0 0
Read Time:3 Minute, 15 Second

Christian olsson fru /\ Den svenska journalisten Bengt Christian Olsson föddes den 15 november 1965 i Kävlinge, Skne. Han arbetar för närvarande på Radiosporten och är showrunner för P4:s Karlavagnen.Vid två års ålder flyttade Christian Olsson till Göteborg där han tillbringade resten av sin barndom. Han var med och grundade ett företag som delade ut aktieoptioner.

Olsson rekommenderades som vän till P4 Göteborg av Leif “Loket” Olsson, som arbetade för den lokala sportreportaget på stationen på 1990-talet. Christian Olsson lämnade sin tjänst som annonschef på akvariebyrån för att göra karriär som sportskribent för Stockholmsbaserade Radiosporten. Han har nyligen hittat en jämförbar tjänst i Göteborg.
Kristina Hedberg, chef för programmets produktionsteam och en 1970-talsbebis, har tagit emot hans gåvor.Han har tre barn med henne.Hennes namn är Gordana Bosanac, och hennes make heter Gordana.

Fakta och bio om Christian olsson fru

  • En plats i tredjefinalen är reserverad för Christian Olsson.Han känner att han kan hoppa hur länge han vill eftersom han är i toppkondition och allt går hans väg.
  • Han kunde trots allt tänja på konkurrensens gränser och återvände hem med en guldmedalj och det svenska.
  • rekordet för flest tillryggalagda. distanser utanför hemmet, 17,79 kilometer.
    Skadan slutade dock göra ont när säsongen var över och han hittade samma rörlighet i fotled.

  • Under loppet av de efterföljande åren bröt Skadors sig från varandra och 2012 tog Christian beslutet att avsluta sin träning för gott.Vem visste vad han kunde göra?
  • Aldrig i mitt liv har jag varit så driven av några andra drömmar än mina idrottssträvanden.I dag tillbringar han halva tiden som manager för andra elitdansare, bland annat Sarah Sjöström, som han är huvudansvarig för.


Allt som inte har med ren tävling och träning att göra är förbjudet för Christian, inklusive mediaintervjuer, sponsringsavtal och kontraktsförhandlingar.Jag försöker lära den yngre generationen att inte göra samma misstag som jag gjorde.

Jag brukar delegera kontakthantering till en chef.Christian försöker få sina unga idrottare att tänka på framtiden, om än bara lite.


Som gymnasieelev fortsatte han det naturvetenskapliga spåret eftersom han gillade matematik och naturvetenskap.Ett tag dagdrömde han om att bli astronom.Men det är aldrig för sent att starta något nytt.Jag kunde se mig själv läsa något som juridik eller ekonomi.
Hur som helst tycker jag att affärer är fascinerande och skulle välkomna chansen att fördjupa mig djupare inom området.


Den andra sidan av hans arbete handlar om att stödja unga idrottare, och det gör han under eget varumärke, bland annat som läsare.Att spendera mycket tid med mina barn är det bästa jag kan göra.Redan i grundskolan träffade han sin blivande fru Gordana.
Efter att ha lärt känna varandra ett tag höll de ihop, och här är de, 18 år senare.


Som SOS Alarm-växeloperatör är Gordana en kvinna som Christian kan vara förvirrad över sin förmåga att klara av att höra om så mycket nöd.Med andra ord, hon har uppenbarligen en tystnadsplikt, så jag kommer inte att få några detaljer från henne.Men hon har mycket ansvar från samhällets mörka sida.Jag kunde bara inte lista ut det.


Christian Olsson var den lilla ungen som fastnade för mig när jag var som professionellast.
Han var min lillebror från en annan mamma, tyckte att min guld-Audi A3 var söt och blev imponerad när jag köpte en 37-tums “tjock-TV” efter år 2000. Året därpå klättrade trestegshopparen till toppen av priset pallplats vid VM i Edmonton och tog en silvermedalj.
Åldern.


Vi slår oss ner för en måltid vid bordet, och snart är det som om tiden stått stilla; mellanmålet kommer att snurra runt precis som det gjorde tidigare.
Efter alla dessa år utan kontakt har jag många frågor och ärligt talat en hel del tur att jag äntligen kan få svar.

Christian olsson fru

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %