0 0
Read Time:3 Minute, 30 Second

Melinda jacobs ålder /\ Maria Melinda Jacobs är en svensk scoutledare, mamma, författare och förespråkare för barns rättigheter. Hon föddes den 30 april 1984 i Norra Skrävlinge församling i nuvarande Malmöhus län. Hon blev vida känd i media som fosterföräldrar till “Lilla hjärtat”. Melinda Jacobs växte upp i Teckomatorp, Sverige med sin far efter hennes farföräldrars skilsmässa. Innan hon blev mamma på heltid 2020 arbetade hon som psykologassistent i Motala.

Esmeralda Gustafsson (2016-2020), känd i media som Lilla hjärtat, anslöt sig till Melinda Jacobs och Lasse Lundbergs familj i Vadstena när hon var sju veckor gammal. Esmeralda gavs till sina biologiska föräldrar i Norrköping när hon var tre år gammal, trots deras pågående missbruk av henne, efter att de hade gått till domstol och fått vårdnaden. Det var två månader senare innan hennes kropp upptäcktes. Lilla hjärtats död blev en nationell nyhetshändelse som gav eko i hela Sverige.

Fakta och bio om Melinda jacobs ålder

  • Melinda Jacobs har debatterat i riksdagen och deltagit i en mängd olika medier i sin kamp för barns rättigheter.
  • Tragedin har öppnat politikers ögon för barnens svåra situation och banat väg för en rad policyförändringar.
  • Tillsammans med medförfattaren Minna Tunberger publicerade hon Hon hette Esmeralda: The Story of Little Heartbreak Year 2021.
  • För sin kamp för våldsutsatta barns rättigheter har Melinda Jacobs nominerats till Expressens Årets kvinna 2021.
  • Hon kom tvåa (bakom Anders Tegnell) när Icakurirens läsare skanderade årets mest betydelsefulla svenska ord 2021. Melinda Jacobs var gift med Anders Hildeskog, musiker och trummist i dansbandet Wahlströms, 2009 till 2012, och med Lasse Lundberg Jacobs, musiker och medlem i dansbandet Blender, från 2016 till 2020.
  • Hon tar för närvarande hand om tre biologiska barn och många fosterbarn.
  • Hon är för närvarande bosatt i Vadstena.


Sommaren 2022 uppträder hon tillsammans med musikern Martin “E-type” Eriksson.
Sammantaget har det gjorts fem ändringar i smyg hittills och fyra på eftersläpningen.
Hans insatser öppnade politikers ögon för barnfrågor, men förändringen kom från ingenstans.Melinda Jacobs, trebarnsmamma, berättar historien om hur hon döpte sin dotter Esmeraldas rum efter den lilla kolibrien och varför hon, vid 18 års ålder, bestämde sig för att öppna sitt hems dörrar för barn som behöver Femina.


Eftersom jag inte hade en modersgestalt i mitt liv, anser jag att moderlig vägledning är en av de mest värdefulla livsläxorna någon kan lära sig.Tonringarna äter sommarlovs-frukost I morgonrock, dotter nummer tre är hos sin pappa, tvringen har bara lämnats p förskola, och I babysittern har Vincent, sju mnader, ftt till ett gung som fr bebisen att jollMelinda Jacobs river en strumpa från familjens bulldogs tassar och förklarar att hunden fick “palettsjukan” under kaoset med att hunden hade utslag.


Väggarna är täckta med fotografier av hennes familj, inklusive hennes förstfödde, Daniel, som var 16 vid den tiden och i desperat behov av en fristad.ch så var det Emil, som bara inte kunde bo hos sin familj.emma i Vadstena detta är dagen.Melinda Jacobs gör mycket trädgårdsarbete, uppmuntrar barn att delta i fritidsaktiviteter, ser till att de kommer till skolan och förskolan i tid, lagar mat och städar.


Efter utgivningen av hennes bok Hon hette Esmeralda i augusti 2021 har hon äntligen börjat landa igen.Boken som Melinda skrev tillsammans med Minna Tunberger har vunnit flera priser och sålt i tusentals exemplar.Tidigare än något annat har kommentarer på Melindas Instagramkonto strömmat in från läsare som slukt boken.För att uttrycka det enkelt, jag hade aldrig kunnat föreställa mig hur väl det skulle tas emot.


Män i olika åldrar har läst den, och många studenter på socionom-, statsvetenskaps- och juridikprogrammen har rapporterat att de använder den som en del av sin utbildning.
Det är goda nyheter, för det betyder att vi kan förhindra att det som hände med Esmeralda händer igen, säger Melinda.


Esmeralda, eller “Lilla hjärtat” som hon först kallades av socialtjänsten och sedan av hela svenska befolkningen när de saftiga detaljerna om hennes död blev allmänt kända, bodde hos Melinda och hennes familj från det att hon bara var några veckor gammal.
Esmeralda skulle ha fyllt sexton i april.Hon borde ha packat sin skolväska och börjat förbereda sig för

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %