0 0
Read Time:4 Minute, 38 Second

Aliette Opheim Pojkvän /\ Aliette Chrissi Opheim är en svensk skådespelerska som föddes i Linköpings församling som Johansson.

Opheim upptäcktes och erbjöds den kvinnliga huvudrollen i dansfilmen Sandor slash Ida 2005. Opheim är född och uppvuxen i Täby kyrkby, gick på Lasse Kühlers dansskola och gick den estetiska linjen på Fryshusets gymnastiksal.

Hon tog sitt diplom 2015 från Scen- och Musikhögskolan i Göteborg, där hon även medverkade i beredskapskomedin Om kriget kommer producerad av Teater Tribunalen.

Hon porträtterade Jonna Waldemar i tv-serien Thicker than water från 2014 till 2020.

I fyra avsnitt av tv-programmet Fortitude 2018 spelade hon Elsa Schenthal.

Hon gjorde åtta framträdanden som Fatima i åtta avsnitt av Kalifat 2020 och åtta framträdanden som Gunhild i åtta avsnitt av Katla 2021.

För sina roller i Caliphate och Thicker than Water (2014) har Opheim nominerats till ett Crystal Award för “Bästa kvinnliga huvudroll” (2020).

Hon fick priset Rising Star på Stockholms filmfestival 2015 och gjorde sin internationella debut samma år som “Detektiv Albans” i det amerikanska dramat Patriot från Amazon Studios (2015–2018).

Hon porträtterade “Gunhild” i den isländska Netflix-serien Katla år 2021. Hon medverkade i actionthrillern Black Crab 2022.

Hon har även modellerat för fotografier. Hon antog namnet Opheim efter sin mormor, som föddes i Norge.

Hon spelade en nyckelroll i filmen Sandor slash Ida från 2005. Hon tog sedan ett sabbatsår från både teaterscenen och bioduken.

Hon började sedan Scenskolan (hon blev antagen på första försöket), och vi har sedan dess sett henne i de populära filmerna Kalifat, Björnstad, Katla, Zebrarummet m.fl.

internationella Amazon-serien Patriot, det aktuella dramat Knutby, och kommande avsnitt av Svart krabba.

Skådespelerskan Aliette Opheim fick nyligen möjlighet att tjänstgöra som sommarvärd på P1.

Vi får delta i många livsöden som varit både traumatiska och fantastiska i hennes sommarpresentation. Dessa öden har dock en sak gemensamt: de hjälpte till att forma Aliette till den person hon är idag.

När jag träffade honom första gången hade jag precis fyllt 20 och hade gjort min filmdebut, berättar Aliette i inledningen till sin saga.

Trots att han precis hade släppts från fängelset hade Aliette precis hittat sin första, sanna kärlek, och han var perfekt för henne.

– Det spelade ingen roll hur länge han satt där; Jag minns inte. Jag blev så djupt kär att han kunde ha gjort vad som helst, hävdar hon.

Så fort Aliette, hennes älskare, och hans hund Herkules flyttade in i hennes barn bildade de familj. Aliette hävdar att Herkules var hennes sanna kärlek och den vackraste hund hon någonsin sett.

Aliette arbetade svart som receptionist på en frisörsalong för att hjälpa sin familj ekonomiskt. Men det var uppenbart att de ständigt var fastspända för kontanter.

Men vi lyckades till en början ta itu med det ganska effektivt; när vi gick och handlade så stoppade min sambo köttet och laxfiléerna i fickorna.

När alla rörde sig normalt igen och luften i rummet hade återgått till det normala, avbröt Aliette diskussionerna.

Aliette Opheim diskuterar sitt personliga liv, inklusive hennes koppling till sin älskare, i en intervju. Hon tillägger att hon beskriver sig själv som en “galen kattdam”.

När Aliette Opheim, som nu är 36 år, hade sin skådespelardebut i Sandor slash Ida 2005, sågs hon som en ungdomlig skådespelerska som var drygt 20 år gammal. Efter det tog hon en paus från både scenen och omvärlden.

Hon har sedan dess medverkat i kända produktioner som Kalifat, Björnstad och

Zebrarummet, Patriot och Katla är internationella Amazon-serier. Hon spelar just nu i dramat Knutby, och snart är hon med i Svart krabba (hon gick första dagen i skolan).

Det är klart att jag har jobbat mycket. Damen förklarar: “Men jag har upptäckt något jag verkligen vill åstadkomma.

och därifrån kommer jag att kunna uppfylla min drivkraft för kreativitet”, samtidigt som jag påpekade att hon behövde prioritera allt annat hon gjorde mer.

Hon tillägger dock, “Jag har upptäckt något jag verkligen vill fortsätta, och när jag väl börjar göra det kommer jag att kunna uttrycka mitt kreativa behov.

“det räcker inte till. Hon gråter att hon måste ta hand om sin landskapsarkitektur, men det gör hon faktiskt.

Även om det kan vara obehagligt ibland, kan det faktiskt hjälpa vissa relationer att växa.

Det är troligt att jag kommer att prata med mina vänner igen under de följande dagarna nu när jag har tänkt mycket på den här saken. Jag har tänkt mycket på det som händer här.

I den här berättelsen diskuterar Aliette Opheim ohälsosamma relationer.

Dagens P1-sändning visade Aliette Opheim som utvald artist, och hon blev inte besviken.

Hon har nominerats två gånger till tv-priset Kristallen i kategorin “Bästa kvinnliga artist” och är idag en välkänd skådespelare.

Hon har börjat utforska sina tidigare erfarenheter tack vare sina instruktörer i skådespelarskolan. Varför längtar jag efter skuggorna?

Och varför fortsätter jag att vara i ohälsosamma relationer? Varför skadar jag mig själv och andra människor? Dessutom, varför strippade jag för kontanter?

Och när jag gör det, vad letar jag efter? Hon hävdar att hon kanske inte har alla svar ännu och att frågorna kanske är mer betydelsefulla.

Hon understryker att hon, trots tyngden av hennes börda, inte ångrar sitt liv.

Aliette Opheim Pojkvän

– Jag har fortfarande många frågor om vem jag är och vart jag är på väg, men det är nog inte målet. Men jag är medveten om var jag är glad för tillfället, tillägger Aliette Opheim.

“Sommar i P1” sänds i P1 klockan 13.00 och görs tillgänglig som podd klockan 07.00.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %