Sat. Oct 1st, 2022
Olle Jönsson ålder
Olle Jönsson ålder

Olle Jönsson ålder /\ Dansbandets kung En coronapandemi i våras tvingade Olle Jönsson från Lasse Stefanz att fly till sin gård i Skne. Han hade varit på resande fot och spelat ofta i mer än ett halvt sekel vid den tidpunkten.

försiktig

Jag är livrädd för att få en infektion. Jag måste vara extremt försiktig på grund av min historia av hjärtsjukdomar och diabetes. Jag har också astma, men det anses vara ganska ofarligt.

Endast min närmaste familj och några få utvalda singelkompisar får jag interagera med på ett personligt plan.

Christina Lindberg

“De sista ljuva åren”, Olle Jönsson och Lasse Stefanz duett med sångerskan Christina Lindberg, kom att tänka på när han fick frågan om hans största prestation.

Det har också pratats om att döpa om “Alla tidernas svenska topplåt” för att återspegla dess rekordstora körning på 65 veckor på Sveriges topp 10.

– En sådan händelse, än mindre omvälvningen den orsakade, finns inte listad på någon karta. Dess författare, å andra sidan, var inte övertygad av låten och ansåg den inte som något värt att äga.

Det var en dröm som gick i uppfyllelse för mig att vara medlem i Melodifestivalen.

När basisten Lasse Sigfridsson, grundare av Lasse Stefanz, bestämde sig för att lämna bandet för sju år sedan var det en turbulent tid för gruppen.

Frågan om Sigfridsson var uppsagd och berättigad till utdelning och royalties var föremål för en utdragen tvist.

Så sent som förra året stämde Sigfridsson bandet då han inte längre var registrerad som delägare. Sigfridsson vann äntligen dansbandskriget i Kristianstads tingsrätt 2016.

Nu när julen står för dörren är han den sista jag tänker på. Jag önskar dock Lasse lycka till i hans arbete, och jag bryr mig inte ett dugg om vad han tycker eller känner. Han är fri att ha sin egen så länge jag är fri att ha min.

Efter att Christina Lindberg gjort en duett med honom avslutade du din vänskap med henne.

Så mycket som jag inte vill hålla något dold, så vill jag inte heller ha något med henne att göra. Det är dock konstigt att höra henne och Lasse framföra “De sista ljuva åren” som om det vore en egen låt när de turnerar land och rike.

Olle Jönsson ålder

Lasse Stefanz var sångaren, och det var jag som kom med henne till duetten. Det kommer aldrig att bli en annan tid som denna.Gunilla och du har varit gifta i mer än 40 år.

Det är bra att man inte ses varje dag. Vi har varit tillbaka i vårt eget hem sedan mars, och jag var orolig att det skulle äta upp oss, men det har varit bra.

Att få ett telefonsamtal från min läkare som säger att hon vill ge mig covid-19-vaccinationen. Jag önskar att det var så. Att behöva sluta på det sättet skulle vara en traumatisk upplevelse.

Din frånvaro känns lika mycket av oss alla. “The final sweet years” är en av mina favoritlåtar, och jag skulle älska att sjunga den med dig en dag.Olle Jönsson fyller 65 år i dag, men han har inga planer på att gå i pension.

Det är lite irriterande för mig. Jag kan inte fungera förrän jag sjunger. Jag är inget fan av att köra runt på stan, men jag saknar människorna. Ett behov av validering kan ha drivit dig att ta upp detta arbete då och då. Nu när corona är i sikte, är det en enda röra.

Det är svårt för mig att föreställa mig att dansen återvänder i sin ursprungliga form. Är det bättre att spruta eller gnälla när man dansar kind mot kind?

Om 700-800 personer stod och dansade med munskydd skulle det inte heller vara särskilt romantiskt. Bengt-Olle Jonny Jönsson är en svensk sångare som föddes den 1 december 1955 i Kristianstad. När Lasse Stefanz vann en Grammis för “Årets dansband” 1989 och 2012 var han medlem i bandet.

I januari 2007 ersatte Gunnar Nilsson honom som bandets trummis, eftersom han tvingades sluta som trummis efter en handledsprocedur.

Jönsson deklarerade i november 2012 att han omedelbart lämnar bandet. Efter en vecka ändrade han sig. Bengt-Olle Jonny Jönsson, en svensk sångare, föddes den 1 december 1955 i Kristianstad.

När Lasse Stefanz vann en Grammis för “Årets dansband” 1989 och 2012 var han medlem i bandet.

Gunnar Nilsson ersatte honom som bandets trummis i januari 2007 eftersom han var tvungen att sluta som trummis på grund av en handledsprocedur.

Jönsson deklarerade i november 2012 att han omedelbart lämnar bandet. En vecka efter att han fattat beslutet ändrade han det.

Olle Jönsson ålder
Olle Jönsson ålder