0 0
Read Time:4 Minute, 0 Second

Tommy körberg barn /\ Bert Gustav Svenske sångaren och skådespelaren Tommy Korberg är också skådespelare. Som barn var Tommy Korberg solist i en kör och uppträdde i lokala shower. Albumet Nature Boy, som kom 1968, var hans stora genombrott. Det gav honom “Årets nykomling” Grammy.

På Eurovision Song Contest 1969 sjöng han “Judy, my girl”. Året därpå var “Drömmar om Elin” och “Som en bror över darkka vatner” två av hans största hits.

På 1970-talet spelade Korberg i banden Solar Plexus och Made in Sweden. Han spelade även i Mahagonny, Svea Hund på Göta Lejon och filmen Ronja Rovardotter.

Senare gjorde Tommy Korberg sig ett namn i musikaler, som Les Misérables, The Sound of Music, Chess och Rivieras Golden Boys, där han spelade en roll.

Tommy körberg barn ; Anton Körberg , Elvira Körberg

En av veteranerna i årets lopp är Tommy Korberg. Så mycket bättre. Han kommer på programmet med en enorm samling låtar och en pipa som verkar omöjlig att vara så bra.

Tommy Korberg älskar också sin familj. Med Anki Lidén har han en 43-årig son som heter Anton Korberg. Anton är en välkänd skådespelare som har gjort det bra för sig själv. Han har varit med i shower som den populära såpoperan Vita Logner.

Lite bio om Tommy Körberg

  • Han har också vunnit utmärkelser, såsom Guldmasken (1991), Karl Gerhards Hederspris (1995) och Cornelis Vreeswijk-stipendiet (2012).
  • Tommy Korberg föddes 1948 i Skellefte, som ligger i norra Västerbotten.
  • Hans mamma, Marta, som föddes 1929 och dog 1999 som Marta Korberg, var en 18-årig kvinna som aldrig varit gift.
  • Efter en hård förlossning blev Korberg akutdöpt på sjukhuset och hans mamma satte honom i ett fosterhem i Bjursele i ett halvår.
  • När hans familj såg att han blev illa behandlad där, tog hans farbröder hem honom, och han bodde hos sina morföräldrar i Odensala, Uppland, ett tag.
  • På den tiden hette Tommy Korberg fortfarande Thuresson.

Erlend Korberg, som nu är 24, är hans andra son. Han hade honom med Kirsti Skavberg Roaldsen. Han har också gått in i underhållningsbranschen och har arbetat på platser som Oscarsteatern.

Den tredje är lite av en slask. Elvira Korberg är elva år. Hon är barn till Tommy och Anne-Charlotte, hans fru.

Tommy har fått hantera många blickar eftersom han fick sitt tredje barn så sent.

Även om det är så många år mellan honom och Elvira har han haft en del oro över det.

Att ha tre barn från tre olika kvinnor gör det komplicerat i familjen. Men Tommy tror att han har vunnit.

Trots att ni gjorde slut är det viktigt att vara där. Det är viktigt att visa barnet att du finns där, men du behöver inte agera som att allt är bra.

Vad jag har sett är det bättre att visa dina barn att du är ledsen än att försöka hålla en front som de kan se igenom. Det är det värsta att bete sig som om man inte är det.

Tommy har sagt till mamma: “Jag vet vad jag pratar om. Jag har två starka söner vars mammor jag inte längre bor med.”

tommy körberg barn

TV3 visade den svenska såpoperan White Lies från 1997 till 2002. Under TV-programmet,

Publiken fick följa med karaktärerna till den sminkade staden Strömsvik. Det fanns en strandbar och ett sjukhus där det hände mycket runt personalen.

Anton Korberg spelade en viktig roll i detta TV-program. Han spelade baren Adam Frick året runt.

Anton var även programledare för tv-programmet Puzzle, som sändes på Kanal Lokal Sthlm, så du kanske har sett honom på den lilla skärmen tidigare.

Han vann Melodifestivalen nästa år med låten Judy min van, som fortfarande är en av de populäraste låtarna i Sverige.

Därefter tog karriären fart när Tommys låtar “Drommen om Elin” och “Som en bro over darkma vatten” blev stora hits.

På 1970-talet visade Tommy också att han var bra på att skådespela. Han var med i ett antal teaterföreställningar och filmen Ronja Rovardotter.

Tommy fick roller i stora musikaler som “Les Misérables”, “The Sound of Music”, “Chess” och “Riviera’s Golden Boys”. Han har också vunnit en rad priser.

Tommy Korberg har varit med i filmer och tv-program som “Dromkken”, “Gåsmamman”, “Finste familjen” och “Så mycket bättre”.

Ingen förälder skulle göra det, eller hur? Antons mamma och jag var ungefär halvvägs genom våra jobb. Jag hade precis avslutat “Hasse och Tage” på Dramaten.

Jag visste inte var jag var. Då var det inte så lätt att vara pappa som jag trodde det skulle vara.

När du tittar på barnet tänker du “vad fan vill du?” Du kan inte göra något åt ​​det nu. Tommy Korberg sa till Aftonbladet 2017 att han har gjort det bra hittills dock.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %