0 0
Read Time:3 Minute, 16 Second

Bert sundström fru /\ Bert Sundström, född den 14 januari 1959, i nuvarande Borlänge kommun, är en svensk journalist som var korrespondent för Rapport i Washington, D.C. 1996-1999 och som utrikeskorrespondent för SVT i Moskva 2002-2005.

När den svenska ambassadören gick till det ryska utrikesdepartementet för att få en förklaring fick han veta att det ryska utrikesdepartementet inte har några skäl att neka Sundström ett nytt visum för att komma in i landet i augusti 2005. Det är möjligt att Sundström ljög om sin visumansökan p.g.a. han var upprörd över att.

Migrationsverket avslog den ryske korrespondenten Kirill Antonovs begäran om förlängd vistelse och anställning i Sverige. SVT:s Bert Sundström, som tvingades lämna Moskva, har återvänt till den ryska marknaden. Den 22 september kommer han att vara i S:t Petersburg och bevaka banbrytandet för ett nytt vattenreningsverk i egenskap av journalist. För ryska korrespondenten Bert Sundström är det fortfarande långt kvar till vårlovet. Her name is Oroligheterna i EgyptenRedigera.

Fakta och bio om Bert sundström fru

  • Aktuellt rapporterade i sin 21:a sändning den 3 februari 2011, under den egyptiska revolutionen, att Bert Sundström hade gripits den dagen, konstaterats ha blivit allvarligt misshandlad och sedan förts till sjukhus i Kairo för vård.
  • Dessutom rapporterade SVT att han hade opererats för att reparera knivsår i rumpan.
  • Flera svenska och utländska medier har rapporterat att Sundström blivit knivhuggen i ryggen och nacken och fått sin skalle frakturerad.
  • Soldater klädda i varningsskott hackade på honom tills han dog.
  • Den 9 februari förde ett ambulansflyg Sundström tillbaka till Sverige.
  • Samtidigt får Bert Sundström nu stöd av två stora internationella pressorganisationer, World Association of Newspapers och World Editors Forum.

De har skickat protestbrev till Rysslands utrikesminister Sergey Lavrov.De vill att Sundström uppdaterar sitt visum och rapporterar från Ryssland.Hur känns det att vara tillbaka i Ryssland igen?- Bara för att jag måste komma in och göra en specifik journalistisk uppgift gör det inte det lättare att förstå.Vi är precis lika kunniga som vi var för två veckor sedan, med den viktigaste skillnaden är att jag inte är förbjuden att resa in i Ryssland.

Och om det inte är förbjudet så undrar jag om det är klokt att vara kvar i Ryssland hur länge som helst.Du beskrivs som en av de mest aggressiva utrikesreportrarna i tidningen Kommersant. Inte för svårt, men mer byråkratisk i tonen.Det har ställts ökade förväntningar på SVT som organisation.

Förutom ett samtal där någon sa att jag borde lämna landet, har jag inte upplevt några hot eller trakasserier.Ordern kommer från höjden och servicepersonalen planerar inga felsteg.”Jämför dina arbetsvillkor med dina ryska arbetskamraters. – Jag umgås faktiskt inte med mina ryska medarbetare.Men generellt sett har den statligt styrda byråkratin lyckats få media, särskilt tv, att leverera nyheter på ett sätt som tilltalar massorna. –

Man ska inte glömma att de saker som media ombeds göra är i linje med allmänhetens åsikter.Åt helvete med Putin.Göran Persson kunde bara hoppas på lika mycket folkligt stöd.Medierapporter har nämnt ditt personliga liv som en anledning till att du inte bör beviljas ett längre visum.

Bert Sundströms polska fru, ryska fru, har tidigare varit en present med en polsk tjänsteman Hon har permanent uppehållstillstånd i Estland och är medborgare i Ryssland. -Det är i bästa fall grundlösa rykten.Jag kan bara inte få mig själv att tro att det här har någon som helst betydelse för mitt personliga liv.

Och vad händer om man inte kan stanna i Ryssland?- Under de närmaste veckorna ska vi alla träffas på SVT för att försöka få ut bilden.Det råder fortfarande en viss oklarhet om detta är riktat till SVT eller mig.Det är ungefär allt vi har spikat; Ryska myndigheter kommer inte att få bestämma vem som ska fungera som SVT:s korrespondent.

Bert sundström fru

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %