Sun. Oct 2nd, 2022
Yannick tregaro flickvän
Yannick tregaro flickvän

Yannick tregaro flickvän /\ Det var som om Emma Green hade släppt en bomb när hon gick in i rummet. Däremot har tränaren Yannick Tregaro nu upptäckt en ny idrottsstjärna att träna med.


Emma Green, 31, och hylladelöparen Yannick Tregaro, 38, tillkännagav sin avsikt att skiljas i februari 2014. Under loppet av ett decennium hade de funnits i minst ett halvdussin år.

– Det var ett tag sedan jag hörde något om det. Denna plats kommer inte att bli bättre för en natt. Det är precis vad det är.

Även om det inte var vad vi förväntade oss i början, sa Yannick till Aftonbladet att det är nu. I “Berg flyttar in” som sändes i september 2015 var Emma mycket mer öppen.

Det var ingen smärtfritt händelse. Begåvade män är sådana också… Det är klart för mig att vi kommer att vara tillsammans i slutet av dagen. Rädsla och förtvivlan styr dagen. Som om allt rusar runt i cirklar. Det var helt klart ett slarvigt jobb. Svinjobbigt.

Emma å sin sida återvände snabbt till dansgolvet och ett halvår efter deras skilsmässa samarbetade hon med Emil Salon, 30, på avdelningen basketstjärna. Från och med september 2015 ligger sambos bara några meter från Göteborgs stad.

Yannick kan hittas på andra sidan staden, myllrande. Han har i alla fall gripits. Vi kan nu avslöja att han och Sara Holmgren, som är 26 år, har varit tillsammans en tid. Ursprungligen från Karlstad åker.

Sara en lång sträcka – 15 kilometer till Lidingöloppet till exempel – och kom exakt två minuter före Yannick i ledningen vid en imponeringstid på 57:01.

De ger bort all sin entusiasm för att träna och lyfta vikter. I aprilnumret av Spring berättar Yannick om Saras känslor för honom och hur han reagerar när han ser honom igen.

– Jag har ägnat mycket tid åt att prata om tai chi med mina vänner, så min egen tai chi har fungerat bra. Jag är också väldigt glad över att ha flugit med Sara Holmgren, som jag gillar att umgås med.

Jag tror verkligen att vi hjälper andra att finslipa sina färdigheter som ensamvakter. Yannick Tregaro, 42, var målet för en skilsmässan från Emma Green, ett företag som vann tävlingen och en bokbrännande blunder.

Tränaren talade om en livshotande kris och att han inte tyckte att friidrott var en bra idé längre.Yannick har nu hittat lyckan igen.

Det var skittufft jag vissa perioder, men jag tror inte att jag behöver fokusera på det, säger han.En aktiv elittränare inom friidrott de senaste 20 åren, Yannick Tregaro kommer från Stockholm.

Han har tränat kända idrottare som Christian Olsson, Kajsa Bergqvist och Emma Green, samt OS-guldmedaljörer.

Yannick tregaro flickvän
Yannick tregaro flickvän

För att hjälpa Sverige att återta fotfästet i Friidrottens sista strid kommer han nu att arbeta med deras nyaste adept, Thobias Montler. Dessutom vill han bli av med avgudande vänner som Khadi Sagnia och Tilde Johansson.

Kvalitetsmässigt är de i nivå med varandra. Man vet aldrig vad som händer med folket, och det är det som gör det så spännande.

Alla tre kandidaterna har en chans att vinna OS inom en snar framtid, men Yannick Tregaro betonar att det viktigaste är att hitta rätt svar och slutföra uppgiften. Emma Green är det populäraste namnet på ett klistermärke som Bland har använt tidigare.

När Emma Green var 16 år började Yannick Tregaro träna henne och några år senare blev de två vänner. Tregaro och Emma Green fortsatte att vara ett par till 2014, då de separerade.

Okej… Jag vill inte lägga för mycket tid på det, och jag tror inte att jag kommer att behöva lägga mycket tid på det.

Enligt Yannick Tregaro var det lite grovt runt kanterna vid vissa tidpunkter. Jag är extatisk över var jag har hamnat. Det är vad jag kan säga.

Som taekwondo-utövare har Yannick Tregaro fått lära sig hur man hanterar både inkommande och utgående hinder i sitt liv.

Någon gång i ens liv eller karriär kommer en person att inse betydelsen av en given händelse. Erfarenheten jag har fått under min semester är min största tillgång just nu, förklarar Yannick.

Att låta hans företag, Vallgatan Art AB, ett foto- och konstgalleri beläget i centrala Göteborg, vinna en tävling var ett av Yannick Tregaros stoltaste professionella ögonblick.

Så snart konkursförvaltaren var tvungen att gå igenom ekonomin i företaget stod det klart att det inte gjordes någon årlig omställning för 2016 och 2017. I enlighet med rapportens resultat gick även andra bokrelaterade hanteringar förlorade i arkivet.

I kölvattnet av Yannick Tregaros 75 minuter långa självmord, vräktes han från Villkorlig Dom.

För att undkomma rat race startade jag mitt eget företag. Men den ekonomiska situationen var svår och jag förlorade en stor summa pengar som ett resultat.

Enligt Tregaro blev konsekvenserna att det i vissa böcker hade skett en feltolkning av bokföringsprocessen, vilket ledde till dödsfall. Jag är inte intresserad av att prata om det. Allt har en tid och en plats förstår jag. Det är ett säkert kort att media fungerar.

Om Thobias skulle hoppa en nio-meters distans skulle allt bli mycket svårare. Det är klart att man ska försöka hitta folk som vunnit OS guld och haft två tjejer på samma VM-prispall, så är man där.

Detta är dock inte anledningen till att jag gör detta. En ung Yannick Tregaro hade redan bestämt sig för att avsluta sin egen friidrottskarriär för att fokusera på en annan.

Det är omöjligt att förneka att resan var fantastisk, komplett med en mängd medaljer och utmärkelser i världsklass. Ta en tur till Göteborgs historiska Slottsskogsvallen för en rolig måltid med en av världens mest kända friidrottstränare.

Som föregångare ska jag säga att Yannick Tregaro, Michaela Meijer och Gustaf Hultgren var inblandade i några dagar efter vårt möte; svårigheterna upphörde. Alla tre.

Yannick Tregaro, den där snubblande tonåringen som lurade i skuggan av Friidrottens Hus när jag äntligen hade tagit mig till de övre lagen.

Han kom fram och agerade som om anläggningen hade svängt upp. Alltid gick han med sin tränare, ibland med hjälp av ett äldre gäng hoppare och Yannick, en liten pojke som pluggade till hoppövningar.

Då hade ingen kunnat förutse att han skulle bli professionell friidrottstränare på högsta nivå. Det tog honom 21 år att komma till slutsatsen, men det var viktigt för svensk fribrottning.

Han var 21 år när han gjorde det. Tregaro, nu i tjugoårsåldern, bestämde sig för att bli taekwondo-instruktör.

Yannick tregaro flickvän
Yannick tregaro flickvän