0 0
Read Time:4 Minute, 16 Second

Rosanna Charles Pappa /\ Rosanna Charles är personen som driver showen. Berättar om hans liv, från att han hoppade av skolan till att han var 16 och tjänade mycket pengar.

Influencers i Sverige behöver en agent och en chef. Caster för Big Brother och Ex on the Beach. Vi hör också om hennes app som heter Workish och det pratas mycket om.

Medan jag var på jobbet idag fick jag det värsta beskedet man kan få. Min pappa, som var den enda mannen i mitt liv, dog efter två års kamp mot cancer.

Det känns hemskt, och jag vet inte hur jag ska hantera det, men med hjälp av min familj och mina vänner ska jag försöka ta mig igenom det här så bra jag kan.

Jag är väldigt tacksam för alla som ringt eller skickat ett sms, men som ni säkert kan ana kan jag inte prata just nu. Jag mår verkligen hemskt!

Jag kommer inte att uppdatera bloggen på några dagar på grund av detta, men jag ville ändå meddela dig ifall du undrar vart jag tog vägen. Jag hoppas du förstår!

Igår kväll var vi hemma när vi hörde från några av dina följare att något liknande hade hänt på Kungsholmen, nära där vi brukade bo.

En man och en äldre kvinna gick på Hantverkargatan när de plötsligt gick fram till två ungar som var 9 år. Jag tog upp dem och började gå.

Vad de inte visste var att barnens föräldrar gick precis bakom dem på trottoaren och såg allt. De gick fram till paret och frågade om de kunde ta med barnen till parken, och de sa att de hade tillstånd från barnens föräldrar att göra det.

De visste inte att de pratade med föräldrarna, så det var en konstig situation som fick dem att skynda iväg. Kvinnans pappa kunde få en bild på henne.

Bianca Ingrosso, som är 26 år, har ett stort Instagramkonto och en egen sminklinje, Caia Cosmetics.

vilket har varit mycket i nyheterna på sistone. När deras julkalender kom ut fick den många dåliga recensioner för vad den stod. Många som köpte den tyckte att innehållet inte var värt priset.

Men även om folk har sagt dåliga saker om Caia så har Bianca fått mycket kärlek och stöd. Hon har också precis köpt en ny lägenhet, och hon och hennes pojkvän Phillipe Cohen närmar sig varandra.

Folk vet att de två gör slut och blir tillsammans igen, och när de inte är tillsammans dejtar Bianca Oliver Strige.

Bianca är mycket aktiv på sociala medier, och hon lägger upp bilder på sitt dagliga liv varje dag.

Många av bilderna används också i annonser för Biancas eget sminkmärke, Caia, och hon och hennes företag har precis flyttat in i ett nytt, snyggt kontor.

Vi har sett många bilder sedan dess, och den här var inte annorlunda. Även om Bianca och Caia har varit mitt i en storm på sistone,

Hon har många fans och följare som backar upp henne. Det tackar hon nu för i ett Instagram-inlägg.

Problemet är att ingen med det namnet bor på den adressen, men även om de gjorde det så tycker jag att det Ida gör kan betraktas som förtal.

Även om det du skriver är sant så är det fortfarande en lögn.

Rosanna Charles Pappa ;Inte tillgänglig

Den enda gången jag tycker att det är okej att klaga på sociala medier är om ett företag har agerat som ett svin och,

Till exempel lurade kunder på ett eller annat sätt och även då måste man välja sina ord noggrant och skriva under med sidenhandskar på.

Håller du med om vad Ida gör? Det den här tjejen gör är fel, och hon förtjänar att alla hennes hårddiskar kraschar och legobitar fastnar i hennes skor tills hon är 60. Men är det sant, som någon skrev i kommentarerna igår, att hon förtjänar att göra detta tills hon är 60?

att polisen ändå bara avslutar sådana här ärenden och att man kanske vill göra något åt ​​det.

Med andra ord en riktig Robin Hood-grupp.

Rosanna Charles berättade hela historien för mig, så jag vet allt som hände. Det här är väldigt dåligt, och jag kunde inte sova i natt för jag fortsatte att tänka på det.

Som förälder kan jag inte tänka mig något värre än att vara borta från mitt barn. Måtte ingen av oss någonsin behöva gå igenom det.

Nu, när Miriam väckte mig, satte jag mig på kanten av hennes säng och läste nyheterna. Jag slog på Nyheter24 och såg en annan liknande händelse, så jag drack mitt kaffe.

På Instagram stories kan influencern ses sjunga med i musiken när podcastern Rosanna Charles kör i över 150 km/h. Bianca skriver: “Rosanna kör som en dåre.”

Rosanna Charles Pappa

Om en åklagare vill titta närmare på fallet kan klippet användas som bevis.

Beroende på situationen kan fortkörningsböter också vara andra typer av brott, som att utsätta andra för fara genom att köra bil. Detta om du kör för fort mellan 31 och 40 km/h.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %