Mon. Sep 26th, 2022

Mårten nylén fru /\ Den sjunde veckan av “90 dagar med Mrten Nylén”-utmaningen för Joacim Rahm har avslutats. Som han brukar tillbringade han Valborg hos några nära vänner.

Som han brukade tog han sin fru och sina barn och gick för att titta på elden. Skillnaden nu var att flera personer kom fram och uttryckte att de sett honom på Wellobe och Aftonbladet och att de ivrigt väntade på nästa nyhet om hur han mådde.

– Jag har bra dagar och dåliga dagar, även om jag är jätteglad över att ha gått ner så mycket i vikt så snabbt.

Eftersom det inte är lika roligt att gå varje dag, har jag ibland bara trasslat till att vakna på morgnarna. Det kan inte bara vara den här ena dagen, resonerade jag, för allt att falla samman. Och så länge det inte blir en dålig vana är det okej.

Mrten Nylén, hälsoinstruktör och motivator, och hans fru, PR-proffset Malin Nylén, är superparet i avsnitt två. Vi diskuterar galet, värdet av att skratta och njuta av dig själv med andra och sätt att förbättra din syn.

Göran och Mrten ger råd om hur man utvecklar nya rutiner och hur man får en bra dag. Det blir också fördjupade diskussioner om identitetsproblem och barndom. Om du vill veta mer om din datas integritet,

Mrtens senaste motivationstal Tänk stimulerande bok TÄNK PÅ om alla beslut vi måste fatta i livet Med vikten av hälsa som utgångspunkt blandas .

reflektion med verkliga situationer. En inspirationsbooster för att våga fullfölja dina ambitioner för att leva det liv du önskar!

I samband med föreläsningen genomför Mrten ett lekfullt och roligt träningspass kallat Smart träning med Mrten som är öppet för deltagare i alla åldrar och konditionsnivåer.

Det finns inga krav på verktyg.
Resan tar cirka 40 minuter. Träningen startar kl 10:00 på en Nordic Wellness i centrum; den exakta platsen kommer att ges efter registrering. Den ligger på Emporia i Malmö!

Jag lär känna tränaren Mrten Nylén i veckans Ofiltrerade upplaga! Jag såg att det finns många historier och rubriker om träning, kost och hälsa kopplade till hans namn, men inget personligt.

Varför? Vi diskuterar hans förflutna som säkerhetsvakt för kända personer, hans nuvarande utveckling och hur att vara så fyrkantig påverkar hans äktenskap med sin fru.

Mrten diskuterar hur det var att tidigt inse att han verkade annorlunda än de omkring honom och hur ett citat förändrade hans liv. Jag fortsätter att sondera honom som den mediekunniga individ han är, och ställer följdfrågor efter följdfrågor.

“I åldrarna 15, 16 och 17 gick jag igenom en ganska hemsk tid. Jag tror också att det var mycket kontroll och att det fanns många konstiga saker du kunde göra som skulle få dig att reagera i vissa Där minns jag att jag ville åka någonstans.”

“Det skulle inte bli bra, så jag kände att jag var tvungen att göra en förändring. Det var otroligt störande, och det verkade inte bli bättre när dagarna eller veckorna gick, enligt min mening.

Men Jag levde fortfarande någonstans i “samme-sammes land”, som jag vill kalla det. […] Antingen borde jag anstränga mig för att hålla min nuvarande kurs,

eller så skulle jag helt vika ur kurs. skulle inte sitta här just nu om jag hade fortsatt eftersom det inte hade tagit mig någonstans bra alls. Omgivningen var ganska mörk.”

“Den värsta upplevelsen jag hade när jag var yngre, eller det värsta jag vet. Det hände när äldre individer kommenterade eller uppmärksammade saker som “oj vilken platt näsa du har” eller “käpphakor”

, bland annat obehagligt saker. Enligt min mening krävde det mer än när det var ett barn eller yngre. Du tänkte därför mycket på dig själv. […] Det växte i betydelse.

Det växte i betydelse som ett resultat av din känsla av skyldighet att visa din legitimitet i närvaro. Alla har rätt att vara där utan att behöva lägga ner tid, förstås, men ändå bidrog det till att bygga upp mig.”

Idag börjar en månad då allt vitt, raffinerat, medvetet socker är absolut förbjudet. Fortfarande konsumeras tillräckligt med socker. Jag är medveten om att det normalt sett blir jobbigt efter några dagar,

men om man klarar av att ta sig igenom första veckan brukar situationen vända. Att man efter att ha vant sig vid smaken av socker inte längre längtar efter godis alls. förväntar mig att återfå min hälsa och kondition.

Min mage kommer att kännas fantastisk efter att ha ätit det, det är jag säker på. I sitt föredrag nämnde Mrten Nylén något som fastnade för mig.

Börja med att sluta med en negativ vana innan du skapar en bra. Vilka är kopplingarna med? Vi börjar idag!

Min dag började med en näringsrik smoothie fullproppad med vitaminer. Barnen och jag ska besöka ishallen i eftermiddag för att träna lite. Det efterlängtade zumbapasset kommer sedan att äga rum ikväll!

Mrten Nylén, hälsoinstruktör och motivator, och hans fru, PR-proffset Malin Nylén, är superparet i avsnitt två. Vi diskuterar i

vansinnighet, värdet av att skratta och ha kul med andra och hur man har ett positivt tänkesätt. Göran och Mrten ger råd om hur man utvecklar nya rutiner och hur man får en bra dag.

Det blir också fördjupade diskussioner om identitetsproblem och barndom.Sammanslagningen av minimalistisk, modern svensk design med intrikat asiatisk design. de oförutsedda elementen. Starka färger används för att bryta upp ytan av svart, vitt och grått i mitten.

Eftersom jag i allmänhet förknippar färg med lycka kommer mitt hem alltid att vara färgglatt. Till exempel, i ett av rummen, som har dämpade nyanser, finns det fyra luktande rosa säckar i mitten av utrymmet. De tjänar sitt syfte eftersom utan dem hade utrymmet blivit stelt och ointressant.

Symmetri, kontrast och fina detaljer. I princip märker jag bara saker. Jag tycker olika linjer är fascinerande, som hur en golvlampa utplånar ett hörn eller hur färgen på väggen smälter samman med takets färg

mårten nylén fru

. Jag tycker också om kontraster, som hur saker och ting möts när hårt och mjukt eller mörkt och ljust kolliderar.

Jag skulle säga att jag är en ganska konstnärlig och kreativ person. Det är möjligt att det var så jag hamnade i det fält jag är inom eftersom det är avgörande att vara innovativ och komma med svar i mitt arbete.

By Wishful