0 0
Read Time:2 Minute, 46 Second

Tove Styrke Föräldrar /\ Tove Anna Linnéa Ostman Styrke är en svensk låtskrivare, sångerska och artist. Hon föddes den 19 november 1992 i Ume. Hennes föräldrar är Anna Pamela Elisabeth Styrke och Anders Ostman Styrke. 2009 tävlade hon på American Idol och kom på tredje plats. Sedan 2010 har hon varit popsångerska.

2010 kom hennes självbetitlade debutalbum, Tove Styrke. Nästa år kom en ny internationell version av albumet. Efter att ha tagit ett år ledigt från att turnera kom Styrke tillbaka 2014 med två singlar och en EP innan han gav ut ett album med alla nya låtar 2015 som heter Kiddo. Styrke bor i Hagersten i Stockholm.

Lite bio om Tove Styrke Föräldrar

  • Tove Styrke var nominerad för två kategorier i Rockbjörnen 2011, “Årets kvinnliga liveartist” och “Årets nykomling” – men hon fick inget pris i någon av kategorierna.
  • Den 19 augusti 2011 hade Styrkes nya låt “Call My Name” premiär på radiostationen NRJ .
  • I januari 2012 hade hon sin sista konsert i Sverige på ganska länge framöver.
  • källa behövs]2012 lanserades Styrke i Europa.
  • Både singel- och albumsläpp ägde rum i Tyskland, där några nya låtar också lanserades.

Folk i Sverige lärde sig om Tove Styrke när hon tävlade i “Idol” 2009. Hon har arbetat som låtskrivare, sångerska och artist sedan 2010. Och folk kommer att se henne för första gången i “Så mycket bättre” på lördag.

– Jag har aldrig gjort något liknande förut, och det får mig att känna mig så speciell. Hon säger att det faktiskt är lite nervkittlande att delta i programmet. 2009 tävlade Tove Styrke i TV4:s “Idol” och kom trea. Men artisten sökte inte själv till programmet. Istället hittade Anders Bagge, jurymedlem, honom på en turné han var på.

Konstnären Tove Styrke berättar för Elle att hon varit tillsammans med sin flickvän Sanna “ett tag”. På lördagen gick de på röda mattan tillsammans för första gången, och deras outfits stämde. Det är så kul att matcha! Tove berättar för Elle att vi båda har guldtema och kavaj.

De två personerna träffades på jobbet och hon kommenterade deras första bild tillsammans på Instagram med orden “när din dejt är din faktiska dejt.” Hennes första singel, “Million Pieces”, kom ut i juni 2010. Den skrevs av Adam Olenius från Shout Out Louds och Lykke Li. Familjen gjorde senare en ny version av låten. “White Light Moment”, hennes andra singel, kom ut i oktober samma år.

Båda dessa låtar finns på hennes första album, “Tove Styrke”, som kom ut den 12 november 2010. Tove Styrke är en av de 10 mest intressanta artisterna att titta på 2011 enligt New York Post. I slutet av februari 2011 släppte Styrke en EP med sex nya versioner av låten “Högt och lågt”.

Styrke har även varit med i en reklamfilm och några kortfilmer. Hon har även fotograferats för tidningar som Cosmopolitan, Glamour, Aftonbladet och Frida.

I mars 2018 åkte Styrke på turné med Lorde i USA. Den sommaren åkte hon på turné med Katy Perry i Europa. Styrke var med i ett avsnitt av podcasten Varvet med Kristoffer Triumf den 14 maj 2018. Den 20 maj 2020 meddelade Styrke på sociala medier att hon skulle vara med i säsongen av Så mycket bättre för i år.

Tove Styrke Föräldrar

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %