0 0
Read Time:5 Minute, 6 Second

Gunilla Persson Ung /\ Sonja Gunilla Persson är en svensk tv-personlighet som brukade vara fotomodell. Hon föddes av Nils Erik Persson, som levde 1920-1998, och Iris Strid (född 1926).

Persson arbetade som reseledare och började efter journaliststudier sin karriär på Sveriges Radio som programledare för en en timme lång kändisunderhållning där hon intervjuade kända personer.

Gunilla Persson, som är 63 år, har ett hektiskt liv. Hennes högsta prioritet är att ta hand om sin 96-åriga mamma, Iris Persson, som har många sjukdomar, och att hjälpa sin 19-åriga dotter, Erika Persson, komma vidare i livet.

När det händer mycket glömmer blondinen med långa ben och vackra ansikte ibland vem hon är.

Gunilla har inte haft en fast pojkvän på länge. Hon behöver kärlek, en man och en kram som får henne att känna sig svag.

Jag säger något, och när kameran slocknar känner jag att jag har tappat mycket. Jag vill, vill, vill! för jag känner mig som mig själv när jag sitter med kameran. Hemligheten är inte heller att agera, utan att vara den du verkligen är.

Du har sett hur människor som inte gillar att vara med i kameran fryser och förändras till någon annan, eller hur? Jag lovar dig från djupet av mitt hjärta att jag inte är falsk eller påhittad.

Jag är den jag är, vare sig du gillar det eller inte. Varje dag som kameran rullar går Gunilla Perssons stora dröm i uppfyllelse.

Jag älskar min kamera, och den älskar mig tillbaka. Det är den bästa sortens kärlek. Jag säger “TA PÅ KAMERAN” och när kameran slocknar känner jag att jag har tappat mycket.

Jag vill, vill, vill! för jag känner mig som mig själv när jag sitter med kameran. Hemligheten är inte heller att agera, utan att vara den du verkligen är. Du har sett människor som hatar att vara med i kameran.

hur fryser de och förändras till någon annan? Jag lovar dig från djupet av mitt hjärta att jag inte är falsk eller påhittad. Jag är den jag är, vare sig du gillar det eller inte.

Hemligheten är inte heller att agera, utan att vara den du verkligen är. Du har sett människor som hatar att vara med i kameran.

, hur de fryser och förändras till någon annan? Jag lovar dig från djupet av mitt hjärta att jag inte är falsk eller påhittad. Jag är den jag är, vare sig du gillar det eller inte.

Gunilla Persson, för när jag står framför kameran känner jag mig som mig själv. Hemligheten är inte heller att agera, utan att vara den du verkligen är.

Du har sett hur människor som inte gillar att vara med i kameran fryser och förändras till någon annan, eller hur? Jag lovar dig från djupet av mitt hjärta att jag inte är falsk eller påhittad.

Efter att bland annat SVT Nyheter Vasterbotten skrivit om stora ungdomsgrupper och

t ex dela flaskor med varandra, länets unga ska bry sig om andra, säger Gunilla Persson som är länets tillförordnade infektionsläkare.

Gunilla Persson säger att när man är ung kanske man känner att man inte kan bli sjuk och kanske till och med tror att man är odödlig. Men även om du inte själv blir sjuk kan du sprida smittan till andra människor.

När unga människor träffas kan de sprida sjukdomen till sina föräldrar eller vänner, av vilka några kanske arbetar på äldreboenden. Det är viktigt att tänka ett steg längre på grund av detta.

Gunilla Persson berättar att många unga känner att de har gått miste om viktiga evenemang, men alla evenemang behöver inte ställas in. Hon säger att det viktiga är att tänka om.

Hon säger att man kan träffas online eller i mindre grupper, tänka på att hålla sig ifrån varandra och ändå ha trevliga stunder tillsammans.

Erika, dottern, har också fått många fans, och Erikas stolta mamma lägger ofta upp bilder på henne på Instagram.

Men efter att bilderna på Erika har lagts upp mer än en gång har det kommit en hel del elaka kommentarer.

Många gånger har det handlat om Erikas tunna kropp eller hur hennes fans tycker att hon har klätt sig för lätt på sina bilder.

Medan han bodde i Dallas på 1980-talet hade Persson en liten del i såpoperan Dallas.

Perssons första tv-program var dokusåpan Svenska New hollywoodfruar 2010.

Programmet gick bara under en säsong och visades på TV3.

Hon har också varit med i åtta säsonger av Svenska Hollywoodfruar från och med 2017.

även på TV3.

2014 var Persson med i den svenska dokusåpan Reality Stars på Herrgården, som innehöll kända personer.

2015 fick hon en egen show som heter “Gunilla Says What She Thinks”, där hennes fans kunde rösta på de jobb hon var tvungen att prova. 2017 fick Persson ett nyhetsprogram på viafree som heter The Gunilla Show.

Alex Schulman är värd för The Schulman Show som sänds på Aftonbladets hemsida. Persson var gäst i programmet i februari 2013.

2015 arbetade Persson tillsammans med rapparen Dogge Doggelito för att göra en musikvideo. Persson var gäst i den norska talkshowen God kveld Norge! i oktober 2015.

Den 13 april 2017 orsakade en brand stora skador i Perssons bostad i Pacific Palisades som har legat i Svenska Hollywoodfruar. Under händelsen skadades Perssons mamma, som är 91 år gammal.

2018 deltog Persson i en version av Biggest Loser för kända personer, som var sho

wn på TV4

Från 1984 till 1990 var Gunilla Persson gift med Stephen Linville, som hon träffade i en skådespelarklass i Dallas.I slutet av 1980-talet bodde hon i New York i Francis Kelloggs lägenhet och dejtade prins Albert av Monaco.

Gunilla Persson Ung

Från 1990 till 1995 var hennes pojkvän hotellbyggaren Patrick Ellis.Erika, som föddes i augusti 2002, är hennes dotter.

Hennes dotter bor med sin mamma, Iris.den 22 maj 2018 greps Persson av Palm Beach-polisen för att ha stulit solglasögon. Han åtalades för grov stöld, vilket är ett grovt brott. Hon kom ut ur fängelset nästa morgon efter att hon betalat en borgen på 5 000 dollar.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %