0 0
Read Time:3 Minute, 56 Second

Håkan Hellström Ung /\ Musikern Hkan Georg Hellström är från Sverige. År 2000 blev låten “Kann ingen sorg for mig Göteborg” och albumet med samma namn hans stora hits i Sverige.

Hittills har han gett ut nio studioalbum. Åtta av dem var etta på den svenska albumlistan och den nionde, Ett kolikbarns bekantelser, var nummer två.

Hellström spelade trummor i det svenska indiepopbandet Broder Daniel från 1988 till 1994. Därefter spelade han kort med Karin Drejjer från The Knife i det svenska alternativrockbandet Honey Is Cool.

1997 gick han tillbaka till Broder Daniel för att spela bas. Han stannade med bandet till 2003, då han lämnade igen för att fokusera på sin solokarriär.

2006, efter sonens födelse, sa han att han skulle sluta turnera och spela in ett tag. Trots det spelade han fortfarande några spelningar här och där och fortsätter att släppa mycket framgångsrika album.

Den 5 juni 2016 gav han en konsert i Göteborg, där 70 144 personer dök upp, vilket var nytt rekord. Sommaren 2020 skulle han ha fyra konserter på Ullevi Stadion för att markera att det är 20 år sedan hans första album släpptes.

På grund av Covid-19 var alla konserter tvungna att ställas in. Hellstrom kom ut med albumet Rampljus Vol.1 den 15 maj 2020.

Detta var Hellstroms nionde album som nådde ettan på Swedish Albums Chart. Strax efter att Rampljus Vol.1 kom ut släppte Hellström albumet Rampljus. Skivan har sju nya låtar och låtarna från förra albumet.

Sorg över en förlorad kärlek är viktig för unga. När ungdomen bleknar så långsamt och fåfänga växer, ses människor som har känslor som svaga och patetiska. “Hämta dig, kom över det, du är inte ett barn längre”, säger samhällets plastmänniskor.

Men Hkan Hellström vägrar att stå i kö, vägrar att förvandla sin kropp till plast och vägrar ge upp sin mänsklighet. Hkan är 26 och bryr sig fortfarande om saker.

Alla som skriver om det säger att det handlar om tonårsångest, sorg eller vad de nu skriver. Jag vet inte varför de skriver så, jag fattar inte.

Han sitter och tittar ut över Göteborgs stad. Han är sjuk. Han har varit så här väldigt, väldigt länge, så det är inte bara förkylningen som stör honom.

Jag är ensam. Jag kommer förmodligen alltid att vara ensam. Jag har ställt in mig på det. Jag har många drömmar som inte är realistiska, och jag behöver nog en mogen kvinna, säger han tyst och sakta:

– Jag har aldrig haft en flickvän. Jag hade en när jag var 19 år. Hkan säger: “Jag vill fortfarande ha henne”, och han tittar på sina skor.

Om du har följt Hkan från Broder Pvel, Honey is Cool, och hans avgångar och uppgångar i Broder Daniel (som nu definitivt är på),

har du sett att han vill vara mer än “bara” en trummis, basist, gitarrist, eller sångare i ett litet band som Broder Pvel.

Hkan ville mer och hade större mål. Han ska göra det nu. Sätt dig fram. Stå på dig själv. Nu är namnet bara Hkan Hellström.

Håkan Hellström Ung ;Inte tillgänglig

Jag läser “It Took So Long to Grow Up”, en kärlekslåt av Hkan Hellström. Det är mer en sång om minnet av en kärlek som inte finns längre, eller åtminstone inte som den brukade.

Jag har inte hört Hkan Hellström sjunga den; Jag har bara läst hans ord, vilket jag gjorde på samma sätt som jag skulle läsa en lyrisk dikt. Titeln “Det tog så lång tid att bli ung” innehåller ett slags tes: tanken att livet går baklänges, från ålderdom till ungdom.

Orden går också igen i texten och bygger vidare på i en senare rad: “Vi blir aldrig nya igen, men vi blir heller aldrig gamla.” Det är upp till oss att avgöra om det är sant, tröstande, sorgligt eller hoppfullt.

När alla andra tackade nej kom du till mig. Jag kommer inte att hålla din hand, men jag kommer ihåg

Vi lärde känna alla dåliga saker och alla bra saker tillsammans.Dina tårar på mina byxor = Blå på mitt samvete

Vi var kära, men visste inte om det.Det tar tid och smärta att bli vuxen. ag ser oss i ett cymbalstänk ibland. Eller ljudet av en bilolycka. Och vad ledsen det gjorde mig vid en stolpe.

Håkan Hellström Ung

Försöker säga något alldeles för stort Vi blir inte nya Men bli inte gammal heller, Eva. Solen går upp med sådan självförtroende.

Det tog en evighet att bli gammal. När du har svikit alla andra kom du till mig, men jag tänker inte hålla din hand.Men jag minns det jävla och allt det vackra.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %