0 0
Read Time:3 Minute, 45 Second

Kishti Tomita Längd /\ Kishti Tomita är en svensk sångerska, TV-värd och röstcoach. Hon föddes den 19 november 1963. Det finns ingenting på internet om hennes längd. Hon satt i juryn för Swedish Idol 2004, 2005, 2006 och 2007 tillsammans med A&R-chefen Daniel Breitholtz och managern och talangscouten Peter Swartling. Den 26 februari 2008 tillkännagavs att Kishti hade lämnat Idol-juryn och inte skulle vara med i Idol 2008.De andra två jurymedlemmarna kom inte tillbaka nästa säsong.

En av de svenska bakgrundssångarna blev sjuk den 10 maj, så Tomita sjöng i bakgrunden för det ryska bidraget i Eurovision Song Contest 2011.Hon fick reda på att hon hade Aspergers syndrom 2014.Tomita kom tillbaka till Idol 2017 som domare.

Lite info om Kishti Tomita Längd

  • Stanna och gå under.
  • Eller springa iväg.
  • Det var valet Kishti Tomita stod inför när mobbningen var som värst under hennes skoltid.
  • Räddningen var Pippi och Kishtis superkraft: diagnosen Aspergers syndrom.
  • Hon fick diagnosen sent i livet, när hon var över 50.- Mina föräldrar tyckte inte att vi skulle få röka eller dricka hemma.

Förra året kom Kishti Tomita tillbaka till “Idol”-juryn efter att ha varit borta i tio år. Vid den tiden hade hon precis blivit skild från sin exman, Souleymane Toure, och höll fortfarande på att vänja sig vid att vara singel.

– Det känns bra nu. Det bästa som hände var det. Jag tror att det borde vara svårare att gifta sig, men man måste tro på kärlek. Kishti skrev i Aftonbladet Sondag för ett år sedan att man måste prata om sina “dealbreakers”, även om det är svårt att göra det när man är i ett passionerat tillstånd.

Men det tog inte lång tid för dem att hitta tillbaka till varandra och ett år senare var de tillsammans igen, vilket skrevs om i tidningar som Aftonbladet.

Vi tog precis en paus, men nu har vi en nystart och är väldigt nöjda, säger Kishti Tomita till Aftonbladet. Jag säger: “Om du älskar någon, släpp den fri”, som är en rad från en låt. Vi släppte taget och såg sedan både det vi hittade 2011 och mycket annat. Det är intressant att vi nu hittar varandra och känner mycket kärlek och respekt för varandra.Iva, en operastjärna, säger att Kishti har hjälpt henne.

2004 flyttade Hom från USA till Sverige för att studera opera. Nu gör IVA en popskiva med svenska låtskrivare och till hösten spelar Operan en stor roll. Kishti Tomita är där för att hjälpa henne.IVA säger om sin röstcoach, “Kishti, att hon hjälpte mig att hitta länken mellan min popröst och min operaröst.”

Hennes riktiga namn är Emily Tepe, och hon har utbildats till att sjunga opera. Hon har bland annat hörts i Conan O’Briens show mer än en gång. För tre år sedan kom idén till IVA. IVA är en feliknande karaktär som sjunger poplåtar med operainslag.Att hitta rätt balans mellan de två stilarna har tagit lång tid.

Hon har varit hängiven domare i TV4:s “Idol” i många år. Men när hon inte är med i programmet har hon ingen lust att hitta artister. Som röstcoach hjälper hon människor med deras sång- eller talröster.jag är bra på att få folk att må bra med sig själva.

Hon fick jobba hårt för att vara säker på sig själv. Kishti bodde i Jordbro som barn. Pappa jobbade som bokhållare och gillade att spela schack. Mamma brukade vara barnskötare. Båda var skådespelare och sångare. De är födda på 1920-talet, medan föräldrarna till de andra barnen föddes i slutet av 1930-talet och början av 1940-talet.

Från första klass och framåt blev jag mycket plockad. Jag var modig nog att sitta ner, en stor nörd, och hade mycket mer allmän kunskap än mina jämnåriga. Vi ville inte att Vietnamkriget skulle hända, och det gjorde det inte.

Fyra gånger har Kishti Tomita varit gift. Hon är inte längre gift, men hon träffar sin senaste exman. 2011 träffade Kishti och blev kär i sin älskling Souleymane Toure, som var 37. Året därpå gifte de sig, och de var lyckligare än någonsin. Men 2017, fem år senare, splittrades paret av olika anledningar.

Men de höll sig inte isär för alltid. Ungefär ett år efter att de separerat hittade Kishti och Souleymane varandra igen och blev tillsammans igen. De har inte gift sig igen, men de bor fortfarande tillsammans.

Kishti Tomita Längd

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %