0 0
Read Time:5 Minute, 45 Second

Hur Gamla är Zlatans Barn /\ Hos det amerikanska laget LA Breakers finns en 11-årig pojke som heter Vincent Seger. Idag spelade Zlatan Ibrahimovics son sin första match i Gothia Cup. Han spelade mot NK Bubamara från Kroatien på Backavallen i Göteborg.

Zlatan Segers mamma, Helena Seger, var också där, men det var inte Zlatan. Han missade sin sons första match på svensk mark. “Ibra” är mitt i säsongen med LA Galaxy och har match i kväll i Major League Soccer (MLS).

Ja, Zlatan har alltid varit i nyheterna, och det är han fortfarande. Vi vet att han var en av de bästa fotbollsspelare vi någonsin haft, men jag minns också internationella matcher där han bara gick runt och letade efter bollen. Definitivt en diva, men han var bra. Men om man jämför kan man se att han har gjort det bra eftersom han är väldigt rik och fortfarande med i spelet, som i Milan. Jag minns hans cykelsparkar, nickningar och hårda skott från att titta på honom på TV. Zlatan Ibrahimovic är en svensk fotbollsspelare. Han föddes den 3 oktober 1981 i Vastra Skravlinge församling i Malmö.

De flesta tecken pekar mot att Milan är slutet på svenskens lysande och osannolika fotbollskarriär.

Zlatan är den överlägset bästa spelaren Sverige någonsin haft, och kuppen har gjort honom till miljardär. Nu börjar familjen ett nytt liv. Helena Seger, 49, och hennes två söner, 13-årige Maximilian och 11-årige Vincent, bor nu i Stockholm. Deras pappa bor dock på ett hotell i Milano.

Familjen bor i en gammal kyrka som Zlatan köpte för några år sedan och gjorde om till ett hem. Huset är på 1 000 kvadratmeter så det finns gott om plats att röra på sig och killarna har börjat på en privatskola på Östermalm.

Zlatan Ibrahimovic, 39, och Helena Seger, 50, har varit tillsammans i cirka 20 år och har gått igenom mycket tillsammans. På grund av Zlatans enorma fotbollskarriär har han och hans fru bott i Italien, Frankrike, England och USA. De har två söner, Vincent och Maximilian.

Men de senaste åren har paret haft en annan plan. Medan Zlatan har bott i Milano, där han spelar fotboll, har Helena Seger bott med parets söner i en lyxigt ombyggd kyrka i Stockholm.

Sedan dess har familjen kunnat träffas på helger och lov och Zlatan har kunnat komma hem till Stockholm när han har ledigt från fotbollen.

Zlatan Ibrahimovic är unik på många sätt. Zlatan har tagit sig från Rosengrd till Paris med en vinnande attityd som skulle få vilken säljcoach som helst att rodna. Han är nu en av de bästa fotbollsspelarna i världen. Hur gjorde den goda “Ibra”? Vad kan vi andra lära av honom? Motivation.se tittar på Zlatans karriär och hittar sju lektioner och några fina citat som förklarar vad de menar.

Zlatan Ibrahimovic är 33 år och har spelat för Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona och Milan. Han spelar för det franska laget Paris Saint-Germain nu. Förutom två år har han vunnit ligaguld med alla sina utländska klubbar varje år. Han har vunnit elva ligatitlar totalt. Han är också den spelare som gjort flest mål för det svenska landslaget i historien.

Zlatan Ibrahimovic växte upp i Malmö på en plats som heter Rosengrd. Hans föräldrar hade splittrats och hans far hade problem med alkohol, så familjen bråkade ofta. Idag är Zlatans regel att hans kylskåp alltid ska vara fullt. Han minns hur det kändes att öppna dörren till en tom kyl när han var så hungrig att det gjorde ont i magen.

Zlatan hade problem även i skolan. Agneta Cederbom, som tidigare var Zlatans rektor, berättade att han var en av de fem stökigaste elever hon någonsin undervisat. “Han var det perfekta exemplet på en dålig unge. Om han inte hade spelat fotboll hade saker och ting blivit annorlunda. Jag vet det med säkerhet.”

Zlatan Ibrahimovic var en mycket bra cykeltjuv när han var ung. En gång stal han till och med cykeln från brevbäraren. Men fotbollen tog över, och “problembarnet” från Rosengrd blev mångmiljonär.

Inlärning? Ingen kommer alltid att misslyckas. Vissa människor måste kämpa hårdare än andra på grund av hur orättvist livet och samhället är, men om du har tillräckligt med viljestyrka kan du ta ansvar för ditt liv och bli en fantastisk person. Alla har den typen av potential.

Zlatan Ibrahimovics kontrakt med AC Milan förlängdes i början av sommaren. Nu sägs det att hans söner ska skriva på ett avtal med klubben. Nicolo Schira, som skriver om övergångar, berättar att Maximilian och Vincent Ibrahimovic har gått in i klubbens ungdomsakademi.

Även om Zlatan Ibrahimovic har varit skadad en längre tid, beslutade AC Milan att förlänga sitt kontrakt tidigare i somras.

Nu säger Nicolo Schira, en transferjournalist, att klubben också kommer att skriva på kontrakt med anfallarens söner.

Nicola Schira berättar att Maximilian Ibrahimovic och Vincent Ibrahimovic kommer att spela för klubbens U17- och U15-lag.

Sönerna ingick tidigare i PSG:s ungdomsakademi, men de är nu från Hammarby.

Zlatan Ibrahimovic åker inte till EM i sommar på grund av sin knäskada, S

sa wedens manager Janne Andersson på lördagen.

Ibrahimovic hade varit borta från landslaget i fem år, men han kom tillbaka i mars för att spela EM med sitt land.

Var bor Zlatans familj förresten?

Men hon slutar sitt jobb så att hon kan fokusera på att uppfostra deras två barn, Maximilian och Vincent. När Zlatan blir tillfrågad att spela för PSG kommer hela familjen att flytta dit. Helena säger att hon vill hålla det enkelt och leva ett “normalt liv”.

Var kom namnet Ibrahimovic ifrån? Zlatan Ibrahimovi föddes i Malmö, Sverige, den 3 oktober 1981. Hans far, efik Ibrahimovi, var en bosnisk muslim, och hans mor, Jurka Gravi, var en kroatisk katolik.

Boken ska vara bra. Det finns några små berättelser om domare, straffar, vänner, straffar och förhållandet mellan cykelspark och taekwondo.

Zlatan berättar om hur det var att göra ont i knät och återhämta sig på rekordtid. Han gör också indirekta kommentarer om sitt äventyr som fjärdedelsägare i Hammarby och de malmoitiska effekterna av det.

Här rör sig den välbekante, smarte Zlatan sakta framåt. Den som lyssnar kanske ännu inte vet vad som är bäst. Resten av boken är dock hemsk.

Zlatan har gjort allt, han är universums patriark, och han vet mest om allt. Folk lyssnar på vad han säger, och om de inte gör det misslyckas de.

Hur Gamla är Zlatans Barn

Om någon säger att Zlatan sa något dumt så hörde de honom inte rätt. Om något dåligt händer är det alltid någon annans fel. Vad Zlatan kan säga är det Gamla testamentet.

Och jag menar det verkligen, för i bokens tredje rad kallar Zlatan sig själv för “en åldrande gud” utan någon som helst arrogans eller motvilja. Oftast om någon annan.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %