0 0
Read Time:3 Minute, 38 Second

Carl Falk Föräldrar /\ Den svenska låtskrivaren, skivproducenten och musikern Carl Anthony Falk-Gramer har samarbetat med artister som Demi Lovato, One Direction, 5 Seconds of Summer, Nicki Minaj, Ellie Goulding, Madonna, Avicii, Ariana Grande, Charlie Puth, Jason Derulo, Westlife, Hilary Duff, Iggy Azalea och Liam Payne. Falk studerade vid Adolf Fredriks Musikskola i Stockholm. Efter att Cheiron upplöstes slog han sig ihop med Kristian Lundin, Andreas Carlsson och Jake Schulz för att lansera en ny produktions- och förlagsfirma som heter “The Location”, som hyrde Cheiron-anläggningarna.

Efter Falks avhopp från “The Location” 2007 bildade Rami Yacoub och Steve Angello en ny grupp i Los Angeles i april 2010. (Swedish House Mafia). När Carl och Rami återvände till Sverige etablerade de Kinglet Studios, en produktionsfirma och studio. One Directions “What Makes You Beautiful”, “One Thing”, “Live While We’re Young” och “Kiss You”, såväl som Nicki Minajs “Starships” och “Pound The Alarm”, skrevs eller producerades av honom sedan 2010. Baserat på Storbritanniens 100 mest sålda singlar 2012, rankades Carl som nummer 4 på Music Weeks topp 100 låtskrivare 2012. [Citat behövs] Låten “Starships” slog också rekord det året på amerikanska Billboard-listorna.

Fakta och bio om Carl Falk Föräldrar

  • passerade The Black Eyed Peas “I Gotta Feeling” på listorna efter sin första vecka i topp tio och stannade där i totalt 21 veckor i rad.
  • Citering krävs) I början av 2013, i februari månad, hade den sålt över sju miljoner digitala nedladdningar över hela världen.
  • Citat krävs) Därefter vann hans låtar “Starships” och “What Makes You Beautiful” ASCAPs årliga utmärkelser för årets mest framförda musik.
  • Både “Shouldn’t Come Back” och “Really Don’t Care” på Demi Lovatos album från 2013 med titeln “Demi” skrevs tillsammans av Falk och Lovato.
  • Andra artister han har samarbetat med är Jason Derulo (“Rest of Our Life”) och Tiesto (“Red Lights”).


2014 samarbetade Falk med David Guetta på Ariana Grandes topplista “One Last Time”, som nådde sin topp på nummer tretton på Billboard Hot 100. Under 2015 skrev Falk hits för artister som Avicii (“Broken Arrows”) och Madonna (“Devil Pray”), liksom låtarna The Vamps (“Rest Your Love”), Carly Rae Jepsen (“Your Type”), Ellie Goulding (“Lost & Found”) och Falk själv (“Devil Pray” ).För att “alltid ha gitarr på mina spår, nästan som ett kännetecken”, är gitarren hans favoritinstrument.


Carl började lära sig att spela bas, piano, fiol och trummor i unga år och blev snabbt skicklig på dem alla.2013 tog Falk hem gitarrpriset STIM Platinum.Falk experimenterade med många instrument innan han övergick till rollen som textförfattare och skivproducent.
2002 började han arbeta i studion The Location, som låg i samma byggnad som den legendariska Cheironstudion.Falks stora genombrott kom 2003 med hitalbumet Obvious, som han skrev och spelade på tillsammans med popgruppen Westlife.


I slutet av 2000-talet startade han tillsammans med Rami Yacoub produktionsbolaget Kinglet Studios.Falk har bland annat skrivit låtar för Avicii, Nicki Minaj, One Direction, Demi Lovato, The Wanted och Taio Cruz.Men ekonomiskt har det inte alltid varit en dans på rosor.
Hon berättar I podden “Fundamentalt” med Anna Hegestrand och Jacob Lieberman hur hon hamnade I skiten” efter separationen från pappan till första barnet.

Jag separerade när min son var två månader, hade precis sagt upp mig från ett snabbt jobb och köpt en ny lägenhet.Jag hade inte en särskilt stor modersdeposition, så jag visste att jag skulle behöva sitta ut skidsäsongen.Det gjorde mig riktigt orolig, till den grad att jag bestämde mig för att jag aldrig skulle sitta i den stolen igen.Jag vill aldrig mer vara så beroende av en annan person.


Malin Gramer, 42, är för närvarande gift med hitman Carl Falk, 39; paret har ett barn tillsammans och ytterligare ett barn från ett tidigare förhållande.Falk har skrivit hittexter för artister som Avicii, Nicki Minaj, One Direction och Demi Lovato.Han har tjänat mycket pengar genom sitt företag.Avslöjar hon I podden om att det är delad ekonomi som gäller hos familjen Gramer&Falk.


Trots att vi är gifta har vi fortfarande ingen gemensam ekonomisk situation; istället har han sina pengar och jag har mina.Det är uppenbart att han kommer att lägga in mer pengar om vi bestämmer oss för att köpa ett hus tillsammans.Men vi delar inte ett enda bankkonto.

Carl Falk Föräldrar

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %