0 0
Read Time:3 Minute, 37 Second

Kishti Tomita Pojkvän /\ Kishti Sylvia Margareta Tomita Toure, tidigare känd som Tomita & Dean och född Kirsti Sylvia Margareta Olsén den 19 november 1963 i Stockholms Farsta församling, är en svensk rostcoach och artist. Efter att ha varit medlem i Idol-juryn under dess 2004–2007 och 2017–nuvarande iterationer, fick hon ett brett erkännande.
Kishti Tomita växte upp i Handen, Haninge kommun[4][6] med sin äldre syster, och började sin karriär 1994 efter att ha studerat vid New England Conservatory of Music i Boston, Massachusetts, USA.

Robyn, Loreen Talhaoui, Mans Zelmerlöw, Dilba, Alex Sparrow, Sara Lumholdt, Pauline Kamusewu, Kaah, Lisa Miskovsky, Maria Andersson, Eye N’I, Jennifer Brown, Cajsalisa Ejemyr, Afro-Dite och Paula Abdul från USA är bara några av de popartister hon har samarbetat med. Hon har även arbetat med hårdrockaren Pain och konståkaren Elin Klinga som tränare.

Fakta och bio om Kishti Tomita Pojkvän

  • Kishti Tomita, 57 vid tidpunkten för deras första möte 1987, är medlem i Idol-juryn och är gift med IT-utvecklaren Kristen Dean.
  • En annan gång hon gav sig själv var 1988, till Ulf Danielson, och deras förhållande varade till 1993.
  • Kishtis tredje partnerskap, med aikido-stormästaren Takeji Tomita, varade lite längre.
  • Mellan 1999 och 2007 gavs de bort som freebies.
  • För att hitta nästa stora Idol har 54-åriga Kishti Tomita återvänt till tävlingen.
  • Kishti har en enorm musikalisk talang, men många människor är förvånade över att lära sig om hennes personliga liv.
  • Ja, det var allmänt erkänt att premiären av Idol 2021 på en tisdagskväll var en stenig början.
  • Vi ser inga mindre än Katia Mosally, Anders Bagge, Kishti Tomita och Alexander Kronlund i årets jury och de kommer alla att arbeta tillsammans för att få landets största stjärnor i framkant.


Och redan årets deltagare har väckt starka känslor av att vara snedställda, rivna, klottrade på och fått det gungiga ögat från domarnaJag säger bara en sak, eller – jag säger bara en sak.Anders Bagge sa till en av de sökande: “Det där är Globen.”Många tittare är nyfikna på de off-the-beaten-bana aspekterna av Idol-domarnas liv, som deras personliga liv och relationer, förutom auditionerna och nya stjärnskott som är programmets kännetecken.
Kishtis nuvarande point guard, Souleymane Toure, började 2012 som klubbens femte och kanske sista äktenskapet.

De gled isär 2017, men de hittade varandra igen efter en tid och är nu ett mycket lyckligt par.De har levt tillsammans som ett gift par sedan 2011.Men första gången de sågs var i Souleymanes hemland Senegal.Kishti erbjöd kurser i olika former av meditation och afrikansk musik där, och det var via deras vänskap online som de kunde lära känna varandra.Absolut fängslande: – Jättespännande.Jämfört med mina 154 centimeter är han hela två meter lång.


Kishti har tidigare sagt i en intervju med Hälsoliv att hon innan de gick ut på sin första dejt gick ut och köpte tallrikar av högsta kvalitet som pengar kunde köpa för att säkerställa att hennes blivande man inte skulle komma upp till bordet under den första dansen.Vi fortsätter vårt riktigt framgångsrika program.Idol är tillbaka i luften, och den svenska allmänheten kan nu få reda på vem som tar nästa steg upp på artiststegen.


Nadja Holm var favorit att vinna förra året efter att hon och Paulina Pancenkov delade om förstaplatsen.För att hitta nästa stora Idol har 54-åriga Kishti Tomita återvänt till tävlingen.
Kishti har en enorm musikalisk talang, men många människor är förvånade över att lära sig om hennes personliga liv.Ja, det var allmänt erkänt att premiären av Idol 2021 på en tisdagskväll var en stenig början.


Vi ser inga mindre än Katia Mosally, Anders Bagge, Kishti Tomita och Alexander Kronlund i årets jury och de kommer alla att arbeta tillsammans för att få landets största stjärnor i framkant.Och redan årets deltagare har väckt starka känslor av att vara snedställda, rivna, klottrade på och fått det gungiga ögat från domarna.Jag säger bara en sak, eller – jag säger bara en sak.


Anders Bagge sa till en av de sökande: “Det där är Globen.”Många tittare är nyfikna på de off-the-beaten-bana aspekterna av Idol-domarnas liv, som deras personliga liv och relationer, förutom auditionerna och nya stjärnskott som är programmets kännetecken.

Kishti Tomita Pojkvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %