0 0
Read Time:3 Minute, 7 Second

Per Gessle Förmögenhet /\ En popsångare, låtskrivare och musiker, Per Gessle är välkänd inom sitt område. Som den manliga halvan av den svenska poprockduon han grundade tillsammans med Marie Fredriksson 1986, är han mest känd för sin roll i bandets historia. Albumen Look Sharp! (1988) och Joyride (1990) av duon gav dem internationell berömmelse mot slutet av 1980-talet respektive början av 1990-talet (1991). Vad är Per Gessle för en kille?

Popsångare. Sedan den 12 januari 1959 har jag bott i Halmstad, Sverige. Värdet på Per Gessles goodwill har uppskattats till 800 miljoner svenska kronor. Innan han bildade Roxette hade han en framgångsrik karriär som sångare i det svenska indiebandet Gyllene Tider. Bandet släppte sina tre första album i början av 1980-talet men bröt upp kort efter att ha släppt sitt fjärde studioalbum, The Heartland Café (1984). Gessle spelade in flera soloalbum på svenska och engelska mellan sin tid med Roxette och Gyllene Tider.

Fakta och bio om Per Gessle Förmögenhet

  • Han är värd mer än 300 miljoner svenska kronor, och pengarna fortsätter att rulla in för Per Gessle.
  • Hans företag, Tourist trap AB, redovisade en vinst på nästan 3,8 miljoner svenska kronor förra räkenskapsåret, 2,5 miljoner kronor mer än föregående räkenskapsår.
  • Per Gessle har tidigare berättat om sina förmågor och sagt: “Jag har haft så mycket tid framför mig att jag inte har behövt oroa mig för den typ av saker som vanliga döda män behöver oroa sig för.
  • ”1976 gick Per Gessle med i bandet som skulle bli Gyllene Tider.
  • Snart var de ett av Sveriges mest framgångsrika band, men deras upplösning kom efter att deras fjärde album, 1984:s The Heartland Café, inte matchade framgångarna från deras tidigare ansträngningar.

Efter mycket övervägande har vi bestämt oss för att pensionera Gyllene Tider… på obestämd tid.Per Gessle, Gessles första soloalbum, gavs ut 1982, och hans andra, Scener, följde strax efter upplösningen av Gyllene Tider 1985. Innan de bildade Roxette 1986 hade Gessle och Marie Fredriksson varit vänner sedan en tid tillbaka.Gessles “Neverending Love” var deras första stora hit, och de gjorde snart Pearls of Passion av material som var tänkt att finnas på Pers tredje soloalbum.


Efter framgången med Look Sharp!och Joyride, fortsatte Roxette med fyra singlar nummer ett i USA och två singlar nummer två.Per publicerade en demosamlings-CD med titeln P väg, 1982-1986, 1992, efter Roxettes popularitet i början av 1990-talet.Roxette tog en paus efter sin globala turné till stöd för Crash!bom!


Bang!Gessle släppte sitt första engelska soloalbum 1996 med Brainpool och Gyllene Tider som bakgrundsmusiker, efter en återförening och turné med bandet.Senare album skulle också ha Brainpools Christoffer Lundquist arbetat med Gessle.Vill du vara min bebis?,Kix och I Want You to Know var alla hitsinglar från 1997 års album The World According to Gessle.
För alla tre spåren fungerade Jonas Kerlund som videoregissör.


Bonusspår och alternativa versioner av låtar inkluderades på albumets nyutgivning 2008.
Samlingsalbumet Hjärtats trakt – en samling släpptes 1997.Per Gessle är, allt övervägt, en tystlåten man som lever en relativt lågmäld tillvaro; han bryr sig inte så mycket om rampljuset, utan föredrar istället att fokusera på de saker som verkligen betyder något för honom, som musik och familj.


Han bor för närvarande i en herrgård som uppskattas vara värd över 25 000 000 dollar tillsammans med sin fru Gessle och deras son Gabriel i Halmstad, staden där han växte upp och älskar mycket.Dessutom är han lite av en bilfantast.Han har totalt sexton Ferrari i sitt garage, och han älskar varenda en av dem.More about this source textSource text required for additional translation information.

Per Gessle Förmögenhet

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %