Sun. Oct 2nd, 2022
Pernille harder flickvän
Pernille harder flickvän

Pernille harder flickvän /\ Magdalena Eriksson, 27, är för närvarande lagkapten för den engelska toppklubben Chelsea, där även Pernille Harder, 27, spelar.

Eriksson berättar nu historien om första gången de var tillsammans efter att ha levt isär i ett år.

För oss var det ett personligt mål att komma tillbaka tillsammans så snart som möjligt, som vi ursprungligen hade planerat.

Från och med 2017 har London och Chelsea varit hem för Magdalena Eriksson. Vi har visat att vi lagt mer kraft på vårt damlag än någon annan den gångna säsongen.

Det andra sättet är att använda danska superstjärnan Pernille Harder för något som kommer att bli en rekordsummering.

Den danska tidningen DR har tidigare rapporterat att Wolfsburg fått cirka 3,6 miljoner dollar i ersättning för stjärnan.

– Jag hade ingen aning om att det skulle visa sig bli en negativ upplevelse under den här säsongen. Det är bara så inspirerande, det är helt klart.

Jag skulle inte vilja vara någon annanstans. Efter att ha tränat med laget på tisdagen inför EM-matchen mot Ungern på onsdagen säger Magdalena Eriksson att hon vill bli damfotbollsspelare i England.

Inte bara är Pernille Harder Chelseas nyaste stjärna, hon är också Magdalena Erikssons tidigare sidekick. Efter många år är distansförhllande äntligen över.

För oss var det ett personligt mål att komma tillbaka tillsammans så snart som möjligt, som vi ursprungligen hade planerat. Eftersom det var så intensivt hade det bara gått en och en halv dag innan vi kom.

Magdalena Eriksson säger att hon bara är glad att allt gick ihop, förutom Pernilles personliga skalle, för hon ville ha en ny utmaning. Hon hävdar också att hon vill se flickvännen avsluta jobbet med bara en hand.

I början skällde jag faktiskt ut henne mycket för sig själv och sa: “Det här löser du själv när du är på anläggningen och frågar och lär av andra.” Det är ingen överraskning att hon är en riktigt lättsam person, eftersom hon snabbt kom in i situationen.

Även om han bara har tränat ett dygn är det uppenbart att det här kommer att ta lite tid, ungefär som fotbollsmatchen.

Magdalena Eriksson berättar historien om den engelska fotbollen och dess utveckling efter att de nyetablerade herrklubbarna började satsa på sin egen gräsmatta.

Chelsea slog Bristol City med 9-0 i sitt senaste möte. Det kommer bara att bli en handfull matcher där resultatet är säkert och man kan ta sig upp i tabellställningen på kort tid.

Jag hoppas att matchen fortsätter att vara tuff och jämn, och att det inte slutar så här. Vi resonerade att eftersom Bristol inte har investerat lika mycket som de andra städerna, kan det vara ett billigare alternativ.

Sedan kanske vi tar in spelare som helt enkelt vill se vad de kan genom att sätta upp fem checkpoints och visa dem vad de kan. Det är lätt att komma till denna punkt.

I EM-kvalet tar Sverige emot Ungern den 17 september och Island den 22 september.

När Pernille Harder och flickvännen Magdalena Eriksson var lagkamrater i Linköping tog de en tur.

Efter att Pernille Harder blivit godkänd för att ansluta sig till Erikssons Chelsea-lag tidigare idag kommer de två arvingarna att dela på omklädningsrum.

– Det betyder jättemycket att vi kan kombinera fotboll och privatliv igen, säger Harder till SVT Sport.

Efter några dagars osäkerhet var allt äntligen klart i morse. Pernille Harder, utan tvekan världens bästa narkosläkare, är redo för ett återuppstått Chelsea.

I Londonklubben hittar du rödhårig flimmer, Chelsea-kapten Magdalena Eriksson. Fyra år har gått sedan samma klubb senast var representerad i Linköping, men de är nu åter enade.

Pernille harder flickvän
Pernille harder flickvän

– Det betyder väldigt mycket att vi fortfarande kan kombinera fotboll och privatliv. Det är också säkert att spelet på planen som jag är helt säker på kommer att slutföras.

Som Pernille Harder säger till SVT Sport, om du presterar bra utanför träningen är du mer beredd att prestera bra på gymmet.

Höll på med longdistans under tre år.”Även Magdalena Eriksson är sugen på att välkomna Chelseas Harder till klubben.

I samband med en individuell plan verkar det vara helt fantastiskt. Det har tagit oss tre år att övervinna vår rädsla för att resa långa sträckor tillsammans, så utsikterna att göra det igen är helt enkelt fantastiska”, skriver Eriksson i en kommentar till TT.

Chelsea har framstått som den stora kraften i engelsk fotboll under de senaste åren och vunnit tre titlar under de senaste fem. Med namn som Sam Kerr och Pernille Harder på listan tror danska fans att laget har en chans att göra sig ett namn över hela Europa.

– Jag hoppas innerligt att jag kan hjälpa laget att ta nästa steg i Europa. Chelsea har vunnit engelska Premier League men har ännu inte gjort några framsteg i .

Europa, och jag hoppas att jag kan hjälpa till. Sedan verkar det för mig att vi kan göra det, speciellt nu när vi har så utmärkta spelare till vårt förfogande. Harder säger till SVT Sport att målet är att vinna Champions League.

Det finns inte mycket i danska anfallsstjärnans förklaring. Efter att ha besegrat Manchester United i Champions League-finalen på lördagen återupptas den engelska Premier.

League på söndag med en stormig matchup mot de röda djävlarna. Den brittiska damligan, FA Women’s Super League, har inte fått stående ovationer under kröningen.

Kampen mellan brittiska och amerikanska spioner har intensifierats, och det är inte bara Alex Morgan och Rose Lavelle som för krig mot de brittiska spionerna.

Han har blivit omkörd av brittiska Lucy Bronze. Pernille Harder, en av världens mest kända anfallare, spelade för Wolfsburg mot Chelsea.

Magdalena Eriksson, hennes Chelsea lagkapten partner, har en personlig strategi på plats. Dock på högre höjd.

– Det har en konstig känsla. Jag hade ingen aning om att så skulle vara fallet under hela sommaren.

Det är vackert och inspirerande, och jag är säker på att jag inte skulle vilja vara någon annan just nu. Det är i England där man vill bli fotbollsspelare för damer, säger hon. I Wolfsburg väckte Pernille Harders resa till Chelsea uppståndelse.

Som löpare sa Stephan Lerch till Sportbuzzer, “Vi försökte få henne att sluta, men sportchefen hade ingen chans.”

Den exakta storleken på Harders höjning är okänd, men enligt BBC var den över 2,9 miljoner dollar, vilket lyfte honom till status som en av sportens mest meriterande individer.

Som ett resultat av Stephan Lerchs vägran att förlänga sitt Wolfsburg-kontrakt stödde han inte bänken och var kritisk till Pernille Harders ledarskap under matchen.

Jag hade alltid gjort så. Lerch säger att de har försökt få Harder att stanna länge, men Kellermanns sportchef Ralf Kellermann hade ingen chans.

Enligt Magdalena Erikssons uppfattning har Pernille Harder inte tagit upp den kritik som riktats mot henne.

– Pernille är en mästare på att hålla blicken fäst vid priset hon kan vinna. Hon har varit så fokuserad på att komma in i Chelsea och göra det bra där att hon inte har tänkt på det eller registrerat det. Det har varit mycket nytt.

Som en del av EM-kvalsamlingen i Göteborg uttryckte Magdalena Eriksson sin glädje och inspiration över att vara en del av en engelsktalande liga.

Pernille harder flickvän
Pernille harder flickvän