Sun. Oct 2nd, 2022
Hedvig lindahl gravid
Hedvig lindahl gravid

Hedvig lindahl gravid /\ BÅSTAD. Hedvig Lindahl har inte varit vårdnadshavare i Sverige för sin första son på fem år.Efter en paus är vi på väg att öppna våra dörrar.

Det finns inga ursäkter för att inte göra det. Lindahl säger att tanken på att man skulle behöva adoptera sitt eget barn alltid har verkat absurd.

Så fort ett heterosexuellt par får barn registreras båda föräldrarna automatiskt som föräldrar och vårdnadshavare i Sverige.

Men för ett par har processen varit komplicerad. Det är okej om du går utöver.Precis vad Hedvig Lindahl, den svenska landslagsmlvakten, har upplevt under de senaste åren.

Lindahl har två barn, Timothy, 8, och Nathan, 5, som bor tillsammans med honom och hans fru, Sabine Willms.

Men hittills har Lindahl bara arbetat som juridisk rådgivare i Sverige till äldsta sonen.

En narstendeadoption krävs för att bli förälder i Sverige efter en utländsk insemination. Men för att åstadkomma detta krävs en personöversikt av den icke-biologiska modern och barnet.

Eftersom Nathan är död och tagit sitt liv har Hedvig Lindahl inte tjänstgjort som domare i Sverige sedan hennes första sons födelse.

Riksdagen har beslutat att en kvinna som aldrig har fått barn och är gravid eller har varit gravid av sin partners pappa automatiskt ska anses vara partnerns förälder i Sverige.

Som ett resultat av detta säger Hedvig Lindahl, som är både pigg och entusiastisk inför frågan, “Det är på tiden”, tillägger han.

Det kommer att bli mycket mindre stressigt för vår familj nu. Om du är vårdnadshavare i ett annat land kommer du förmodligen inte att kunna adoptera ditt eget barn igen, säger Hedvig Lindahl, som är lätt att förstå på många plan.

För att de ska kunna jobba med detta måste det vara mycket lättare för dem också. Förutom att toffelmassan jobbar övertid.Men nu när allt är på plats hörs bara skratt och skrik.

Hedvig lindahl gravid
Hedvig lindahl gravid

Förändras dina tankar kring klubbframtiden? Har det varit ett problem för dig att flyga tillbaka till Sverige tidigare?

– Inte alls, om jag ska vara ärlig. Det är dock klart att vi behövde påbörja en process. Hedvig Lindahls glimt under slutet av året dök upp på hennes Instagramkonto under dagen:

”Äntligen! Att jag är vårdnadshavare för ett av våra barn som för närvarande bor utanför landet är ett faktum som har förbisetts i Sverige.

Sverige har dock ändrat uppfattning om det idag! Från och efter den 1 augusti har jag/vi blivit erkända som juridiskt biträde i dessa fall. En enda dag för beskedet!” Hedvig Lindahl kastades ut från Diamantbollen tacktalet i trar.

Mlvakten funderade över sin gravida hustru Sabine och tuffa besluten innan han kom till OS.

Hon säger att det inte var ett lätt beslut att flyga till Rio vid ett så sent datum.De två bästa fotbollsspelarna i Sverige möts i bråk när allt är klart.

Zlatan Ibrahimovic har vunnit sin åttonde guldboll, Hedvig Lindahl har vunnit sin andra diamantboll, och båda har dykt upp på scenen och gjort en pjäs för uppmärksamhet. Det var presskonferenser och de träffades i en korridor där Lindahl var på väg ut.

Det är ett välkänt faktum att Varandra är hennes namn. En gravidmage ritas på Zlatans egen kropp, så att han kan grymta inför uppgiften.

– Låt oss hoppas på det bästa med stången nu, säger han.Tack, vi ser, säger Hedvig, och för en sekund framstår de som den gamla polaren. Ja, jag såg det.

Sveriges OS-silver-triumf 2016 var ett direkt resultat av Hedvig Lindahl. Hen hade en central roll när Laget gled in i OS-kvalet och tog sig till Rio. I både kvartsfinal och final besegrade hon USA respektive Brasilien.

Uppe på platsen tillrättavisade hon lagkamraterna i sitt slag för deras beteende. När hon drog sig ifrån Sabine Willms var hon omgiven av rött.

– Jag trodde att jag skulle kunna hålla mig säker från troll, men jag är så naiv. Det var lite jobbigt när jag döpte till Sabine. Det var inget lätt beslut att flyga till Rio med all den zikahysteri som pågick då.

Med vår läkare hade vi en lång diskussion om risken var värd det eller inte, förklarar hon. De hade ett barn som hette Timothy och Sabine blev gravid med sina andra barn medan vi var borta.

Zikasmittan och dess havande-relaterade uppföljningar undersöktes grundligt av Lindahl, men hon bestämde sig till slut för att avstå från OS till förmån för ett säkrare alternativ.

Hedvig lindahl gravid

Drömmar om att vara bäst i världen, komma överst på prispallen och visa upp vad man har inom sig. Efter det finns det andra människor i verkliga livet som spelar rollen som Zlatans bror som blev utvisad.

Det är möjligt att hitta andra saker i livet som är större. En person har en familj. Det är riskabelt att sätta ett barn i elden. Beslutet är inte lätt att ta, säger Lindahl.

Kommer födseln att hindra dig från att göra något inom fotbollen?Det tror jag inte på. Vi trodde det eftersom La Manga-lägret är planerad att börja den 22 januari, men det verkar som att det lilla racket kommer förr snarare än senare.

Kanske blir det ett problem. Hedvig Lindahl kommer att spela för Chelsea under den kommande säsongen.

Sedan dess har han och Sabine Willms son Timothy delat vårdnaden. Den här gången förra året, i januari, fick vi vårt andra barn, Parets. Hedvig Lindahl följde med Diamantbollen på Fotbollsgalan på måndagskvällen, andra gången han gjorde det.

Så fort han fått tag på flera lagkamrater vände sig 33-åriga landslagsmlvakten till sin syster, Sabine Willms, och sprang upp till allmänhetens jubel med sitt agg. Tack för att jag fick använda ditt OS, för att du höll vår sons hand, trots riskerna, och trots att du är gravid… tack!

Från ett lokalt klubbinitiativ till en global framgång, det hände. Hittills har Dennis Anderssons P4 Extra-plats sett Gothia Cup, världens mest konkurrenskraftiga fotbollsturnering för ungdomar, regelbundet. Från ett lokalt klubbinitiativ till en global framgång, det hände.

Dennis Andersson, en flitig gäst på P4 Extra, har vunnit Gothia Cup, världens främsta fotbollsturnering för ungdomar, för andra gången på lika många år.

Från ett lokalt klubbinitiativ till en global framgång, det hände. Dennis Andersson har i många år sett Gothia Cup-turneringen, världens mest prestigefyllda fotbollsturnering för ungdomar, på

Hedvig lindahl gravid
Hedvig lindahl gravid