0 0
Read Time:4 Minute, 28 Second

Kammi Rosenskjold Pojkvän /\ Sidan på YouTube Kammi Husum Rosenskjold är 20 år gammal. Hon föddes i Danmark den 4 augusti 1997 och bor nu i Landvetter som ligger nära Göteborg.

Hon bodde i Danmark i några år, och det gör även Kammis bröder och hennes far.

Kammi började blogga när hon var 12 och började använda YouTube när hon var 16. Sedan dess har hennes YouTube-kanal vuxit med stormsteg.

Kammi är tillsammans med artisten Nicholai “Nico” von Benzon Hollesen , 22. Nyligen tillbringade paret Alla hjärtans dag tillsammans.

Sedan gick vi till en italiensk restaurang i Alingss och åt oxfilépasta. I november 2017 började Kammi och Nico dejta. Hon var med en Dennis innan dess.

Anja, Kammis 46-åriga mamma, har också en egen YouTube-kanal. Anjas videor har mycket att erbjuda sina nästan 110 000 prenumeranter –

Den har alla möjliga saker, från recept till skämt. Nyligen lurade hon Kammi att tro att hennes splitternya BMW hade blivit stulen.

I sina videobloggar har Anja också pratat om saker som är mer seriösa. Hon berättade bland annat om hur hon utsatts för sexuella övergrepp som barn.

Den videon fick mycket uppmärksamhet. Anja berättade i en intervju för Allas att hon fick över 2 000 mejl och kommentarer.

– Inte ens en av dem var dålig. Jag kanske gjorde något bra. Jag hoppas det, för nu vet jag att även om man hade en dålig barndom så kan man ändå klara sig bra i livet. Anja sa till Allas att han kunde bryta sig ur mönstret.

Det hela började när hennes dotter, Kammi Rosenskjold, åkte på semester. Idag har Kammi cirka 180 000 följare på sin YouTube-kanal och får betalt varje månad av företaget Splay som äger kanalen.

För att hon inte skulle tappa tittare medan hon var borta, fyllde hennes mamma Anja i.

Hon säger, “Under dessa två veckor hade jag och mina vänner väldigt roligt. Vi lade upp videor som var väldigt dåligt klippta och filmade, men vi fick många visningar.”

Strax efter sa Kammi till Anja att hon borde starta en egen kanal. Så mycket för det.

Hon startade en YouTube-kanal för ungefär två år sedan, där hon mest lägger ut recept. Men ibland gör hon också videor som är lite roliga.

Hon testar dejtingappar, tv-spel, övar på att sjunga med sin dotter och drar många spratt. Hon säger: “Haha, ja, jag har blivit modigare med tiden.”

20-åriga Kristina “Keyyo” Petrushina började använda YouTube när hon var 13. Hon har nu en av de största YouTube-kanalerna i Sverige, med 364 000 prenumeranter och 458 000 Instagram-följare.

Sedan hon gjorde sitt avtryck har Keyyo vunnit en rad fina priser i Golden Tube.

Hon var den första kvinnan som nominerades till och vann priserna “Årets Humorkanal” och “Sveriges roligaste YouTuber”.

Hon har även varit med i radio och TV som programledare. Ni kanske har hört henne i Morgonpasset i P3 eller sett henne på Barncancergalan och nu är hon på Talang med Par Lernström.

Men när hon lade upp sina första videos gillade inte alla vad hon gjorde. Flera av Anjas vänner tyckte att det var för avslöjande att göra en videoblogg.

De trodde att jag kan ha haft en 40-årskris. Hon säger att det fanns många bra överklaganden, men också många dåliga.

Kammi Rosenskjold Pojkvän ; Nicholai 

För 45-åringar med egna YouTube-kanaler är ganska sällsynta. De flesta är 20 år eller yngre.De kan inte berätta om din ålder, kön, hudfärg eller sexuella läggning. De är väldigt ärliga och öppna. Jag får aldrig någon åldersstämpel.

Men i slutändan är de flesta onlinekommentarerna om hennes videor positiva och vänliga.

Varför tror du att dina filmer är populära?

– Den äldre publiken tittar för att de ser sig själva i föreställningen. Hon säger att det är lite mysigt att se en mamma baka med den yngre.

– Att det har blivit så lyckat beror nog på hur nära vi är som familj. Jag ser det inte så ofta. Vi är med i varandras videor i stort sett hela tiden.

Kammis roliga och personliga videor är populära på YouTube. När hon var 18 år fick hon även YouTube-loggan tatuerad på armen.

Men Kammi, som har tatueringar över hela kroppen, är säker på att sticket inte kommer att vara något hon kommer att ångra.

Jag är väldigt glad! Vissa säger att jag kommer att ångra det, men YouTube är en så stor del av mitt liv nu att jag kanske ändrar mig. Kammi säger till Harryda-Posten, “Det har gett mig så mycket.”

Anja Rosenskjold har mer än 100 000 följare och är välkänd för alltför många onlinetittare.

Hon är också aktuell för industripriset Guldtuben, som delas ut till välkända YouTube-filmare från hela landet varje år sedan 2014.

I år är hon aktuell för årets bästa video på grund av en skämtvideo hon spelade på sin dotter Kammi.

där hon ändrade färgen på sitt rum till rosa medan hon var borta. Artikeln har klipp från videon.

Beslutet tas på Guldtubengalen i Stockholm på lördag. Hon tror dock inte att hon kommer att vinna den här gången.

Kammi Rosenskjold Pojkvän

Jag möter väldigt populära YouTubers, men jag känner redan att jag har vunnit i mitt hjärta. Anja Rosenskjold säger, “Det stora priset är hur stolt mina barn var.”

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %