0 0
Read Time:3 Minute, 36 Second

Jon Olsson Förmögenhet /\ Jon Olsson, ursprungligen från Sverige, är en professionell friåkare och alpin skidåkare. Olsson började sin karriär som skidåkare, men han gick över till tvillingtips när han var 16 år och gav upp skidåkningen. Han tävlar nu i freestyle och skidracing. Hur ansedd är Jon Olsson?

Skidåkare. Född den 17 augusti 1982 i Mora. Värdet på Jon Olssons goodwill har uppskattats till cirka 75 miljoner svenska kronor. Han sänder sitt liv på sociala medier och krönika sina dagliga bedrifter i videobloggar på YouTube. Han började dejta Janni Delér 2012; de gifte sig i november 2017 och bytte bröllopsgåvor i juni 2018 i Marbella. Paret välkomnade sin son, som de döpte till Léon, i november 2019. I slutet av 2020 kommer Jon Olssons YouTube-kanal att ha samlat över 1,5 miljoner prenumeranter. De två var absoluta mästare i sök- och räddningskonsten.

Nu är YouTube-framgång oundviklig.Jon Olsson är VD för ett mångmiljonföretag och köpte nyligen en udde för 39 miljoner svenska kronor.Både Mattias Hargin och Jens Byggmark är relativt nya i branschen, men de närmar sig det från väldigt olika håll.Enligt SportExpressen diskuterar de livet efter en skidolycka, bland annat hur man blir ett personligt varumärke och vikten av pengar.

Fakta och bio om Jon Olsson Förmögenhet

  • De två var absoluta mästare i sök- och räddningskonsten.
  • Nu är YouTube-framgång oundviklig.
  • Jon Olsson är VD för ett mångmiljonföretag och köpte nyligen en udde för 39 miljoner svenska kronor.
  • Både Mattias Hargin och Jens Byggmark är relativt nya i branschen, men de närmar sig det från väldigt olika håll.
  • Enligt SportExpressen diskuterar de livet efter en skidolycka, bland annat hur man blir ett personligt varumärke och vikten av pengar.- Jag tjänar inga pengar på YouTube, säger Hargin.
  • Jag vet inte om jag hade gjort det om jag inte fått betalt för det, säger Byggmark.
  • Alla liknar Gunde Svan genom att de är välkända bland de unga men av en helt annan anledning bland de äldre.
  • YouTube är för Jon Olsson Delér, 39, Jens Byggmark, 36, och Mattias Hargin, 35, vad Gundes Fngarna p Fortet är för Gundes.
  • Det fanns totalt tre unga, vältränade bergsbestigare i gruppen.


Jon Olsson vann juniorernas superjätteguld i slalom 1999, men han bestämde sig för att fokusera sin framtida satsning på freeskiing och big air istället.För att gå med på sina två segrar, fyra andraplaceringar och två tredjeplaceringar i 127 karriärstarter i världscupen, vann Jens Byggmark silver vid 2011 VM i slalom i Garmisch-Partenkirchen.Mattias Hargin vann tre VM-medaljer, två individuella pallplaceringar i världscupen och världscuptiteln i sterrikas Kitzbühel.


Nu lägger de alla tre ut sina karriärer på YouTube.Den svenska versionen av YouTube debuterade i oktober 2008.Redan ett år tidigare hade Jon Olsson lagt upp sin första video där han berättade för tittarna att han skulle ta dem med sig i sitt dagliga liv.Resten är, som man säger, historia.Just nu har Jon Olsson 1 540 000 prenumeranter som tittar på hans exklusiva videoplattformssändningar varje dag.


Hans Lamborghini-stuntvideo från 2012 har setts runt 4,8 miljoner gånger.Under de kommande två månaderna försökte jag komma på vad jag ville göra med mitt liv.Det och mer säger han på YouTube-kanalen “Byggis och Mackan”, som han lanserade 2018 tillsammans med sin tidigare sponsor, Markus Thunholm.Mattias Hargin bor i stadsdelen Vasastan i Stockholm och han är VD för företaget Mattias Hargin AB, som handlar med olika sport- och underhållningsprodukter samt omfattande reklam- och marknadsföringskampanjer.


Inte ens efter att ha avslutat sin alpina karriär 2019 hade Mattias Hargin inga konkreta planer för sin YouTube-kanal.Det hade jag inte, men jag hade några idéer och planer; en sak jag visste med säkerhet var att jag ville fortsätta åka skidor; Jag lever för spänningen i det.Jon Olsson Delér har tjänat mycket pengar på sin karriär.Han sålde precis sin enorma 800 kvadratmeter stora villa i Marbella, Spanien, och har också köpt fastighet på den indonesiska ön Lombok.


På sommaren spenderade han 39 miljoner kronor på en herrgård i Vikingshill, också det i Nacka.Är inte normen, säger Byggmark och skakar på huvudet.Men det är perfekt eftersom våra fruktfladdermöss är systrar och de har sina egna små sommaroas där ute.

Jon Olsson Förmögenhet

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %