0 0
Read Time:5 Minute, 19 Second

Angelica Blick Pojkvän /\ Angelica Blick säger i ett inlägg på Instagram att paret har haft det svårt länge och att de till slut bestämde sig för att de inte kunde leva så här längre.

“Vi båda älskar och respekterar varandra väldigt mycket, och ingen av oss ville att det här skulle hända. Men sanningen är detta” Angelica Blick säger så.Hon ber också sina följare att behandla dem med respekt och låta dem få tid att sörja.

Influensaren skriver: “Nu behöver jag tid att sörja och komma på fötter igen.”

I ett Instagram-inlägg berättar även André Bnghall om uppbrottet.

“Ingen vet vad som kommer att hända i framtiden, men det här är ett gemensamt beslut som var väldigt svårt, men jag hoppas att det kommer göra oss både gladare och smartare”, skriver han.

“Jag hoppas det bästa för dig i framtiden och kommer alltid att minnas de fina stunderna vi haft tillsammans under de senaste nästan sju åren.”

“Vi är inte längre tillsammans, och när jag skriver den här meningen brister mitt hjärta. Vi har haft det svårt länge, precis som många andra människor. Men vi är båda överens om att vi inte kan fortsätta leva så här .”

“Vi båda älskar och respekterar varandra väldigt mycket, och ingen av oss ville att det här skulle hända. Men sanningen är detta”, säger Angelica Blick lika mycket.

Angelica Blick ber också sina ungefär en miljon följare att ge paret tid att sörja och att inte fråga henne om hennes privatliv.

“Nu behöver jag tid för att hantera min sorg och komma på fötter igen”, säger hon.

Angelica Blick och André Bnghall har varit tillsammans sedan de träffades 2014. Det var meningen att de skulle gifta sig sommaren 2020, men bröllopet sköts tillbaka ett år på grund av pandemin.

Så det var en överraskning när André berättade för sina följare på onsdagseftermiddagen att de två profilerna hade bestämt sig för att gå åt olika håll. Allt måste ha kommit överens om av dem båda.

“Ingen vet vad framtiden har att erbjuda, men vi tog det här beslutet tillsammans. Det var väldigt svårt, men vi hoppas att det kommer att göra oss både gladare och smartare.”

Angelica Blick och André Bnghall började dejta 2014, och de skulle gifta sig förra sommaren. På grund av Corona-pandemin fick bröllopsplanerna skjutas upp och nu har paret bestämt sig för att avsluta sin förlovning och flytta till olika platser.

“Vi älskar varandra väldigt mycket och respekterar fortfarande varandra, och ingen av oss ville att det här skulle hända. Men det är så här”, skriver Blick att hans följare borde förstå att han och han ensam behöver tid.

Hon skriver: “André, jag älskar dig och är tacksam för alla år och saker vi har gjort tillsammans. Tack för allt.”André Bnghall har också skrivit om uppbrottet på sin Instagram:

“Ingen vet vad som kommer att hända i framtiden, men det här var ett väldigt svårt beslut vi tog tillsammans som borde göra oss både gladare och smartare.

Jag kommer alltid att vara din vän och älska dig, P. Jag önskar dig allt gott i framtiden och kommer alltid att bära med mig våra fina minnen från dessa nästan sju år”, skriver han.

Angelica Blick har pratat med Aftonbladet, men något mer om uppbrottet vill hon inte säga. Aftonbladet har även sökt André Bånghall.När ett känt par går sönder är det alltid sorgligt, och nu har det hänt igen.

Angelica Blick säger på sin Instagram-story att hon och hennes partner André Bnghall har bestämt sig för att separera efter några svåra tider.

“Livet går inte alltid som man tänkt sig, och ibland går det på ett sätt som man inte förväntat sig. André och jag är inte längre tillsammans, och varje gång jag skriver den meningen så brister mitt hjärta igen.

Vi hade problem ett tag, som många människor, men vi visste att vi inte kunde fortsätta leva på det här sättet.

Vi bryr oss fortfarande mycket om varandra och älskar varandra väldigt mycket. Vi ville inte att detta skulle hända, men det är sanningen. Behandla både mig och André med respekt.

Ingen av oss har det så lätt. Så snälla ge oss tid att sörja och respektera vår integritet.”

Paret förlovade sig 2019. De skulle gifta sig 2020, men på grund av pandemin bestämde de sig för att skjuta upp bröllopet till 2021.

Nu har paret dock bestämt sig för att inte gifta sig i år heller. Istället har de bestämt sig för att gå skilda vägar.

Angelicas pojkvän, André Bnghall, gick ner på ett knä hösten 2019 och bad henne att gifta sig med honom. Dejten ägde rum i Italien, och den filmades och lades ut på sociala medier.

André är med i landslaget för thaiboxning, så träning är något de båda älskar.

Angelica Blick säger: “Jag snarkar och gråter”, följt av ett “ja”, när André går ner på knä.

De har varit tillsammans i mer än fem år och hon har pratat med Nojesbladet om hur hon kände efter att han bad henne att gifta sig med honom.Jag är nöjd med allt så länge jag kan vara med honom.

Paret som bröt upp 2014 hade planerat att gifta sig 2020, men på grund av pandemin var de tvungna att flytta bröllopet till 2021. Nu har bröllopsplanerna kastats ut.

“Jag har tänkt berätta det här för dig ett tag, men jag har helt enkelt inte känt för det. Vi har också tagit oss tid att tänka efter ut beslutet och hur det får oss att känna.

Allt var klart och klart för att Andre och jag skulle gifta oss i sommar.

Men för några veckor sedan var vi tvungna att fatta det svåra beslutet att skjuta upp vårt bröllop till nästa år, sommaren 2021, på grund av allt som pågick i världen med corona “sommaren 2020, skrev Angelica Blick på henne Instagram story.

I kommentarerna visar Angelica och Andrés vänner, familj och följare dem massor av kärlek.

Angelica Blick Pojkvän

Angelica delade också ett inlägg om sin story där hon skrev att hon och André var tvungna att kämpa för sin relation.
men att de till slut inte orkade mer och fick sluta leva på det sättet. Hon säger också till sina följare att inte ställa frågor utan att respektera allas beslut.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %