0 0
Read Time:3 Minute, 28 Second

Blackstenius Partner /\ Emma Stina Blackstenius är en svensk professionell fotbollsspelare som föddes den 5 februari 1996. Hon spelar forward för Arsenal i engelska Women’s Super League och för det svenska landslaget. Stina Blackstenius partner är Philip Håman,

Blackstenius växte upp i Vadstena och som 6-åring gick han med i det lokala laget Vadstena GIF. Den 20 april 2011 spelade Blackstenius sin första match som senior för klubben mot BK Kenty i Östergötlandsregionen division 3, som är den femte nivån i svensk damfotboll. Vadstena förlorade med 5–4 eftersom hon startade matchen och gjorde två mål. Blackstenius startade alla 18 ligamatcher under sin första säsong och gjorde 21 mål. Nästa säsong spelade hon 16 matcher och gjorde 38 mål, vilket var flest i ligan. Hon utsågs 2012 till Östergötlands bästa spelare.

Några vanliga fakta om Blackstenius Partner

  • Efter att ha dykt upp i 9 av säsongens första 11 ligamatcher, alla som avbytare, fick Blackstenius en större roll mot slutet av säsongen.
  • Linköping tog sig till Svenska Cupens final 2013–14.
  • I oktober 2014 gjorde Blackstenius sin UEFA Women’s Champions League-debut borta mot engelska FA Women’s Super League-laget Liverpool.
  • På Fotbollsgalan 2015 utsågs Blackstenius till Årets genombrottsspelare.
  • Blackstenius var näst mest målskytt i ligan med 19 mål bakom lagkamraten Pernille Harder.

Blackstenius har inte sagt hur mycket hon är värd, men man tror att hon är värd mellan 1 och 5 miljoner dollar. Stinas arbete har gått bra och hon har kunnat försörja sig på det. Hon arbetar också med Adidas och några andra märken för att ge dem rekommendationer och hjälpa dem att få pengar.

Hennes pappa Magnus Blackstenius och hennes mamma Lena Wiberg är medlemmar i Stinas familj. Hennes två syskon är Oscar Blackstenius och Nina Koppang. Nina spelar även för U17-landslaget.

Det vore konstigt om en så vacker kvinna som Stina Blackstenius inte hade en pojkvän. De flesta vet inte att Stina har en pojkvän. Den här lyckliga mannen heter Philip Hman, och här är en bild på dem tillsammans. Ingen vet hur länge de har varit tillsammans eftersom Stina inte gillar att prata om vem hon dejtar. Men båda älskar varandra väldigt mycket.

Stina har aldrig pratat om Philip Hman inför pressen. Om man tittar på hur lugn och säker hon är kan man nog ana att hennes kärleksliv går bra. Det är inte klart om Philip är hennes pojkvän, fästman eller make. Det ser ut som att bilden ovan är den enda där Stina och Philip är med. Stina har varit i musikbranschen länge, men hon har aldrig pratat om något av sina ex.

Som 15-åring började Stina ta fotbollen på allvar och bestämde sig för att göra det till sin karriär. Hon gick med i ett professionellt fotbollslag och arbetade sig fram tills hon blev en välkänd spelare. Stina är inte den enda i sin familj som idrottar. Nina Koppang, som är hennes halvsyster, spelar handboll för sitt uppehälle. Stina är äldre än Nina, men Nina ser upp till henne och vill bli som hon. De har ett starkt band som inte går att bryta, och de pratar mycket med varandra.

Stina har sagt att när det kommer till fotboll är hennes pappa den viktigaste personen för henne. Han har sett de flesta av hennes fotbollsmatcher, om inte alla. När Stina var ung splittrades hennes föräldrar. På grund av detta tillbringade hon större delen av sin tid med sin far. Han var fotbollstränare, så han tog med henne till planen mycket. Hon gillade vad hon såg, så hon ville vara en del av teamet. När Stina väl kom med i laget såg hennes pappa att hon var snabbare och bättre än de andra spelarna. Men Stina sa inte att hon ville bli fotbollsspelare förrän hon var tonåring.

Stina har tjänat mycket pengar som fotbollsspelare som vunnit flera priser. Hon är även sponsrad av Adidas och andra välkända varumärken. Hennes främsta inkomstkälla är hennes fotbollsklubb, men det är svårt att veta hur mycket hon tjänar. I takt med att Stina Blackstenius blir mer känd i fotbollsvärlden kommer hennes nettoförmögenhet att stiga.

Blackstenius Partner

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %