0 0
Read Time:3 Minute, 3 Second

Melinda jacobs barn /\ Maria Melinda Jacobs är en svensk sjöman, hemmafru, författare och förespråkare för utsatta barns rättigheter. Hon föddes den 30 april 1984 i Norra Skrävlinge församling i nuvarande Malmöhus län. Hon blev vida känd i media som fosterföräldrar till “Lilla hjärtat”.


Melinda Jacobs växte upp i Teckomatorp, Sverige med sin far efter hennes farföräldrars skilsmässa. Innan hon blev mamma på heltid 2020 arbetade hon som psykologassistent i Motala.Esmeralda Gustafsson (2016-2020), känd i media som Lilla hjärtat, anslöt sig till Melinda Jacobs och Lasse Lundbergs familj i Vadstena när hon var sju veckor gammal.

Esmeralda gavs till sina biologiska föräldrar i Norrköping när hon var tre år gammal, trots deras pågående missbruk av henne, efter att de hade gått till domstol och fått vårdnaden. Det var två månader senare innan hennes kropp upptäcktes. Lilla hjärtats höst blev en nationell nyhet som fängslade hela Sverige.

Fakta och bio om Melinda jacobs barn

  • Melinda Jacobs har debatterat i riksdagen och deltagit i en mängd olika medier i sin kamp för barns rättigheter.
  • Tragedin har öppnat politikers ögon för barnens svåra situation och banat väg för en rad policyförändringar.
  • Tillsammans med Minna Tunberger gav hon ut Hon hette Esmeralda: Berättelsen om små hjärtan i nöd 2021. För sin kamp för våldsutsatta barns rättigheter har Melinda Jacobs nominerats till Expressens Årets kvinna 2021.
  • Hon kom tvåa (bakom Anders Tegnell) när Icakurirens läsare skanderade årets mest betydelsefulla svenska ord 2021. Melinda Jacobs var gift med Anders Hildeskog, musiker och trummist i dansbandet Wahlströms, 2009 till 2012, och med Lasse Lundberg Jacobs, musiker och medlem i dansbandet Blender, från 2016 till 2020.


Hon tar för närvarande hand om tre biologiska barn och många fosterbarn.
Hon är för närvarande bosatt i Vadstena.Sommaren 2022 uppträder hon tillsammans med musikern Martin “E-type” Eriksson.I framtiden hoppas artisterna Martin “E-type” Erikson och Melinda Jacobs kunna välkomna sitt första barn tillsammans.


Barnet är Eriksons första och han kallar expeditionen “världens största under.”Det känns otroligt coolt, riktigt speciellt och helt ur den här världen.Han sa till Expressen att han tycker att upplevelsen bara är hundra procent spännande och njutbar.Med tanke på att Melinda Jacobs har fått flera barn de senaste åren har hennes man föreslagit att de ska börja titta på lite större fastigheter.


Melinda Jacobs har varit familjehemsförare och mamma på “Lilla hjärtat” de senaste 20 åren.
Erikson håller med om att familjen och mannen skapar en riktigt trevlig miljö.Melinda Jacobs svarar, “Ingen vet någonsin säkert, men vi är inte riktigt där än.”Det var i april när paret bekräftade sitt förhållande.Erikson sa då till Expressen: “Jag har verkligen träffat kärleken. Det tog lite tid, flera fans.


Jag är väldigt nöjd med mitt privatliv just nu.Melinda Jacobs utsågs till “Årets släkting” av Expressen för femte gången och hon har talat i Sveriges riksdag om barns rättigheter.
Martin Erikson har i det lägsta tillfället tagit en annan färgskala för den E-typ som lyssnarna känner igen honom som och har istället börjat spela med hårdrocksbandet Dampf.


Sammantaget har det gjorts fem ändringar i smyg hittills och fyra på eftersläpningen.
Hans insatser öppnade politikers ögon för barnfrågor, men förändringen kom från ingenstans.Melinda Jacobs, trebarnsmamma, berättar historien om hur hon döpte sin dotter Esmeraldas rum efter den lilla kolibrien och varför hon, vid 18 års ålder, bestämde sig för att öppna sitt hems dörrar för barn som behöver Femina.Eftersom jag inte hade en modersgestalt i mitt liv, anser jag att moderlig vägledning är en av de mest värdefulla livsläxorna någon kan lära sig.

Melinda jacobs barn

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %