Sun. Oct 2nd, 2022

Kakan Hermansson Pojkvän /\ Karin Signhild “Kakan” Hermansson föddes i Lund, Sverige, den 7 augusti 1981. Hon är programledare, komiker, DJ, författare och artist som nu bor i Stockholm.

Hon pratar också gärna om kön, klass och sexualitet i samhällsdebatter. Hennes självbiografi, Hela Kakan, kom ut 2016, och hennes podcast, Under huden, startade också det året.

Kakan Hermansson ville aldrig bli känd. Istället ville hon göra världen till en bättre plats. Men förändringarna i världen har gjort henne till en lysande stjärna som talar för människor som inte kan, vill eller inte orkar göra det själva.

ELLE pratar med ett punkhjärta med en Pradaväska om hur mycket hon älskar livet, att vara mamma och hur hon har kämpat sig igenom mörka tider och fortfarande är lycklig.

Hon säger med ett skratt: “Jag har alltid gått min egen väg.” Och visst ser vi henne gå långsamt framför oss. En Prada-väska med ett punkhjärta.

Den feministiska näven knöts och hölls högt i luften. En levande, modern livsikon vars superkrafter är ordet och mod. Där hon går är regnbågen över hela himlen.

Karin Signhild “Kakan” Hermansson, som är 40 år, är känd som Kakan Hermansson. Hon är bland annat programledare, komiker, tv-personlighet och författare.

Hon har suttit i juryn för TV4:s Talang, varit programledare för Ellegalan, och bloggar och driver podcasten Under huden.

Anders Ofvergrds show, “Anders Knocks”, har nu Kakan som gäst. Anders åker hem till olika kända personer för att hjälpa dem med bygg- och ombyggnadsprojekt under några dagar.

Detta är vad programmet handlar om. Men Kakans sambo, Hanna Ostrowski, pratas inte om i föreställningen. Här får Hand veta allt om henne!

ALLA KVINNOR ÄR VACKRA OCH FÅR ATT VARA SJÄLV! Det jag skriver om är hur det enligt min erfarenhet har haft en effekt som skiljer sig lite från vad som hände tidigare.

Att om en stark tjej klär sig provocerande eller lätt så är hon modig, vacker och stark, men om en smal eller vältränad kvinna klär sig på samma sätt är hon ett dåligt exempel och skickar fel “budskap” till unga tjejer.

Och det jag menar i inlägget är att båda delarna ska vara likadana. Så länge du är glad och mår bra spelar det ingen roll hur stor din kropp är.

Du ska vara stolt över dig själv oavsett vad, och du är vacker oavsett vad. “Vulgar way” är precis vad jag känner för klänningen,

oavsett vem som bär den. Kan du föreställa dig hur intressant det skulle vara att bära en kostym av en naken manskropp? / Sabina Dufberg

Kakan och Hanna har varit tillsammans i 3 1/2 år och flyttade ihop strax efter. Men det finns inga planer på att gifta sig. I själva verket är det tvärtom.

Min flickvän vill inte gifta sig, och hon tror inte på någonting. Kakan sa till Elle i år: “Jag skulle aldrig vilja att hon skulle gifta sig i en kyrka om hon inte tror på det.”

Under sin tid i rampljuset har Kakan varit med i program och filmer som “Kaka p kaka”, “Historiatarna” och “Veckans svenska”. Hon har också varit back-up sångerska i “Idol”, suttit i juryn för “Talang” och tävlat i “P Spret” med sin pappa, Jan.

Men även om Kakans hem var en trygg plats, präglades hans barndom av en känsla av att vara annorlunda. Hon berättar att hennes barndom hade både bra och dåliga delar.

– Skolan, skolgården och det sociala livet var där jag kände som mest stress. Mobbning är inte alltid vad man tror att det är. För mig var det för att jag hade vänner men också var väldigt sårbar.

Framför allt hade jag en lärare som var väldigt hård mot mig och inte behandlade mig rättvist. Och när en vuxen drar ut mattan under dig, var kan ett barn hitta trygghet?

Nej inte alls. Varje dag följer 65 000 personer @rnbhermansson. Under the Skin, hennes intervjupodcast, är en av de största i Sverige. Hon håller en blogg på ELLE.se.

Har sommarpratat. Författaren till boken Hela Kakan. Hon är också konstnär. Med sin keramik vill hon, som i den stora soloshowen Jag ska begrava dig, starta ett samtal om kvinnomisshandel.

Hon sitter i styrelsen för organisationen Tjejzonen och arbetar hårt för att ändra människors uppfattning om saker som mäns våld, sexuella övergrepp

, hbt-rättigheter och rasism. Hon skriver också på en film om rasism och samhällsklass. Flest likes får hon när hon ställer upp för de svagaste i samhället.

Ja, men för att vara ärlig så är det inte lika roligt att prata om serum som att prata om sexuella övergrepp, anorexi och transpersoners rättigheter. Jag är det. Det andra jag gillar att prata om är serum. Båda är möjliga.

Cake fights är för människor som inte kan, inte vill eller inte har modet att slåss själva. Serum är hennes trojanska häst. Ett sätt att få fram Sylvas politik på ett lyxigt sätt, så att de går på djupet och förändrar människor.

2008 gjorde Kakan Hermansson sitt första framträdande i ZTV-komediprogrammet Locash. Där spelade hon en hip-hop slacker-version av sig själv i tre år.

Under namnet “Kakan och Julia” började Hermansson göra musikvideor för SVT Humor med Julia Frej hösten 2010.

På grund av sina videor fick de en egen talkshow som heter “Kaka p kaka”, där Hermansson var programledare och Frej var gäst. Två säsonger av programmet har redan visats.

Sedan dess har Hermansson arbetat som Par Lernströms assistent i Sveriges Radios P3-program PP3. 2013 arbetade de tillsammans igen i tv-programmet Veckans svensk,

där Lernström var programledare och Hermansson var resande reporter. Hon var också Lernströms assistent på Idol 2013.

Hon var programledare för Sommar I P1 i Sveriges Radio den 15 augusti 2014. 2015 var hon och hennes pappa båda med i tv-programmet P spret.

https://www.youtube.com/watch?v=51jCsq_dg20
Kakan Hermansson Pojkvän

Säsongens sista lag spelade mot paret i båda sina matcher, som de förlorade. Året därpå gjorde de det igen, och samma sak hände.

Hermansson har varit med i tre SVT-program med Olof Wretling: Historieatarna, “Tio år till jul” och “Bye, Bye, Sweden.” 2017 var hon en av personerna i juryn för showen Talang.