0 0
Read Time:4 Minute, 8 Second

Magnus Jernemyr Familj /\ Magnus Jernemyr är ett tidigare svenskt landslag och GWD Minden handbollsspelare. Han röstades fram som bästa försvarare i Liga ASOBAL det året (2012). Och samma år var han en del av det silvermedaljvinnande svenska OS-laget.
FC Barcelonas världsklassspelare har anlänt till teamhotellet i Göteborg inför dagens match mot svenska mästarna Sävehof.

De regerande Champions League-mästarna i Sverige gav den svenska nationalsången ett särskilt entusiastiskt mottagande.Ett ord av varning:Jag hade ingen aning om att Doris och hennes mamma skulle dyka upp så tidigt på kvällen.Istället för den vanliga formella och obligatoriska middagsmåltiden blev det en omgång puss-och-kramkalas i lobbyn och en natti-natti-period på hotellrummet.Gänget på Klubbledningen förstår vad det här betyder för mig, säger Magnus Jernemyr.

På handbollsplanen framstår “Orsa” som trist och oinspirerande, på gränsen till elak.En blond svensk på 104 pund med skägget av en vildvuxet viking.35-åringen är just nu rankad som en av världens bästa på sin defensiva position och har precis förlängt sitt kontrakt till sommaren 2014.På samma sätt lever Magnus Jernemyr med vetskapen om att ex-sambon och dotter har varit bosatta i Karlskoga, många hundra mil från Barcelona, ​​sedan sommaren 2010.Som långdistansförälder inbillar han sig att han är vilken typ av pappa han vill vara.

Fakta och bio om Magnus Jernemyr Familj

  • Jag såg den lilla tjejen senast för ungefär fyra veckor sedan, precis efter EM-turneringen.
  • Doris och Ingrid (båda Elghs, och i sin tur döttrarna till motorsportlegenden Eje Elgh) kommer att resa till Spanien för att kolla på Eje nästa vecka.
  • Då har vi mer tid att prata än vi gör på natten och i det korta tidsfönster vi har tillsammans på söndagseftermiddagarna.
  • På handbollsplanen säger sig den svenske countryherren vara på jakt efter en förfriskningspaus.
  • Bara “Orsa” kände stor sorg efter att ha missat förstaplatsen vid EM i Serbien förra månaden.
  • Hela turneringen var en lång uppförsbacke som är svår att beskriva och kvantifiera.
  • En fin kontrast till den VM vi såg på hemmafronten för ett år sedan.
  • OS-kvalet i Scandinavium i psk är där försvarsklippan hoppas kunna observera en uppgång.
  • Han är fast besluten att inte missa en enda sekund av de kommande olympiska spelen i London.


Magnus Jernemyr etablerade sitt rykte som en av tidernas största defensiva specialister inom handboll.spelade professionell handboll i tjugoårsåldern och var en av de mest fruktade spelarna på sin position under många år.Det svenska landslagets meritlista kan bli väldigt lång, men 2011 års Champions League-seger med Barcelona och OS-silveret 2012 måste betraktas som de absoluta höjdpunkterna under den 43-åriga karriären.old’sJernemyr har också haft som mål att föda upp djur med stor potential, tillsammans med handbollsmästaren Johan Sjöstrand.


Axl Rose, en italiensk musiker, har gjort störst inverkan.Den nu femtioåriga hönan har tillbringat det senaste året med Alessandro Gocciadoro och har satt in $4,9 miljoner svenska kronor på hennes sextonkonton.I slutet av förra året tog den svenska handbollsstjärnan ytterligare ett steg in i resesportens rike när han och hans flickvän, Linda Sedström, bestämde sig för att lansera ett eget träningsprogram.Vi hade funderat på att investera i ett träningsprogram ganska länge; i själva verket diskuterade vi att göra det så långt tillbaka som förra sommaren.

Vi är nöjda med det första halvåret och värdarna har klarat sig bra med de resurser som finns tillgängliga för oss; dessutom är det väldigt roligt.Så går den jargongiga svenska versionen av den engelska frasen.Det har blivit fem segrar för den nyblivna tränaren sedan den första inträffade den 12 december förra året med hästen Stepping Ferrari och ryttarens sambo, Linda Sedström, i sulkyn.Hittills i år har ståndet tagit in 407 000 svenska kronor.
Två uppsättningar hästar ingår på träningsschemat för säkerhets skull.

Det verkar rimligt just nu, eller så verkar det som.Vi kan ta in några ärenden på en gång, men om vi vill utöka senare behöver vi anställa fler, vilket inte är nödvändigt i nuläget.säger Jernemyr och utvecklar sina tankar angående träningsmetoderna för paret: Vi har för avsikt att växa oss allt större men också hålla i väldigt lång tid.Vi är villiga att ta lite längre vägsträckor och vill pröva lyckan med att hitta den bästa vägen till landmärkena varifrån vi begav oss.


Vi investerar i att upprätthålla en hög standard av excellens bland de människor vi anställer.
Det finns en exceptionellt hög grad av likhet mellan dessa saker.Jag skulle fortfarande hävda att den enkla handlingen att uppgradera hästarna är något vi kan dra stor nytta av.Vi koncentrerar oss mer på att förstärka hästarna med muskler än på att gå in för det snabba jobbet i ladugården.Det finns dock fler faktorer att ta hänsyn till, såsom kostnader och att gå tillbaka till varv.Vi arbetar med en mängd olika människor, som alla har olika utbildningsbehov.

Magnus Jernemyr Familj

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %