0 0
Read Time:3 Minute, 9 Second

Melinda jacobs barn /\ Maria Melinda Jacobs är en svensk scoutledare, mamma, författare och förespråkare för barns rättigheter. Hon föddes den 30 april 1984 i Norra Skrävlinge församling i nuvarande Malmöhus län. Hon blev vida känd i media som fosterföräldrar till “Lilla hjärtat”. Melinda Jacobs växte upp i Teckomatorp, Sverige med sin far efter hennes farföräldrars skilsmässa. Innan hon blev mamma på heltid 2020 arbetade hon som psykologassistent i Motala.


Esmeralda Gustafsson (2016-2020), känd i media som Lilla hjärtat, anslöt sig till Melinda Jacobs och Lasse Lundbergs familj i Vadstena när hon var sju veckor gammal. Esmeralda gavs till sina biologiska föräldrar i Norrköping när hon var tre år gammal, trots deras pågående missbruk av henne, efter att de hade gått till domstol och fått vårdnaden. Det var två månader senare innan hennes kropp upptäcktes. Lilla hjärtats höst blev en nationell nyhet som fängslade hela Sverige.

Fakta och bio om Melinda jacobs barn

  • I framtiden hoppas artisterna Martin “E-type” Erikson och Melinda Jacobs kunna välkomna sitt första barn tillsammans.
  • De tillkännager sin glädje genom att lägga upp en Instagram-bild på sig själva i en bil tillsammans, med Melinda Jacobs som håller handflatan över sin växande mage.
  • Melinda Jacobs har debatterat i riksdagen och deltagit i en mängd olika medier i sin kamp för barns rättigheter.
  • Tragedin har öppnat politikers ögon för barnens svåra situation och banat väg för en rad policyförändringar.
  • Tillsammans med medförfattaren Minna Tunberger publicerade hon Hon hette Esmeralda: The Story of Little Heartbreak Year 2021.För sin kamp för våldsutsatta barns rättigheter har Melinda Jacobs nominerats till Expressens Årets kvinna 2021.
  • Hon kom tvåa (bakom) Anders Tegnell) när Icakurirens läsare skanderade årets mest betydelsefulla svenska ord 2021.
  • Melinda Jacobs var gift med Anders Hildeskog, musiker och trummis i dansbandet Wahlströms, från 2009 till 2012, och med Lasse Lundberg Jacobs, musiker och medlem i dansbandet Blender, från 2016 till 2020.


Hon tar för närvarande hand om tre biologiska barn och många fosterbarn.
Hon är för närvarande bosatt i Vadstena.Hon har uppträtt med Martin “E-type” Eriksson, en musiker, sedan sommaren 2022. Barnet är Eriksons första och han kallar expeditionen “världens största under.”Det känns otroligt coolt, riktigt speciellt och helt ur den här världen.
Han sa till Expressen att han tycker att upplevelsen bara är hundra procent spännande och njutbar.


Eftersom musikern är 56 år och lite äldre än den genomsnittliga shopparen har han de senaste åren känt att han kanske aldrig kommer att få uppleva hur det är att bli pappa.
Varje år får jag en känsla av att det här kan vara ett av de äventyr jag bara inte kan vara med om.har han inte upplevt någon ånger eftersom han är så tacksam för alla andra spännande upplevelser han har haft i sitt liv.


Med tanke på att Melinda Jacobs har fått flera barn de senaste åren har hennes man föreslagit att de ska börja titta på lite större fastigheter.Melinda Jacobs har varit familjehemsförare och mamma på “Lilla hjärtat” de senaste 20 åren.Erikson håller med om att familjen och mannen skapar en riktigt trevlig miljö.Melinda Jacobs svarar, “Ingen vet någonsin säkert, men vi är inte riktigt där än.


“Det var i april när paret bekräftade sitt förhållande.Erikson sa då till Expressen: “Jag har verkligen träffat kärleken. Det tog lite tid, flera fans.Jag är väldigt nöjd med mitt privatliv just nu.Melinda Jacobs utsågs till “Årets släkting” av Expressen för femte gången och hon har talat i Sveriges riksdag om barns rättigheter.Martin Erikson har i det lägsta tillfället tagit en annan färgskala för den E-typ som lyssnarna känner igen honom som och har istället börjat spela med hårdrocksbandet Dampf.

Melinda jacobs barn

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %