0 0
Read Time:3 Minute, 8 Second

Annie Lööf Dotter Sjukdom /\ Annie Marie Therése Loof är en svensk politiker. Hon föddes som Annie Marie Therése Johansson den 16 juli 1983 i staden Maramo, Varnamo, Småland. ingen information om hennes hälsa. Hon har varit ansvarig för Centerpartiet sedan september 2011. 2011 till 2014 var hon Sveriges ekonomiminister.

Annie Loof växte upp i den svenska staden Maramo, som ligger i Varnamo kommun. Hon gick med i Centerpartiet 2001, när hon fortfarande gick i skolan. Hon valdes in i den svenska riksdagen 2006 och var under sin första mandatperiod den yngste riksdagsledamoten.

Lite info om Annie Lööf Dotter Sjukdom

  • I augusti 2011 avslutade hon framgångsrikt sina juridikstudier vid Lunds universitet.
  • Den 23 september 2011 valdes hon till ledare för Centerpartiet.
  • Den 29 september 2011 utsågs hon till Sveriges ekonomiminister.
  • Hon innehade detta ämbete tills den nya regeringen bildades den 3 oktober 2014, efter valet till Sveriges riksdag 2014. Hon är gift och mor till en dotter.
  • I augusti 2011 avslutade hon framgångsrikt sina juridikstudier vid Lunds universitet.
  • Den 23 september 2011 valdes hon till ledare för Centerpartiet.
  • Den 29 september 2011 utsågs hon till Sveriges ekonomiminister.
  • Hon innehade detta ämbete tills den nya regeringen bildades den 3 oktober 2014, efter valet till Sveriges riksdag 2014. Hon är gift och mor till en dotter.

Annie Loof, som var ledare för C-partiet, lämnade politiken snabbare än väntat när dottern Saga föddes när hon var gravid i vecka 28. Hon och dottern kunde åka hem efter tio veckor på sjukhuset och flera operationer.

Tidigt under graviditeten började hon få ont i magen. Läkarna kunde då lista ut att personen blödde i buken på grund av att en cellbildning gått sönder. Annie Loof opererades och läkarna sa att Saga kunde stanna i magen. Men det gick inte så.

– Jag skadade mig igen. Läkarna gjorde sedan en magnetröntgen, som visade att min livmoder hade gått sönder. Men tack och lov, bebisen mådde bra. Annie Loof berättade för Dagens Nyheter att de valde den här lilla tjejen, och sedan fick de operera henne.

Hon kunde hålla sig vaken under kejsarsnittet som födde hennes dotter, men hon var tvungen att sövas för den första av två större operationer i december.

Det ger mig mer energi än jag trodde att det skulle göra, eftersom jag och min familj gick igenom en stor kris förra året som gjorde oss mycket oroliga för vår hälsa och vårt välmående. Att vara ansvarig för en fest är väldigt stressigt och slitsamt. Det är inte ett 9-till-5-jobb; det är ett sätt att leva. När jag var föräldraledig undrade jag om jag skulle klara av den livsstilen igen och om jag skulle ha samma drivkraft och passion som tidigare. Men nu kan jag bara tänka: “Ja, jag är tillbaka!”

Annies drama började en lördagskväll i slutet av november förra året. Hon hade precis kommit tillbaka från en tredagarsresa till Småland, där hon gjorde en massa saker, som att besöka ett sågverk, och var trött.

Hon var gravid i vecka 27 och hade länge haft ont i sidan av magen. Men alla värden såg bra ut och sjukvården trodde att det kunde röra sig om ett missfall, som drabbar mer än hälften av alla gravida och orsakas av att bäckenet lossnar.

Annie Loof var gravid i 28:e veckan när hennes livmoder bröts. Både hon och dottern Saga var väldigt nära att dö.

I Renées brygga berättar hon nu om den traumatiska händelsen som gjorde att hon behövde flera operationer.

Det handlade mest om hur mycket blod jag tappat. Annie Loof säger i programmet, “Det betyder att jag måste göra tre operationer, och hon måste komma ut.”

Annie Lööf Dotter Sjukdom

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %