröst” i februari 1999.

Efter några månader lämnade hon Grönwalls, vars hits bland annat var “Du ringde från Flen” (1993), “Ett liv”. tillsammans” (1995) och “Regn i mitt hjärta” (1995). ” (1996).

Dansbandet och frisören Monia Sjöström slappnar av idag.Den 2 augusti 2020 släpper zenzajannen sitt nya albumDet här är Monia Sjöström16.

Monia Sjöström Familj

Persson (registrerad Linda Monia Sjöström Zander), som föddes i december 1973 i Ballingslöv, är känd som Linda Monia Paulette Sjöström. Malva, 17, och Miloo, 11, är hennes barn.

Med barn bor han i hus och har en unik lägenhet. Ola Hjelm, gitarrist, bodde hos henne i början av 2000-talet.

Svenska dansbandsvokalisten Monia var med och grundade Grönwalls 1991 och vann 1992 Svenska dansbandsmästerskapen med gruppen, som hon också sjöng i.

Med låten “Nu I dag” deltog hon i Melodifestivalen 1997 och kom på elfte plats.

När hon inte sjunger jobbar hon som frisörinstruktör, har jaktlicens, är motorcykelförare och är utbildad undersköterska.

I dansbandsmagasinet “Fr jag luv” utsågs hon till “Sveriges bästa dansbandsröst” i februari 1999.

Efter några månader lämnade hon Grönwalls, vars singlar var bland annat “Du ringde från Flen” (1993), “Ett liv”. tillsammans” (1995) och “Regn i mitt hjärta” (1995). ” (1996).

1999 års låt “Vem” tillbringade 29 veckor på toppen av de svenska listorna. De två countryinspirerade albumen “Monia” och “The Rose of the Heart of the South”, inspelade i USA, hjälpte till att starta hennes solokarriär i Sverige.

När hon återvände till Grönwalls 2004 vann hon priset Guldklo i Malung för “Årets sångare” 2006. Allt eller inget, Revymix i Kristianstad, och Casinogänget är bland de program som Monia har medverkat i. Monias singel “Call out” loud” släpptes i januari i år.

Att leva det liv du vill och stå upp för det är vad det handlar om. Hon undervisar gymnasieelever på Karlshamns frisörprogram när hon inte jobbar med musik.

Hon och just hennes invånare spelar golf tillsammans när de har ledig tid. När Monia fick barn blev det svårare att turnera. Det var en stor faktor till hennes beslut att inte åka Grönwalls igen.

Inte säker på om detta är olika för män och kvinnor, men jag var aldrig glad över att vara så långt borta från hennes lilla flicka. Som Monia säger.

Liksom många musiker är hon influerad av coronan, men sjunger förmodligen som tidigare, med mer eftertänksamhet.

Elva Sjöström Hjelm firar sin 20-årsdag den 20 oktober. Ta kontakt med Malva Sjöström Hjelm och ge henne något!Ta reda på mer om huset där Monia bor.

Monia Sjöström Familj
Monia Sjöström Familj