0 0
Read Time:3 Minute, 47 Second

Zara Larsson Pojkvän /\ För snart ett år sedan bekräftade 24-åriga Zara Larsson sitt förhållande med Lamin Holmén.Hon tar nu med pojkvännen i en lång text.Artisten skriver till sina 6,8 miljoner Instagram-följare, “I bakgrunden är allt jag gör att stirra på dig och stöna för att jag älskar dig så mycket.”Lamin Holmén, dansare och modell, fyllde 29 år den 1 januari och fick en lång och offentlig kärleksförklaring av sin bästa vän, Zara Larsson. Den 24-årige artisten delade två bilder och ett kort videoklipp med Holmén på Instagram på söndagskvällen, tillsammans med en lång bildtext.

Zara Larsson sa till sina 6,8 miljoner följare, “Jag tittar bara på dig och GRTER riktigt tårar för att jag älskar dig så mycket.”Säg det med mig: “Jag säger bara ‘hej, låt mig prata, okej? Du har ingen aning om vad jag ska säga, eller hur? Du säger bara, “Män jag vet vad ni ska säga”, och jag frågar vad det är, och så säger du precis vad jag ska säga”, skriver artisten med ett pärlband av sorgliga emojis, men hon lovar att bli glad snart igen.

“Du känner mig så väl att det är som om du läser mina tankar hela tiden. Om vi ​​har varit tillsammans i tjugo år kanske vi inte behöver hålla munnen vidöppen längre. Kanske kan vi bara stirra på varandra och ha kompletta konversationer.

Fakta och bio om Zara Larsson Pojkvän

  • Det har gått nästan exakt ett år sedan Zara Larsson bekräftade att hon och Lamin Holmén var ett föremål.
  • Duon hade en bra tag, och det var ryktats.
  • Vi kommer väl överens.
  • Vi har varit tillsammans i ett helt år nu.
  • Det sa hon i en intervju med Mix Megapol, vilket är lite av en sträcka.
  • Dansaren Lamin Holmén har medverkat i Melodifestivalen i ett antal år.
  • Han dansade med 2017 års vinnare Robin Bengtsson i låten “I can’t go on”, som han framförde och koreograferade vid Eurovision-finalen i Kiev.
  • Han har också arbetat med Margaret, the Dreggs, Anna Bergendahl, Anis Don Demina och Felix Sandman.


Innan deras förhållande var offentligt dansade Zara Larsson och Lamin Holmén intimt i musikvideon till Larssons låt “Talk about love”, och de kommer att ses uppträda tillsammans i TV4-programmet “Late night concert” i augusti 2020. Zara Larsson laddade upp en serie Instagramberättelser på söndagen som visar henne och Lamin Holmén sjunga tillsammans.
Pojkvännen “känner mig helt och hllet, men vill känna mig mer”, säger hon.

Hon tycker att han är briljant (“herr Mensa, IQ 140”), attraktiv, charmig och rolig.
En ovanlig kombination av intressant och smart, men också glad och snäll mot alla människor.Jag känner mig väldigt lyckligt lottad som har samma tidslinje som du.
Alla som träffar dig kommer att bli kära i dig för att du är den mest fantastiska mannen i livet och utstrålar gränslös vitalitet.Wow.


Och jag får prata med dig varje dag och rusa över dig?Chockerande nog är livet faktiskt så här bra!Aftonbladet söker nu Zara Larsson.Den 24-åriga Zara Larsson och den 29-årige pojkvännen Lamin Holmén flydde till Sverige och spenderar nu årets första tid på mildare vågor.Artisternas Instagramkonton visar att de njuter av stranden, palmer, god mat och ett festivalbesök, men framförallt visar de att de övar på det klassiska “Dirty Dancing”-hoppet i regnet.


Lamin Holmén, dansaren och pojkvännen, har också mognat med ett år under hela resan.
Zara Larsson ägnade dagen åt att försöka utöka omfattningen av sin tillgivenhet.
Förutom att titta på dig och gråta riktiga tårar för att jag älskar dig så mycket, spenderar jag min tid på att tänka på dig.De bästa delarna av mig som du tar fram är de jag älskar mest.
Hon skriver på Instagram, “Du gör mig mer omtänksam, mer motiverad, mindre orolig, mer knogig.”

Hon berättar också om hur han hjälpte henne att förbättra sin kommunikationsförmåga, och hur frustrerande det är när han hela tiden avbryter henne mitt i hennes tankar.
När hon fortsätter, “Och trevlig.Zara Larsson beskriver sin pojkvän som “unik” eftersom han är “utbildad, intressant, glad och mjuk på samma gång.”

Dessutom hävdar hon att alla han träffar tycker mycket om honom.”Jag är så lyckligt lottad som är kär i någon som får existera samtidigt som du “I ett av de senaste Instagram-inläggen får vi se Lamin Holmén skydda Zara Larsson från molnen, och hur ömhet tar oss till det perfekta hoppet.

Zara Larsson Pojkvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %