0 0
Read Time:5 Minute, 44 Second

Zlatan Ibrahimovic Familj /\ Zlatan Ibrahimovi föddes i Malmö, Sverige, i Vastra Skravlinge församling. Han är en svensk fotbollsspelare som spelar för AC Milan i Serie A och för det svenska landslaget.

Ibrahimovi har vunnit Guldbollen tolv gånger, och de flesta tycker att han är den bästa fotbollsspelaren Sverige någonsin haft.

Med 62 mål för det svenska herrlandslaget,Han har fler poäng än någon annan. Ibrahimovi har gjort mer än 570 mål under sin karriär. I februari 2021 är han den 22:a bästa målskytten i historien.

Under sina 21 år som professionell fotbollsspelare utanför Sverige har Ibrahimovi vunnit ligan 12 gånger med fem olika klubbar i fyra olika länder. Han har även vunnit den italienska serieligan för flest gjorda mål.

En två och tre gånger i franska Ligue 1. Ibrahimovi är den enda personen som har spelat i Champions League för sju olika lag.

, där han har gjort 48 mål och ligger delad på nionde plats i ligans måltabell.

Svenskens flytt från Inter till Barcelona 2009 var den dyraste spelaren som den spanska klubben någonsin köpt (69 miljoner euro).

Tidningen Forbes sa att Ibrahimovi tjänade 39 miljoner dollar per år 2015, vilket gör honom till den 55:e högst betalda kändisen i världen.

Under den värsta pandemin i Italien satt Ibrahimovic fast och kunde inte åka till Sverige för att träffa sin familj.

– Jag var själv. Det var väldigt strikt och man kunde inte gå någonstans. Han säger att det var konstigt eftersom han vid den tiden skulle ha varit med sin familj, men han kunde inte.

Ibrahimovic sa att det är svårt att vara borta från sin familj när han kom tillbaka till landslaget i mars.

På frågan om hur de kände inför att han skulle komma tillbaka till Blgult började han gråta. Du ställer ingen bra fråga. Vincent var här och han grät när jag var tvungen att lämna honom. Men det är okej…, sa han precis innan han var tvungen att sluta.

Zlatan Ibrahimovi, 40, och Helena Seger, 51, bor med sina två söner, Maximilian, 15, och Vincent, 14, på ett mycket lyxigt men privat sätt.

Helena bor ensam med sina två söner i den ombyggda kyrkan på Östermalm i Stockholm. Zlatan spelar fotboll i Milano, så han är borta mest hela tiden.

Både Maximilian och Vincent spelar fotboll, precis som deras pappa gjorde. Men inte i Malmö, som Zlatan gjorde när han var ung. Istället gjorde han det i Hammarby.

Under EM gav Zlatans söner honom svårt att lämna.

Eftersom han är borta så mycket är det både coolt och jobbigt att ha Zlatan som pappa.

Under EM 2021 ställde en reporter spelaren en fråga som fick honom att torka bort tårarna:

Reportern frågade: “Hur reagerade din familj när du bestämde dig för att komma tillbaka till landslaget? Hur reagerade dina söner?”

Zlatan sa: “Det är ingen bra fråga.”

– Vincent var här, och han grät när jag var tvungen att gå… det är okej, det är okej, det är okej.

Oväntad sanning om familjelivet hemma

Zlatan pratar som sagt inte så mycket om sin familj offentligt, men han berättade en söt hemlighet om en av sina söner vid ett landslagsevenemang nyligen.

Han visade de andra spelarna hur en av sönerna brukar fira att göra mål.

Zlatan Ibrahimovic är en fotbollsspelare som får mycket uppmärksamhet runt om i världen. Han är född i Malmö, Sverige, och har spelat för lag som Inter, Juventus och Real Madrid.

Barça och Manchester United. Nu är han tillbaka i Italien och spelar för AC Milan.

Zlatan och Helena Seger har varit tillsammans igen i mer än 15 år. Men paret håller sitt privatliv väldigt privat.

De har två barn tillsammans: Maximilian, som föddes 2006, och Vincent, som föddes 2008.

Nu, i en ny intervju med The Guardian, har Zlatan bestämt sig för att prata om vad som händer med hans familj. Allt visar sig inte vara enkelt.

Han säger i ett brev att Helena Seger är världens bästa kvinna. Han är imponerad av hur mycket hon får gjort varje dag, trots att han bor i Milano och hon är i Sverige med barnen.

“Hon håller reda på mitt schema och barnens, jobbar med mina företag och fastigheter och lagar frukost.

Zlatan Ibrahimovic skriver i “Adrenalina” att hans fru lagar lunch och middag till sina barn varje dag, kör dem för att träna, håller koll på deras skolarbete, går ut med hunden fem gånger om dagen och diskar och tvättar “.

Han skriver att varje gång Helena Seger åker till hennes hem i Milano skickar hon med sig städhjälpen hem.

“Men hon har redan sagt till mig: “När du slutar spela börjar jag jobba och du tar hand om vardagen.”

som jag har gjort.

Helena är svår. Om hon inte hade varit det så hade hon inte varit så intressant för mig och hade inte stannat vid min sida så länge.

“Ibra” berättar om sin karriär och sitt personliga liv i en stor intervju med den italienska tidningen Sport Week.

Fotbollsstjärnan berättar bland annat om hur viktig hans sambo Helena Seger är.

Hon födde mina barn. Hon är väldigt tålmodig, väldigt, väldigt tålmodig. Ingen i familjen är bättre än jag bara för att jag är känd.

Vi har alla vår egen plats och är alla lika viktiga. Jag gör vad jag behöver göra, och hon gör vad hon behöver göra, sa till tidningen till anfallaren.

Ibrahimovic bor i Milano och är framgångsrik där. Hans familj bor i Sverige, där sönerna Maximilian och Vincent går i skolan.

– Helena tar hand om våra barn. Hon gör det ensam i Sverige. Jag frågar henne mycket om råd, men jag frågar henne aldrig vilken klubb jag ska gå med i.

Så hon kan om fotboll. Jag sa bara till henne att packa varje gång. Och hon finns alltid där.

Ibrahimovi växte upp i Malmö, i en stadsdel som heter Rosengrd. Hans far är bosnier (efik Ibrahimovi), och hans mor är kroatisk (Jurka Gravi).

När Ibrahimovi var ung splittrades hans föräldrar. Till en början bodde han hos sin mor i Rosengrd, men han flyttade senare in hos sin far.

Han växte upp i en fattig familj och har pratat om saker som hur hans pappa aldrig lagade mat till familjen och hur de ofta slogs.

Ibrahimovi började spela fotboll på grusplanen vid Cronmans väg. När han var fem år fick han sitt första par fotbollsskor och han började spela för Malmö BI 1988.

Innan han kom till Malmö FF 1994 spelade Ibrahimovi även för BK Flagg och FBK Balkan.

Zlatan Ibrahimovic Familj

Mellan 14 och 17 år tränade han taekwondo på Malmöklubben Enighet. 2010 gav klubben honom ett svart hedersbälte.

Ibrahimovi slutade gå i skolan efter att ha tagit studenten från Stenkula skola och tillbringade större delen av sin tid på Borgarskolan, ett fotbollsgymnasium, för att fokusera på fotbollen.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %