0 0
Read Time:4 Minute, 46 Second

Förband Ed Sheeran /\ Sommaren 2018 spelade Ed Sheeran två utsålda konserter på Ullevi som folk aldrig kommer att glömma.

I augusti kommer den världsberömda sångaren äntligen tillbaka till Göteborg och fyller arenan med sång och spänning än en gång.

Förvänta dig en konsert som är helt unik och full av både nya hits och gamla favoriter.

Ed Sheeran gav fansen en hint på torsdagen om att turnényheter skulle komma och sa till dem att vara redo klockan 9 på morgonen svensk tid.

Och det var verkligen nyheter. Ed Sheeran ska ut på ännu en turné. Den här gången heter det “+ – = x Tour (The Mathematics Tour)” och Ullevi är en av platserna han spelar, precis som 2018. Ullevi blir också det enda stoppet i Sverige, vilket skiljer sig från förra gången. tid.

Ed Sheeran flyttar in den 10 augusti med en rund scen som byggdes just för honom. Publiken kommer att kunna stå runt hela scenen.

När Ed Sheeran spelar på Ullevi den 10 augusti blir det en minst sagt hektisk månad för konserter i Göteborg.

. I augusti spelar Hkan Hellström fyra shower med Ullevi och tre med Way out West i Slottsskogen.

Det är ett mirakel att Ed Sheeran, Hkan Hellström, Laleh och Rammstein alla kommer att vara en del av vår fina Ullevi-sommar 2022. Det kommer att bli en fantastisk sommar! Niklas Westergren på FKP Scorpio säger detsamma.

Det nya albumet “=” av Ed Sheeran kommer ut den 29 oktober. Turnén startar den 28 april på Páirc U Chaoimh i Cork, Irland.

Ed Sheeran gav fansen en hint om turnényheter i går, torsdag, genom att säga till dem att vara redo klockan 9 på morgonen svensk tid.

Ed Sheeran ska äntligen ut på turné igen, vilket såklart var efterlängtade nyheter. Turnén startar den 28 april på Páirc U Chaoimh på Irland. Det kallas “+ – = x Tour (The Mathematics Tour).”

Anne-Marie Rose Nicholson, som går under namnet Anne-Marie, har haft en karriär som tagit fart som en raket tack vare hennes hitlåtar Do It Right,

Alarm Clock och Rockabye (feat. Sean Paul). Nu är den 26-årige popstjärnan på turné med Ed Sheeran som frontman. Igår den 30 mars startade hon showen inför ett fullsatt Globen.

Rodeo pratade med Anne-Marie om sin karriär, Ed Sheeran, och hennes liv innan hon blev känd.

Haha, många tror det, och jag har visst skandinaviskt blod i mig, men mitt namn har ingenting med det att göra.

Det är en underbar sak! Det är förmodligen den bästa turnén du någonsin kan vilja åka på.

Inte bara för att arenorna är enorma, utan också för att Ed är så fantastisk. Men det är en fantastisk chans för folk som inte har hört min musik tidigare att göra det.

Den 25 september kommer folk att kunna köpa biljetter till konserten på Ullevi. Som ett sätt att stoppa människor från att köpa falska biljetter och sälja dem vidare till enormt höga priser, inför arrangören och Ticketmaster ett system där människor bara kan använda sina egna digitala mobilbiljetter.

När du köper något måste du bekräfta ditt telefonnummer. Biljetten är sedan bunden till köparen och kan endast användas via biljettleverantörens app.

Som en extra säkerhetsåtgärd kommer köparen att behöva verifiera med sitt mobilnummer några dagar innan konserten för att kunna aktivera den unika QR-koden på biljetten.

Om du behöver sälja dina biljetter vidare kan du endast göra det via Ticketmaster till ordinarie pris.

Niklas Westergren på FKP Scorpio säger, “Det här kommer att bli bättre för fansen, och vi hoppas att det vi gör nu kommer att bli normen i framtiden.”

Det har förändrats på ett sätt som gör att jag har fler följare och fans nu, förstås.

Men jag försöker fortsätta vara samma person som jag alltid har varit. Det är väldigt viktigt för mig att vara verklig och visa att jag bara är en vanlig person som alla andra.

Jag tror att artister ofta fokuserar för mycket på att vara populärast och “vinna” och glömmer bort vad musik egentligen handlar om.

Många! Jag älskar artister som är modiga nog att sjunga och prata om saker som inte är “normala”.

Alanis Morissette, Eminem, Lauryn Hill och Alicia Keys är bara några exempel. Men jag får också idéer från mycket annat som jag ser och hör hela tiden.

Från 2017 till 2019 slog Divide Tour alla rekord. Kväll efter kväll fyllde Sheerans fans arenor över hela världen, vilket gjorde denna turné till den största någonsin. Som en del av + – = x Tour (The Mathematics Tour),

Ed har gjort något nytt och annorlunda. Med nya favoritlåtar och en helt ny produktion kommer han att uppträda på en rund scen omgiven av fans, som kommer att vara ännu närmare idolen än på den senaste turnén.

Du får inte missa Ed Sheeran på Ullevi 2022, även om du har sett honom live förut. Räkna med nya hits och gamla favoriter, allsång, glädje, kärlek och värme. Det kan till och med bli en tår då och då. År 2022 skapar vi nya minnen som varar för evigt!

Biljetterna säljs endast via Ticketmaster den 25 september kl.

För att ge fler fans en chans att köpa biljetter och stoppa den svarta marknaden för biljetter, har konserten anpassade digitala biljetter som fansen kan använda på sina telefoner. Biljetter köpta direkt från Ticketmaster är de enda th efter behag.

Förband Ed Sheeran

Fans bör registrera sig för ett Ticketmaster-konto och fylla i sin korrekta personliga information i god tid innan biljetterna börjar säljas.

Det kan vara ett stort tryck när biljetterna släpps till försäljning, så ha tålamod. Du kommer att ha gott om tid att boka dina biljetter när det är din tur.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %