0 0
Read Time:2 Minute, 59 Second

Ardalan Shekarabi Längd /\ Ardalan Shekarabi är en svensk politiker och tidigare partiledare. Han föddes den 28 november 1978. Ardalan Shekarabi har inte berättat för någon hur lång han är. I oktober 2019 utsågs han till minister för social trygghet. Från 2014 till 2019 hade han varit minister för offentlig förvaltning. Han blev minister för konsumentfrågor den 21 januari 2019.

I december 2004 rapporterade Dagens Nyheter att Shekarabi hade flyttat pengar från sitt politiska partis SSU ungdomsfond till ett konto som var tänkt att användas för integrationsprojekt. Senare användes detta konto för att köpa saker för personligt bruk. Shekarabi säger att han inte vet var pengarna kom ifrån.

Några vanliga fakta om Ardalan Shekarabi Längd

  • Under Shekarabis ledning av SSU avslöjades det också att omfattande medlemsfusk hade förekommit, vilket ökade siffror för att få mer pengar till SSU. Sveriges socialförsäkringsminister, Ardalan Shekarabi, föddes den 28 november 1978 i Manchester, Storbritannien.
  • Enligt riksdagen är Ardalan Shekarabi son till Hassan Shekarabi och Sajadi Sahra .

Ardalan Shekarabi växte upp i Iran, men 1989 kom han och hans mamma till Sverige som politiska flyktingar. Till en början avslogs deras asylansökan, och de fick gå och gömma sig i ett drygt år innan de slutligen fick tillstånd att stanna.

Thèrése Skoglund Shekarabi, stadspolis, är gift med Ardalan Shekarabi. Knivsta ligger norr om Stockholm och där bor paret.

Under 2018 och 2019 har hans nettoförmögenhet växt mycket. Så, vid 42 år gammal, hur mycket är Ardalan Shekarabi värd? Ardalan Shekarabi tjänar det mesta av sina pengar som en framgångsrik. Han kommer från England. Vi räknade ut hur mycket pengar Ardalan Shekarabi har, hur mycket han tjänar, hur mycket han äger och hur mycket han är skyldig.

I december 2004 rapporterade Dagens Nyheter att Shekarabi hade flyttat pengar från ungdomsfonden i sitt politiska parti, SSU, till ett konto avsett för integrationsprojekt. Senare användes detta konto för att köpa saker för personligt bruk. Shekarabi säger att han inte vet var pengarna kom ifrån.

Det har gått mindre än en månad sedan statsminister Stefan Lofven införde sin nya lag för regeringen.

Ardalan Shekarabi behöll sitt jobb som civilminister efter ombildningen, men hans arbetsuppgifter förändrades på vissa sätt. Förutom att fortsätta att ansvara för offentlig upphandling tog han över Per Bolunds arbete med konsumentfrågor. Samtidigt tappade han dock ansvaret för att digitalisera den offentliga sektorn till Anders Ygeman, som nu är energi- och digitaliseringsminister.

Sedan jag kom tillbaka in i politiken 2009 har arbetet med konsumentfrågor varit en dröm som gått i uppfyllelse. Jag hade försökt sluta med smslån vid den tiden. Ardalan Shekarabi sa till Upphandling24 i en intervju att det känns väldigt roligt på grund av detta.

Nyligen skrev tre medlemmar i stiftelsen Academic Rights Watch under en debattartikel i Svenska Dagbladet om den “påfallande” låga utbildningsnivån i den socialdemokratiska regeringen. I rubriken stod det ”Skadlig brist på akademisk kunskap i toppen av politiken” och debattörerna trodde att det berodde på hur folk blir politiker i Sverige. De får redan från unga år lära sig hur man “steg för steg arbetar sig upp i partihierarkin”, vilket de trodde var det verkliga problemet.

När Shekarabi kom in i riksdagen i april 2013 var han doktorand vid Uppsala universitet. Detta skapade rubriker som “doktorand i offentlig rätt blir lagstiftare och tar plats i riksdagen” och “Som jurist doktorerar Shekarabi i just de frågorna.”

Ardalan Shekarabi är doktorand och doktorerar, men han har inte doktorerat. Folk säger ofta att han har en doktorsexamen. i offentlig rätt, men det är inte sant.

Ardalan Shekarabi Längd

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %