0 0
Read Time:3 Minute, 47 Second

Joanna Swica Pojkvän /\ En av deltagarna i årets “Robinson”, som framfördes i svenska Haparanda, var Joanna Swica, 33.Nu berättar tv-stjärnan om sin romantiska framgång.Han frågade om jag ville följa med honom på en ås i Sälen i födelsedagspresent. Fjällen har blivit vår favorit och han tog ut mig på en av våra första dejter. Och det är fantastiskt att han gjorde det där vi alla kommer bäst överens, säger Swica till Expressen och fortsätter:

Det var en väldigt unik sensation som kändes helt fantastisk.Joanna Swica delade de goda nyheterna på sitt Instagram-konto.Han kommunicerade med mig genom höga toppar och djupa dalar. Och jag sa ja”, skriver hon i en medföljande bildtext till ett foto som visar henne och hennes kärlek som delar en öm kyss.Framgångsberättelser har strömmat in från dina vänner, följare och mest kända profiler i kommentarsfältet under artikeln.

“Åh, det är så gulligt!” GRATTIS!” Kristin Kaspersen, ansvarig programmerare, skrev detta.Influencern och showrunner Nicole Falcian skriver: “Stort, stort tack.”Joanna säger att förberedelserna för bröllopet är väl igång, och hon är övertygad om att det kommer att bli en storslagen fest.Planerna går väldigt bra. Det kommer att bli en enorm brakfest, och det är vi väldigt tydliga med, säger Joanna Swica.

Fakta och bio om Joanna Swica Pojkvän

  • Det finns så mycket som du vill göra, egentligen, men för tillfället måste vi fokusera på att avsluta terminen.
  • Vi åker till Island på morgonen för att tävla fjällveckan med Salomon och Kia.
  • Då ska vi börja resa mer och organisera bröllopet.
  • Det känns som om livet har blivit större.
  • Hon vill inte ge upp sitt kärleksintresse just nu.
  • Sedan hon kom hem från Robinson har Joanna Swica varit upptagen med sina egna företag, sina konton på sociala medier, sin roll som livscoach och nätverket “Friendcation”.
  • Jag kom hem och gick genast till jobbet.
  • Hon sa till oss på vårt språk att det var så här livet var.
  • Under arbetet med “Robinson” blev hon nära vän med Dennis Johansson och Annica Lundgren Frisk.
  • I två och en halv vecka före igår vid lunchtid bodde Dennis och hans dotter hos mig och min man.


Vi pratar varje dag.Jag var ute med min hund och Annica och hennes pojkvän joggade runt i Stockholm helgen innan.Dagligen har jag och Annica telefonsamtal.Jag har tagit drinkar med Elias och en måltid med Olivia, som hon redan har berättat.Det är självklart mycket jobb, men vid den här tiden på terminen är det avgörande att vi går vidare.Vi går för Are imorgon, där vi tävlar mot Salomon och Kia under fjällveckan.


Efter det kommer vi att återuppta våra rutinresor och börja fixa bromsarna.Till synes har livet tagit en annan vändning.Hon planerar inte att dölja sitt romantiska intresse just nu.Sedan hon återvände från sin tid på Robinson College har Joanna Swica fokuserat sin energi på att utveckla sitt eget företag, behålla sitt sociala liv, arbeta som livscoach och bidra till nätverket “Friendcation”.Så fort jag kom hem var det “back to business”, och jag har inte slutat jobba på mig själv sedan dess.


Hon berättade att det var en väldigt typisk dag i hennes liv och att det var som alla andra.
De senaste två och en halv veckorna hemma hos Dennis och hans filmkompis för lunch där jag delar min sambo och där jag också ses i förbifarten.Vi pratar varje dag.Vi gick ut på lunch i Stockholm med min pojkväns kusin, min kusins ​​pojkvän och mig, samt Annica och hennes pojkvän, bara förra veckanVi pratar i telefon varje dag.Enligt hennes tidigare berättande har jag även delat lite alkohol med Elias och AW och middag med Olivia.


Den senaste veckan har hon hängt med Olivia Baldwin på maktens herrgård.Tonåringar har haft tillgång till lite mer mat och lite bättre sängar än vad som är vanligt.Det var faktiskt så.
En hemsk sak hände.Från den tidpunkten eskalerade saker och ting snabbt.ag var ute i trädgården och tänkte ta fram händerna och säga att jag hela tiden knackade på balansen.Till min bestörtning kunde jag inte lämna förrän i slutet, så jag var tvungen att göra hål hemma.


Jag trasslade in mig själv och blev så småningom lite medvetslös.Jag fick möjlighet att genomgå ett batteri av tester på sjukhuset.Först trodde byborna inte på byborna när de sa att det var vanligare än de hade föreställt sig.

Joanna Swica Pojkvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %