Sun. Oct 2nd, 2022

Carl Stanley Längd /\ Carl Stanley, som är från Helsingborg, Sverige, är en ståuppkomiker och brukade vara en magiker.

Han har också en YouTube-kanal som har mer än 56 000 prenumeranter och över 8 miljoner visningar från och med 2021.

Hösten 2016 gjorde han sina två första framträdanden i komediprogrammet Parliament, där han spelade en medlem av det röda partiet.

Hösten 2017 gjorde han sin första komediturné, kallad “Ärligt talat”.Han jobbar även med komikern Marcus Berggren i podden Tombola Podcast.

Hösten 2017 gjorde han sin första komediturné, kallad “Ärligt talat”. Han gjorde sina två första framträdanden i komediprogrammet Parliament hösten 2016.

Han spelar en medlem av det röda partiet. Det första avsnittet av Motorcycle War, en webbserie av Carl Stanley och Marcus Berggren, kom ut i april 2018.

Sedan debuten 2019 har Carl Stanleys stand-up show “Born in 1996” setts av över 25 000 personer 53 gånger över hela landet. Nu tar den unge komikern sin välrecensionerade stand-up-show på vägen för tredje och sista gången.

Carl Stanley kommer att presentera sina känslomässiga tankar och åsikter i “Born in 1996” som om de vore vetenskapligt bevisade fakta.

Det handlar om allt, från hans relation till att hans generation, trots att han är ung, fortfarande har modet att tänka saker.

Carl Stanley har skrivit ner sina tankar, känslor och nonsens under de senaste åren. En tid då han kunde växa och förändras.

– Jag ser mycket fram emot hösten. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att vi skulle klara tre vändor, men tack vare publiken händer det nu.

Så jag känner lite press, men jag är ännu mer exalterad över att gå ett varv till och se till att det är det bästa vi har gjort. Carl Stanley säger:

“Efter det här varvet är jag ganska säker på att jag kommer att känna mig färdig, och då är det dags att börja jobba på nästa show.”

“Akta Huet” är Carl Stanleys tredje soloshow efter “rligt Talat” (2017) och “Fdd” (1996), som båda sålde slut (2019).

Nu behöver han åka tillbaka till Sverige och se så många teatrar och konserthus han kan. Showen är en stand-up-show,

och den kan och kommer att förändras allt eftersom. För nu handlar det om hundar, inspiration, problem, depression, trasor och Carls mest pinsamma ögonblick.

Carl Stanleys två första soloshower, rligt Talat (2017) och Fdd (1996), båda slutsålda. Akta Huet är hans tredje soloshow (2019).

Nu behöver han åka tillbaka till Sverige och se så många teatrar och konserthus han kan. Showen är en stand-up-show, och den kan och kommer att förändras allt eftersom.

För nu handlar det om hundar, inspiration, problem, depression, trasor och Carls mest pinsamma ögonblick.

Carl berättar om vad som har hänt sedan sist de träffades, inklusive vad som har känts, setts och saknats. Den bästa humorn är direkt och vänlig. Allt flyter på och kan ändras, men det är lätt att säga “En rolig jävla kväll!”

-Akta Huet betyder vad du vill att det ska betyda. Men på skånska betyder det ordagrant “Ta hand om ditt huvud”. Jag tyckte att det var ett fint namn som stämde med vad föreställningen handlade om.

Carl Stanley säger: “Jag har vetat hur man stavar de orden i flera år, så det är kul att de äntligen används.”

Gott folk! Jag tror att det är dags för mig att gå tillbaka till att vara en standup-serie och för dig att återgå till att vara en livepublik.

Men vi har inte setts på ett tag, så jag har bestämt mig för att göra några testföreställningar så att vi kan komma tillbaka i svängningen.

Du kan öva på att skratta och applådera igen, och jag kan testa många nya idéer om dig. Hur låter det? Bra! Sedan tror jag att vi stöter på varandra på en av spelningarna.

“Akta Huet” är Carl Stanleys tredje soloshow efter “rligt Talat” (2017) och “Fdd” (1996), som båda sålde slut (2019).

Nu behöver han åka tillbaka till Sverige och se så många teatrar och konserthus han kan. Showen är en stand-up-show, och den kan och kommer att förändras allt eftersom.

För nu handlar det om hundar, inspiration, problem, depression, trasor och Carls mest pinsamma ögonblick. Carl berättar om vad som har hänt sedan sist de träffades, inklusive vad som har känts, setts och saknats.

Den bästa humorn är direkt och vänlig. Allt flyter på och kan ändras, men det är lätt att säga “En rolig jävla kväll!”

-Akta Huet betyder vad du vill att det ska betyda. Men den bokstavliga översättningen på skånska är “Titta på huvudet”.

Carl Stanleys nya show har ett gemensamt tema att vara man. Niklas Wahllof skriver att de yngsta publiken får sin bästa look hittills på det mest pinsamma med unga män, medan de äldsta får nytt hopp för morgondagens värld.

När det är föreställningar på Lisebergsteatern och Rondo kan biljetter hämtas på Lisebergs Gästservice två timmar innan föreställningen.

Carl Stanley Längd

När Lisebergsparken är öppen öppnar Gästservice vid Huvudentrén en timme innan parken gör och håller öppet tills parken stänger. Här är öppettiderna för gästservicen.

Jag tyckte att det var ett fint namn som stämde med vad föreställningen handlade om. Carl Stanley säger: “Jag har vetat hur man gör stava de orden i flera år, så det är kul att de äntligen används.”