0 0
Read Time:3 Minute, 27 Second

Ida Hallquist Pojkvän /\ Dagen efter mitt bröllop, den 23 augusti 2017, flög jag och Håkan till Stockholm och S:t Eriks Plan. Vi dejtade i två veckor hemma i Karlstad innan vi blev fulla och flyttade ihop till en 20 kvadratmeter stor lägenhet med ett badrum på en kvadratmeter där vi turades om att duscha över badkaret. Detta fenomen kallas för en “stockholmsdusch”, fick jag höra.

Alternativet är vad jag upptäckte på egen hand: det är något som ingen någonsin vet. Vi stannade där i två bekväma månader. Allt vi trodde var korrekt. Han tillbringade dagarna med att söka arbete, medan jag pluggade in mig på en rigorös högskolekurs med bara fräscha ögon.

Ännu var deras energi inte precis på topp på kvällarna, och att sitta tillsammans i en sådan liten lägenhet var inte precis vår idé om kul. Tanken bakom vår resa till Stockholm var att prova något nytt, besöka Hkans mamma och bror som bor där, och ha lite spontant roligt att lyssna på musik, dricka vin och dansa på helgerna. Ung, kärleksfull och accepterande av allt som världen har att erbjuda.

Fakta och bio om Ida Hallquist Pojkvän

  • Although Ida Hallquist is most known for her role in the TV series Ack Värmland, we may catch a glimpse of her on Monday nights on the long-running talent show Idol, where she attempts to sing for as long as the show runs.
  • Ida Hallquist is perhaps best known for her role in the TV series Ack Värmland, but on Mondays, we get to see her in the long-running reality show Idol, when she takes the stage to try to take herself as long as the show lasts.
  • Björn Starrin, 40 years of age, was the one who told Malmros about Ida.
  • Hon hade ingen skådespelar­erfarenhet men knep ändå åt sig rollen som den gravida Fanny, som hjälper mama Anette att starta upp sin fotsalong.


Björn Anette’s new kitten Pontus is a game he plays himself, and he loves to adore Ida’s wager.- Hon har alltid stått I garderoben när hennes pappa, som är min kollega, has jobbat.
Hon har aldrig spelat teater och det var nog därför hon kunde prestera så bra, hon hade inga ambitioner att bli skådis.


However, he warns, “she’s super-dukti,” so it won’t be easy to walk in and take the lead.
Ida says that in order to learn the ropes, she watched the more seasoned skaters on TV.
And now she has a taste for filmmaking.Det has varit väldigt lyxigt att ha få jobba med proffs och jag är absolut sugen på mer.Jag skrattade väldigt mycket när jag såg trailern, men inte när jag såg mig själv för det var mest jobbigt, säger hon.


After watching movies like “Small Sussie,” “Mammas pojkar,” and “Bröllopsfotografen,” one can begin to understand why people haven’t seen enough of Värmland and what makes the landscape so rewarding to explore.- Själva manuset, det skulle kunna vara vart som helst egentligen, det är inte typiskt värmländskt.


Det är dialekten som gör det och den kanske man skrattar åt eller tycker är trevlig, det är olika det där.However, outside of Stockholm, Gothenburg, and Malmö, Värmland is just like everywhere else, as Björn Starrin puts it.He tries hard to be trustworthy but isn’t really successful.You could say he is a want tobe handyman.


Pontus’ problem isn’t that he’s broken, but rather that he has too many ambitions and too little luck.Humor is my specialty, so playing the “ordinary killer” might be a good fit for me.
I gave playing polis in Arne Dahl a try, and I didn’t think it was all that fun.
She’s a typical 20-something, and I think a lot of people can identify to her, unlike the other, more complex characters.She’s 35, and she’s pregnant with her first child.She tries to be submissive to her mother, but things don’t go so well.She still has a ton of sarcasm and worries excessively about what her coworkers think.

Ida Hallquist Pojkvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %