0 0
Read Time:3 Minute, 43 Second

Nadja Casadei Pojkvän /\ Nadja Emelie Nathalie Casadei är en friidrottare från Karlskrona. Hon föddes den 3 april 1983 och hennes pojkvän heter Marcus Nilsson. Hon har varit i IFK Lidingo sedan 2007 och är specialiserad på mångkamp. Nadja Casadei är en stor allroundspelare från Sverige. Hon fick 5 905 poäng i Europacupen i Szczecin, Polen, den 28 och 29 juni 2009. Detta gav henne en plats i friidrotts-VM 2009 i Berlin, där hon slutade 22:a.

Säsongen 2008 spelade hon sju matcher i Europacupen i Jyväskylä och fick 5 833 poäng. Med det resultatet låg hon på sjunde plats genom tiderna i Sverige inför säsongen 2009. Sedan dess har Casadei tagit sig upp till sjätte plats genom tiderna. 2008 fick hon silver i femkamp inomhus. Hennes poäng på 4 190 poäng var den sjunde bästa i svensk historia vid den tiden.

Lite bio om Nadja Casadei Pojkvän

  • När Nadja Casadei var 18 år gick hon in på Sveriges bästa lista genom tiderna (6:e plats) i sjukamp med det då personliga rekordet på 5399 poäng.
  • Nadja har även tagit JSM-medaljer i stavhopp (under ledning av Miro Zalar) och var även mycket bra på 300 meter häck där hon tog ett antal USM- och JSM-medaljer och även en seger i Finnkampen för ungdom.
  • 2013 fick Casadei diagnosen cancer.
  • Något hon senare friskförklarades från.
  • Casadei bor tillsammans med sin sambo Marcus Nilsson i Alvesta.

Nadja Casadei, en tålmodig 36-åring, hade planerat att satsa den här säsongen också, men i slutet av juli meddelade hon glatt att hon väntade barn på Instagram. Hon avslöjar nu de chockerande uppgifterna till Kvällsposten.

– Att ta reda på det själv var ovanligt, men oerhört spännande. När mensen inte kom gjorde jag som alla andra och tog ett test. Jag hade ingen att prata med på hela dagen eftersom min sambo inte var hemma för att han var på jobbet. Jag återvände hem för att vänta.

– Efter det var jag osäker på hur jag skulle berätta för honom, så jag visade honom graviditetstestet, där det stod att jag hade varit gravid i “2-3 veckor”, och han reagerade med att fråga: “Två till tre barn?! ” Det var hans första kommentar. En sådan smäll.

Det som hände med ditt ansikte när du sov fascinerar mig. Jag har varit anställd i den här branschen ett tag nu. Ingen kommer till mig som jag kan komma på. Personer som är 32 år hävdar att hon hade kunnat gå vidare till tävlingens semifinal om hon inte vek ur kurs.

Dagen som precis slutade var svår. Det var, enligt Anne Zagrés uppfattning, ett allvarligt misstag. Det största hotet mot Sverige kom från Fridolina Rolfo, trots hård kritik från EU. Rolfo måste tas bort från planen, enligt Arsenals manager Jonas Eidevall, som pratade med en BBC-analytiker under den första halvleken av Arsenals match mot Belgien.

Jag håller helhjärtat med om att hon måste trappa upp sitt spel. Resultatet av hela tävlingen är enligt min mening osäkert. Eidevall säger att Sarina Wiegmans regeringstid i England hindrade henne från att delta i en ansenlig del av de tillåtna minuterna för varje match.

Du måste ta initiativ och leverera resultat om du vill bli en framstående aktör på den svenska marknaden. Jag tror dock att det vore bättre om du porträtterade Lina Hurtig snarare än henne.

Att besättningen är här med mig gör att jag känner mig avslappnad och jag håller tummarna för att Noor får en synk. Hon hävdar att barnskötarna är av finaste kaliber och att hennes familj har sju barn. När vi alla är nöjda med att allt går som planerat, fortsätter hon. Att Nadja Casadei återvänder till sin rättmätiga plats i skolan är fantastisk.

Nadja går sin första lektion idag efter en tung och hård karriär som arbetat i ett antal läger. Det här är hennes första dag tillbaka i skolan. Hon har ägnat mycket tid åt att forska i allt som rör det, från sociala rättigheter till kommunikation och beteendevetenskap.

Jag har inte kunnat komma med en övertygande förklaring till vad som hände, men jag har alltid varit öppen för att prata med andra människor om det. Jag har historiskt sett förlitat mig mycket på andras mentala stöd under hela mitt yrkesliv. Hon har tidigare sagt till Kvalsposten att hon tycker om att jobba med dem som tycker att de är lite motbjudande.

Nadja Casadei Pojkvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %